Penger

Hvis du selger disse 6 produktene på en Yard Salg, vil du ikke tjene så mye penger som du kunne

Hvis du selger disse 6 produktene på en Yard Salg, vil du ikke tjene så mye penger som du kunne

En persons søppel er en annen persons skatt. Det er sant. Men hvor mye det søppel er verdi varierer avhengig av hvor du selger den.

Mens noen ting - som din tattered kopi av Catcher i Rye eller din gamle Indiana Jones DVD-samling - kan selge raskt i garasjesalget ditt, vil andre gjenstander gå bedre på Internett enn på et vakkert plastbord i bakgården.

Her er en titt på hva du bør selge på nettet, i stedet for på ditt neste garasje salg (eller noe annet sted).

1. lærebøker

Jeg tok fire engelske klasser mitt juniorår for å tilfredsstille kravene til min store. Hvert kurs krever at jeg kjøpte 10 eller flere bøker, og jeg racked opp en regning som følte meg nesten like høy som min undervisning.

På slutten av skoleåret prøvde jeg å gjøre noe av pengene tilbake ved å selge bøkene til campus bokhandel - og jeg ble bare tilbudt noen få dollar.

Jeg tenkte på å selge bøkene mine på et verksted, men med bestemte utgaver for forskjellige klasser ville det være et mareritt å finne en kjøper. Du finner et mye større marked for din Psychology 101 lærebok online enn i ditt lokale nabolag.

Vurder å legge inn bøkene dine på Craigslist, i en studentfokusert Facebook-gruppe eller på eBay å finne en annen student som trenger dem. Eller du kan prøve en av disse lærebokkjøpsnettstedene.

2. Møbler

Hvis du bor i eller i nærheten av en storby, kan du være sikker på at det er minst et dusin nye transplantasjoner som desperat skurer på nettet for bestemte møbler. Og når de vil ha et bestemt element, som det perfekte "15-by-15 svart kjøkkenbordet med avrundede kanter", er de vanligvis villige til å betale litt mer for det.

Ikke mer å sette klesskapet på plenen og håper at den rette personen kjører forbi. Gå til Craigslist, skriv inn de nødvendige søkeordene og vent på at kjøpere skal komme til du.

3. Elektronikk

La oss innse det: Ingen kommer til å kjøpe en gammel iPhone med glassskjermer som skjærer ut av den sprukne skjermen på verkstedet ditt.

Men det betyr ikke at du skal kaste den i søppel eller la det visne bort i søppelskuffen din.

Bedrifter som USell og Nextworth betaler kontant for dine gamle mobiltelefoner og tilbehør. Hvis du vil ha et gavekort i stedet, har Amazon og Best Buy begge innkjøpsprogrammer for uønsket elektronikk.

4. Collectible Antikviteter

En morgen snublet min venn på en stor, antikk Coca-Cola-flaske på et verksted.

Etter å ha prøvd (og unnlatt) å prutte med eieren, som krevde $ 20 for flasken, forlot han ... bare å returnere 20 minutter senere etter en liten elektronisk undersøkelse viste at han var det verdt mer enn $ 200.

Historiens moral? Google din knickknacks, slik at du vet hva de er verdt. På den måten kan du selge dine gamle Beanie Babies og GI Joes for de fleste penger.

5. Designer Purses

Pungevirksomheten er uklar. Bare når du har blitt komfortabel med en veske, endres markedet, “Tvinge” Du bytter ut en "vår" veske til en "høst" veske og samler et fjell med knapt brukte designposer.

Snarere enn å skyve dem alle inn i en haug på en gårdsalg og ring det en dag, hvorfor ikke prøve å selge dem på nettet?

Du vil bli overrasket over hvor mange som samler designerposer eller lyst etter en bestemt modell. I stedet for å kaste dem i en boks på en gårdsalg, oppgi dem på Tradesy eller et annet sendingssted.

6. Mynter

Min bestemor er en verkstedguru.

Hver lørdag forlater hun huset på gryningen med gresssalgslister og hennes smarte pakke med "verktøy", inkludert en liten magnet hun bruker for å teste om enkelte mynter er ekte eller falske, et lite knep som hjelper henne til å tjene på $ 50 en tur.

Mange selgere tømmer myntsamlingene i en bolle og nevner en fast pris uten å vurdere verdien av hvert stykke, som kan variere fra hundrevis til tusenvis av dollar. Sjeldne mynter kan bære høye prislapper, tjene selgere opp til $ 1000 per vare.

Hvis du finner deg selv med en bøtte med endring som henger rundt, ikke vær så rask å kaste den på verandaen din, hvor markedskunnige bestemor kan rive det opp for billig. Gjør din forskning og selg den på nettet - du vet aldri hva som er i lommeboken din før du sjekker.

Din sving: Er du skyldig i å selge noen av disse produktene på et verksted? Vil du selge online neste gang?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Tyler Vendetti er en nyutdannet akademiker som håper å vinne lotteriet og føre et ubekymret liv, eller hvis det ikke briller seg ut, jobber du på fjernsyn. Når hun ikke krysser verden eller liker kattbilder på Facebook, kan Tyler bli funnet på Twitter @HeyThereFuture. Du kan også nå henne via e-post ([email protected]), hvis du føler deg så tilbøyelig.

Skrive Inn Din Kommentar