Liv

Denne høyskolenivå kan hjelpe deg med å tjene $ 200K i året rett etter eksamen

Denne høyskolenivå kan hjelpe deg med å tjene $ 200K i året rett etter eksamen

Venstre og høyre, jobber går til roboten, noe som er uheldig hvis din karriere er en feid opp av automatisering.

På baksiden er det utrolig heldig for studenter interessert i å studere robotteknologi og datasyn - det feltet er i brann akkurat nå.

Andrew Moore, dekan for datavitenskapskolen ved Carnegie Mellon University i Pittsburgh, Pennsylvania, fortalte CNBC det akademikere av skolens datamaskin visjon mastergrad programmet gjør $ 200 000 rett utenfor flaggermuset.

Det er stort. Moore beskrev selv betalingen som "uhørt for noen rolle før nylig."

Datasynkandidater blir snappet opp av selskaper som arbeider i Pittsburghs autonome bilmarked. Disse inkluderer Uber, Argo AI og Aurora Innovation, CNBC rapportert.

Byen er blitt "USAs uoffisielle selvdrevne bilforskningskapital" og har prøvd autonome kjøretøy på gatene sine siden 2016, ifølge penger.

Selv om undervisning for programmet er $ 46,250 per år pluss avgifter, lønn kandidatene er i stand til å kommandoen kan være verdt det.

Så hvis du fortsatt er i skolen, vil du kanskje styre vekk fra de majors som vil føre til lett automatiserbare jobber og komme inn i feltet av datasyn, hvor du skal lede utviklingen av automatisering.

Robot overlords kommer om du liker det eller ikke. Jeg sier, hvis du ikke kan slå dem, bli med dem.

Pluss, vi hører Pittsburgh er et flott sted å bo.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun tok hovedrollen i utskriftskunskap på college bare for raskt å finne ut at utskrift er et døende felt.

Skrive Inn Din Kommentar