Penger

Aldi fortsetter sin ansettelsesblitz denne torsdagen med jobbmesse på Florida Stores

Aldi fortsetter sin ansettelsesblitz denne torsdagen med jobbmesse på Florida Stores

Hvis du går inn i noen Aldi i Florida torsdag 21. september, er det en sjanse for at du kan gå bort med en jobb som betaler så mye som $ 59 000 i året.

Ja. Du leser det riktig.

Som en del av sin massive amerikanske ekspansjon, Aldi er vert for å ansette arrangementer på hver enkelt Florida-plassering denne uken. Selskapet planlegger å fylle mer enn 500 stillinger med det som kaller en ansettelsesblitz.

Vi kaller det en gylden mulighet til en elsket dagligvare.

Aldi fyller en rekke jobber over hele Florida

Aldi er på utkikk etter butikkforeninger, skiftforvaltere og ledertrainees på hver og en av sine 112 butikker i Florida.

Associates kan forvente å gjøre mellom $ 11,50 og $ 12,50 en time, mens skiftledere kan trekke inn $ 16 til $ 17 per time, ifølge en Aldi-pressemelding. Leder trainees gjennomsnitt mellom $ 49.920 og $ 59.000 i året med mulighet til å gjøre opp til $ 90.000 som en butikkjef.

Det er også noen søte fordeler.

Hvis du jobber mer enn 25 timer i uken, tilbyr Aldi helseforsikring og dental dekning. Og hver medarbeider kan delta i firmaets 401 (k) program. (Hvis du tilfeldigvis lander en av disse jobbene, her er alt du trenger å vite om en 401 (k).)

Hiring binge dovetails med selskapets landsdekkende ekspansjon, som bringer en billigere alternativ til penny-pinchers over hele landet og legge til mer enn 25 000 nye arbeidsplasser innen 2022.

Det er en vinn-vinn rundt.

Slik ser du en jobb på din lokale Florida Aldi

På torsdag, gå inn i noen Aldi i Florida mellom klokken 7 og 5 Klikk her for å finne din nærmeste plassering.

Selskapet ser etter folk med videregående opplæring eller GED. Detaljhandel er et pluss, men ikke nødvendig.

For lederstuderende er ledelseserfaring foretrukket. Alle ansettelser skal kunne løfte 45 pund og være tilgjengelig for arbeid mellom kl. 6 og 11 hver dag i uken.

Det vil bli en bakgrunnskontroll og narkotika-screening. Så Florida Man sannsynligvis ikke kommer til å se ut.

Aldi ikke din ting? (Hvordan tørker du!) Se på The Penny Hoarder Jobs-siden på Facebook for mange muligheter for jobb.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Som en Bonafide Florida Man, har han lov til å gjøre Florida Man vitser.

Skrive Inn Din Kommentar