Virksomhet

10 viktige grunner til å fortsette å lære etter college

10 viktige grunner til å fortsette å lære etter college

Bare fordi du har fullført college betyr ikke at du bør slutte å lære! Livslang læring er hemmeligheten for suksess i både karriere og personlige liv.

Du kan være ferdig med en grad, men her er noen grunner til at du bør fortsette å utfordre deg selv med ny kunnskap og ferdigheter i ditt voksne liv, både for å forbedre din karriere og å oppnå personlige mål.

1. Forbedre din karriere

Når du er ansatt, måles du som profesjonell av hvordan du er i stand til å utføre oppgaver og hvor effektivt du kan lære. Du kan ikke bli gitt leksene som du var i skole og universitet, men å gjøre leksene er et profesjonelt mandat hvis du ønsker å gå raskere.

De som er ivrige etter å lære og villige til å ta på seg ekstra oppgaver for hva det vil lære dem, er mer sannsynlig å lede etter det raske sporet.

2. Utvikle en ny karriere

Det er nesten umulig å finne den perfekte karriereveien rett ut av college, men det betyr ikke at du bør bosette seg i en jobb du ikke liker.

Overgang av karriere kan være skremmende, spesielt hvis du ikke har ferdigheter eller erfaring i den nye rollen. Noen organisasjoner tilbyr trening på jobb, men de fleste fagfolk må forfølge egen trening.

Du kan ta en klasse, gjøre en internship eller bistå i konsulentkapasitet med jevnaldrende på andre felt. Suksessen er avhengig av evnen til å lære.

3. Oppdater dine ferdigheter

For nyutdannede er det viktig å holde ferdigheter og kunnskap oppdatert. Dette kan være like enkelt som å være oppmerksom på hva som skjer i bransjen din og hvilke nye ferdigheter som er etterspurt, eller det kan innebære videreutdanning.

Noen arbeidsgivere kan ordne muligheten for deg, eller ellers må du velge et kurs for deg selv for å forbedre dine karrieremuligheter.

4. Lær praktiske livskunnskaper

I tillegg til fagkunnskapen vi har kjøpt på høgskolen og arbeidet, er det avgjørende at vi også bygger våre "street-smarts", som for eksempel å forhandle en lønn, oppdage hvordan du kan forbedre finansiell kreditt eller administrere forsikring og ytelser.

Å bygge disse praktiske ferdighetene kan hjelpe deg med å gjøre klare beslutninger i virkelige situasjoner og forbedre ditt personlige liv.

5. Hold tankene dine skarpe

Studier viser at mentale anlegg er best beskyttet når de brukes ofte. Også eldre mennesker som fortsetter å lære og holde seg i sinnet er mye mindre sannsynlig å lide av Alzheimers sykdom og andre sykdommer.

6. Sett et godt eksempel på barna dine

Hvis du vil at dine egne barn skal videreutdanning, viser dem hvordan du gjør det, i stedet for å bare fortelle dem det. Ikke bare vil det hjelpe deg med å nå dine mål, men det vil hjelpe barna til å nå sine mål også.

7. Læring holder deg sunn

Du kan overse hvordan læring kan bidra til en sunn livsstil, men det gjør det absolutt. For eksempel kan du lære noe om ernæring å forbedre kostholdet ditt og ta vare på kroppen din. Å lære en ny sport eller et spill hjelper deg med å utvikle en sunn livsstil. Lære om tidshåndteringsvaner kan forhindre deg i å få stressrelaterte sykdommer.

8. Berik ditt liv

Bortsett fra de ulike fordelene ved å utvikle karriere og personlige liv, er den viktigste fordelen for å fortsette å lære etter universitetet den oppfyllelsen du kan få ved å lære noe nytt. Menneskene er født nysgjerrige og ivrige etter å vite.

9. Det er Fast Track til suksess

Store mennesker slutter aldri å lære. Hvis du legger deg tilbake og tror at du har lært alt du trenger å vite om din karriere, er du mer sannsynlig å miste konkurrenter som har lidenskap for å lære.

10. Oppfordre deg til en høyere lønnsbrakett

Mange arbeidsgivere tilbyr lønnspenninger og belønner bonuser til de ansatte som fortsetter sin utdanning mens de er ansatt. Dette er også en fin måte for ansatte å vise sitt initiativ og få en fordel over sine medarbeidere når det kommer tid til å velge noen å markedsføre.

Noen andre grunner du kan tenke på for å fortsette å lære etter at du har uteksaminert college?

om forfatteren: Yuan Liu er freelancer som nylig har gått med på et online kurs på PR. For henne er dette en ny måte å forfølge kunnskap og styrke sin karriere på.

Skrive Inn Din Kommentar