Banker

Disse selskapene tilbyr tilbakebetaling av studielån

Disse selskapene tilbyr tilbakebetaling av studielån

En økende trend de siste årene har vært for arbeidsgivere å tilby tilbakebetaling av studielån til ansatte som en fordel. I motsetning til studiegodtgjørelse (som har eksistert i mange år), er studielåns tilbakebetalingstjeneste et relativt nytt konsept, men en som oppnår trekkraft.

Ifølge samfunnet for menneskelig ressursforvaltning tilbys ca 3% av selskapene en slags bistandsprogram for å hjelpe ansatte å betale ned studentgodtgjørelsen. Men en ting er sikkert at tallet vokser.

Gitt at rundt 43 millioner mennesker har studielån, og at den amerikanske arbeidsstyrken er rundt 144 millioner mennesker, betyr det at nesten 1 av 3 arbeidstakere har studielån. For arbeidsgivere er det bare fornuftig å hjelpe sine ansatte å komme seg ut av studielånets gjeld. .

Og ifølge en nylig undersøkelse fra Student Loan Hero, ville 45% av de ansatte helst ha et studielånsutbetalingsprogram på over 401k. For yngre ansatte (18-24) er tallet enda høyere på 54%. Enda mer oppsiktsvekkende, ville nesten 53% av de ansatte foretrekke å få tilbakebetaling av studielån over ekstra ferie.

Så la oss dykke inn og se hva denne trenden handler om.

Liker ikke å lese? Se videoen

Hva er støtte til tilbakebetaling av studielån?

Støtte for studielåns tilbakebetaling er en arbeidsgiverytelse som er akkurat det det høres ut som: arbeidsgiveren betaler deg (en del) av studielånets gjeld.

Hver plan er strukturert litt annerledes, men det er noen viktige temaer:

  • Beløpene varierer fra så lite som $ 500 til $ 10.000 (kanskje enda mer), og noen arbeidsgivere tilbyr selv disse beløpene årlig
  • Betalinger gjøres direkte til utlåner (så det er ikke som en signeringsbonus, og du vil ikke få penger selv)
  • For tiden (per 2016) betraktes disse utbetalingene som skattepliktig inntekt for den ansatte

Beskatningsdelen er viktig å merke seg. Kongressen vurderer foreløpig å endre studielåns tilbakebetalingstjeneste for å være en skattefri nytte (lik studieavgift, helsepostkontoer, transportutgifter og mer). Hvis kongressen skulle flytte disse fordelene til å være skattefri, kan du sannsynligvis se et mye større antall selskaper som tilbyr denne fordelen.

Studentlånsavdrag Assistance vs. Undervisningsbidrag

Før tilbakebetaling av studielån var det (og fremdeles) studiegodtgjørelsesprogrammer. Dette er programmer som arbeidsgivere tilbyr som gir refusjon for ansatte som går på skole.

For disse programmene må de ansatte vanligvis være ansatt før de begynner på skolen, må betale for programmet / klassen i lommen, og arbeidsgiveren vil refundere hele eller deler av utbetalingen.

Disse programmene er fordelaktige for ansatte som trenger videreutdanning for å fremme, vil gå tilbake til skolen, ansette mange yngre voksne som kanskje vurderer skolen for første gang, eller ansette mange ikke-tradisjonelle studenter.

Men for ansatte som tok den "tradisjonelle" banen for å uteksaminere videregående skole, gikk på college, og deretter kom inn i arbeidsstyrken, opplæringsplaner savner markeringen. Jeg tror mange selskaper ikke skjønner at de faktisk kan være frustrerende medarbeidere fordi de kan se at dette programmet eksisterer, men sitter med sine lån og kan ikke dra nytte av det.

Forhåpentligvis flere arbeidsgivere følger selskapene nedenfor for å tilby tilbakebetaling av studielån til sine ansatte.

Disse selskapene tilbyr tilbakebetaling av studielån

Vi skal fortsette å forsøke å oppdatere denne listen over selskaper. Det er vanskelig fordi det ikke alltid er lett å finne hvem som tilbyr tilbakebetalingshjelpeprogrammer.

Hvis du vet om et ekstra program, vennligst del det med oss ​​i kommentarene, slik at vi kan inkludere det i denne listen.

Her er selskapene som tilbyr tilbakebetaling av studielån, og beløpet de oppgir å tilby:

selskapsnavn

Beløp

Merknader

Aetna

$ 2000 / år

Matchende bidrag på $ 2000 / år, opp til $ 10.000

Chegg

$ 1000 / år

Ingen grense på år

ChowNow

$ 500 / yr

Fungerer som et samsvarende bidrag

Fellesobligasjon

$ 1200 / år

Connelly Partners

$ 1200 / år

Betalt som $ 100 / mo, med en 5 års cap på $ 5000 og bonus $ 1000 i år 6

gjengivelse

$ 2000 / år

$ 2000 / år i opptil 5 år

Gradifi

$ 3000 / år

Betalt som $ 250 / mo opp til $ 10,000

Kronos

$ 500 / yr

LendEDU

$ 2400 / år

Betalt som $ 200 / mo, uten hatt

Martin Health Systems

$ 2000 / år

Natixis Global Asset Management

$10,000

$ 5000 betalt til 5 år, etterfulgt av $ 1000 / år

Nvidia

$ 6000 / år

Betalt som $ 500 / mo, opp til $ 30.000

POWERTEX

$ 1200 / år

Betalt som $ 100 / mo i opptil 6 år

Pris Waterhouse Coopers (PwC)

$ 1200 / år

Betalt som $ 100 / mo i opptil 6 år

SoFi

$ 2400 / år

Betalt som $ 200 / mo

Tuition.io

$ 1200 / år

Betalt som $ 100 / mo

Amerikansk regjering

$ 10 000 / år

Opptil $ 10 000 / år for maksimalt $ 60 000. Hver avdeling (DOJ, State, VA, SEC, DOD) opprettholder spesifikke individuelle krav

Noen selskaper har samarbeidet med långivere for å tilby spesielle nedsatte renter på refinansiering. Vi inkluderte ikke disse som en del av dette fordi refinansiering av et studielån ikke er for alle.

Konklusjon

Hvis din bedrift tilbyr noen form for studielånsutbetalingsprogram, må du dra nytte av det. Hvis de ikke gjør det, bør du be HR eller ledelsen om å vurdere det.

Slik selger du det. Mange bedrifter finner det en fin måte å beholde ungt talent på. På forsiden er arbeidsgivere i stand til å trimme fordeler som ikke blir brukt ofte (kanskje en opplæringsplan) og kan sette disse ressursene mot et mer gunstig program.

Vurder også å nå ut til din amerikanske representant og oppfordre dem til å gjøre dette til en skattefri fordel. Det vil hjelpe deg (låntakeren), og vil sannsynligvis stimulere flere selskaper til å delta også.

Uansett om arbeidsgiveren tilbyr disse planene eller ikke, håper vi at flere av dem kommer fremover.

Skrive Inn Din Kommentar