Penger

Dude, dette firmaet betaler deg for å henge ut i Hawaii og legge inn på Instagram

Dude, dette firmaet betaler deg for å henge ut i Hawaii og legge inn på Instagram

Når var den siste gangen du følte virkelig, helt, radikalt stoked?

Er du ofte stoked? Er du lett stoked? Er du en av de mest stabile menneskene som noen gang eksisterer på denne jorden?

Så fyr, gjorde vi noensinne snuble over jobbmuligheten for deg.

The World Surf League ser etter noen som er "både ekstremt stoked og rolig" å være lederen av den nyopprettede avdelingen for stoke og fritid.

Det er det. Det er hele jobben.

OK, så det er noen få mer relevante detaljer (som det faktum at du kommer til å være på Hawaii). Men jeg tuller ikke - det er det fortsatt slags hele jobben.

(Men hvis dette ikke er for deg, sjekk ut jobbsiden vår på Facebook for å finne noe som er.)

Hva ambassadøren til Stoke og Leisure vil gjøre

Som ambassadør for Stoke and Leisure, vil du være ansvarlig for to "svært viktige" ting: være begeistret for hva som skjer når som helst og "chillin" mest. "(Det er bare en fancy måte å si stoke og fritid, duh.)

Du burde nok ha (selv om jeg antar det ikke nødvendig) en langvarig lidenskap for alt som surfer, fordi du må få mest mulig ut av et all-adgangspass på World Surf League Championship Tour når det lander i Oahu, Hawaii i desember.

Dette betyr at du bør være lett opphisset (eller stoked) omtrent stort sett alt i verden med surfing, inkludert acai boller, palmer, korallrev, solnedganger, "ikke fungerer for mannen", kokosnøtter - alt skal få deg til å steke .

Du bør ha en generell tørst etter eventyr - og du må være en av de menneskene som ikke kan ha de eventyrene uten Instagramming hver. Enkelt. Ting. Du. Gjøre.

Du vil finne bilder av alt du ser og opplever som får deg til å bli begeistret, inkludert fosser, klippespor, kjente personer, fester, fruktige drinker, vulkaner og sporadisk jetski. Da vil du laste dem opp til 'gram, bildetekst' og se på at folkene ruller inn som din ~ stoke ~ vokser.

Oppføringen sier ikke nøyaktig hvor mye denne konserten betaler, men hele jobben ser ut som en betalte Hawaii ferie - så en lønnsslipp kan bare føles som en ekstra bonus.

Hvis du tror du har det som trengs for samtidig å være den mest stoked og mest avslappede og kan vise frem at på sosiale medier fra en hengekøye på stranden, gå her for å søke om å bli den første noensinne (sannsynligvis) ambassadør for Stoke og Leisure.

PS! Hvis jeg måtte gi deg en definisjon av denne jobben på lekmannens vilkår, ville jeg si "du vil være en hype-mann, hvis jobb er å dokumentere og fremme en surfingskonkurranse på Instagram ved å fange og legge ut de mest naturskjønne, spennende og morsomme aspekter av den ultimate Hawaiian-opplevelsen. "

Men også, hvis jeg måtte gi deg en definisjon av denne jobben på lekmannens vilkår, ville jeg si at dette sannsynligvis ikke er jobben for deg.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar