Investere

Skal du investere i tabletter mens de er ganske nye?

Skal du investere i tabletter mens de er ganske nye?

De fleste av oss er kjent med tabletter. Disse bærbare enhetene med et berøringsskjermgrensesnitt er populære blant teknologiforbrukerne. De tilbyr folk en brukervennlig måte å gjøre enkle oppgaver som å surfe på nettet, spille spill eller lese e-bøker.

De er også nyttige for forretningsøyemed. Siden de er lette og lette å bære, er de ideelle for ting som å jobbe eksternt mens de er på reise. Bedriftsbrukere kan finne tabletter som er praktisk for tekstbehandling, tilgang til e-post eller cloud computing.

demografi

De fleste tabletbrukerne bor i USA. Deres relativt høye kostnader gjør dem mer populære blant rikere husholdninger. Den typiske brukeren er en øvre middelklasse forbruker. Imidlertid er tabletter nå vanligere i lavere inntektsland med voksende middelklassepopulasjoner.

Det er mye rapportert at kjønnsforskjeller er vanlige i teknologiske verden. Og det er sant at menn tradisjonelt bruker forbrukerteknologi oftere enn kvinner gjør. Men det er interessant å merke seg at tablettbruken splitter nesten jevnt mellom de to kjønnene. Dette antyder populær massemarkedsklage.

Tablet bruk

Hva bruker folk dem til? Her er den mest populære tabellen bruker:

  1. spill
  2. e-post
  3. Sosialt nettverk
  4. Informasjon og forskning
  5. Lesing av e-bøker
  6. Nyheter
  7. Shopping

Selvfølgelig liker folk å bli underholdt og holde kontakten med sine kjære. Så det er fornuftig at folk hovedsakelig bruker tabletter til å spille videospill og holde kontakten med sine venner og familiemedlemmer via e-post og sosiale medier.

Men det er interessant å merke seg at tabletter i stadig større grad blir brukt til å undersøke og fullføre kjøp online. For eksempel foreslår listen at mange mennesker nå bruker dem til å lære om og kjøpe nye produkter. De er også vant til å undersøke ferier og bestille reiseplaner på internett.

Tablet-bruken har også en tendens til å spike sammen med amerikansk tv-prime tid, fra kl. 20 til kl. Dette fenomenet betyr at nettbrettet forbrukere liker å multitask. . . bruker enhetene mens de også ser på TV.

Tabellens fremtid

Mer enn 100 millioner ble solgt over hele verden i 2012. Noen forutsier at tablettmarkedet vil vokse eksponentielt i det neste tiåret. Piper Jaffray-analytikere forutser at tabletter vil overgå notisbilsalget innen 2015 og totalt salg av PC før 2020.

Som prisene fortsetter å falle og teknologien blir bedre, kan flere mennesker ta sjansen og kjøpe sine første tabletter.

Den eksplosive veksten i tabletter kan også være til nytte for bedrifter og entreprenører. Mer bruk av nettbrettet vil føre til lønnsomme forretningsmuligheter for mobilannonsører, apputviklere eller enhver bedrift som selger produkter og tjenester til forbrukere online.

Investering i tabletter

Så, hvordan kan investorer dra nytte av det? Investorer kan være i stand til å tjene på tablettmarkedsvekst ved å investere i noen av følgende selskaper. Vær oppmerksom på at jeg ikke eier noen av disse skriftene. Og jeg er ikke nødvendigvis enig med dem alle som investeringer. Men de kan være verdt å gjøre litt mer forskning på hvis du er interessert i å sette penger inn i dette området.

Apple - AAPL

Apple har en raid og lojal følge, både for tabletter og iPhones. Apple selger bestselgende tablett i verden. IPaden kjører på iOS-operativsystemet. Sixtien prosent av alle enheter som ble solgt i 2012 var iPads.

Amazon - AMZN

Kindle Fire av Amazon kommer i et svært fjernt sekund i salg bak iPad. Men tenne dominerer Android-markedet og er populært blant e-boklesere. Til tross for det, husk at Amazon ikke har vært konsekvent lønnsomt gjennom årene.

Google - GOOG

Redaktørens merknad: Google er nå oppført som Alphabet Inc.

Google lager ikke tabletter, men det gjør operativsystemet, og det leverer apper til maskinvareprodusentene. Selvfølgelig kan det endres. Google kjøpte Motorola, så det er spekulasjoner om at de kan begynne å lage egne enheter. Som jeg utforsket i forrige ukes innlegg, har Google og maskinvareprodusent Samsung et urolig partnerskap som kanskje ikke ender bra.

Best Buy - BBY

Elektronikk forhandleren har nå sin egen Android tablett kalt Insignia Flex. Det blir blandede anmeldelser. . . noen sier det er for dyrt for hva du får.

Samsung

Samsung virker som et opplagt tillegg til listen. . . så hvor er linken? Vel, Samsung handler på den sydkoreanske børsen. Men de har ikke bivirkninger. Så det er vanskelig for nordamerikanske investorer å hente aksjer. . . selv om det er mulig å kjøpe dem på det illikvide "gråmarkedet".

For nå er tabletter tilleggsutstyr. . . noe som betyr at de fleste har en tablett i tillegg til annen elektronikk. Men det er mulig at tabletter kan erstatte PCer, bærbare datamaskiner og smarttelefoner hvis trender spiller ut som forutsatt. Det ser ut som at tabletter vil bli populært i løpet av de neste årene.

Tablettmarkedet beveger seg raskt; teknologien bak disse enhetene utvikler seg hvert år. Investering i dette området kan potensielt være lønnsomt. Men det er viktig for investorer å forstå risikoen og være forberedt på volatilitet når de legger penger til tabletter.

Hva er dine tanker om å investere i tabletter? Fremtidig trend eller savnet mulighet?

Skrive Inn Din Kommentar