Penger

Rite Aid kan skylde deg $ 50! Slik finner du ut

Rite Aid kan skylde deg $ 50! Slik finner du ut

Visste du at du kan være berettiget til å motta gratis penger eller andre fordeler fra et kursoppgjør?

Det tar vanligvis bare noen få minutter å sende inn et krav, og du kan ha rett til penger, produkter eller annen kompensasjon.

I forrige måned fortalte jeg deg om ni bosetninger som i dag godtar krav. Denne måneden har jeg funnet seks flere gode alternativer. Jeg vet at du er opptatt, så la oss komme i gang!

1. Earth Friendly Products

Hvis du er som meg, leser du etiketter og gjør ditt beste for å kjøpe naturlige rengjøringsmidler som ikke har skadelige ingredienser.

Vel, hvis du kjøpte Earth Friendly Products merket som "helt naturlig", "100% naturlig", "Naturlig avledet", "Plant-basert" eller noe lignende, du kan ha rett til opptil $ 25.

Earth Friendly Products oppgjør løser et søksmål om søksmål om at de såkalte "naturlige" rengjøringsprodukter inkluderer metylisotiazolin (MIT), et kraftig allergen og hudirriterende.

Du må ha kjøpt produktene mellom 23. januar og 5. november 2011 å være berettiget til betaling.

Fristen for å sende inn et krav er 15. februar 2016. Finn ut om du kvalifiserer nå!

2. Norton Download Insurance

Har du kjøpt Norton Download Insurance eller Extended Download Service for Norton Products mellom 23. januar 2005 og 10. mars 2011?

Du kan ha rett til gratis penger!

Symantec og Digital River angivelig forviste at disse tjenestene var nødvendige hvis en kunde ønsket å laste ned programvaren mer enn 60 dager etter kjøpet.

Du kan sende inn et krav om å motta en kontant betaling på opptil $ 50 for hver nedlastingstjeneste du har kjøpt.

Fristen for å sende inn et krav er 18 februar 2016. Les mer.

3. Rite Aid Apoteksposter

Hvis du betalte Rite Aid en $ 50 eller $ 85 fast rekordavgift for apoteksposter etter 1. januar 2005, Du kan ha rett til et $ 25 eller $ 50 Rite Aid gavekort for hver avgift du har betalt.

Et oppgjør er nådd etter at Rite Aid angivelig har belastet kunder urimelige og vilkårlig avgift. Beløpet har ingen forbindelse til den faktiske kostnaden Rite Aid erfaringer behandler rekordforespørsler.

Fristen for å sende inn et krav er 7. mars 2016. Finn ut mer.

4. Toyota Corolla

Hvis du er en nåværende eller tidligere eier eller leietaker av en 2009 eller 2010 Toyota Corolla, kan du være berettiget til fordeler fra et nylig oppgjør.

Toyota avgitt drakten som påstod at noen Corollas elektriske styringssystemer førte til at bilene plutselig kjørte i en retning under normal bruk.

Hvis du kvalifiserer, Du kan være berettiget til refusjon av kostnadene du betalte for å installere en nyjustert elektronisk kontrollenhet. Eller du kan kvalifisere for å få delen installert gratis eller til en rabatt.

Fristen for å sende krav er 15. mars 2016. Mer informasjon er tilgjengelig her.

5. Wells Fargo Inspection Fee

Wells Fargo har avgjort en sak som hevder at det er feil vurdert eiendomsinspeksjoner når en boliglåner falt bak på betalingene.

Banken skjulte gebyrene fra forbrukerne og merket dem som "Andre kostnader" på boliglånserklæringer.

Hvis du hadde et boliglån betalt av Wells Fargo, og skylder eller betalt for et bankvurdert inspeksjonsgebyr mellom 1. august 2004 og 31. desember 2013, kan du ha krav på erstatning.

Fristen for å sende inn et krav er 16. mars 2016. Klikk her for å lære mer.

6. Rettsbutikker

Hvis du har kjøpt varer fra en rettighetsbutikk mellom 1. januar 2012 og 28. februar 2015, kan du ha rett til opptil $ 20 i kontanter eller en $ 30 rettighetsbevis (eller mer hvis du har kjøpsbevis).

Forhandleren tilbyr fordeler til forbrukerne på grunn av en oppgjør over fordringer, som den misrepresenterte varer som 40% rabatt, da denne "salgsprisen" faktisk var vanlig pris.

Selv om du har innlevert krav om et tidligere rettsoppgjør i Ohio, kan du fortsatt kvalifisere for fordeler fra denne.

Fristen for å sende inn et krav er 4. april 2016. Les mer.

Din tur: Har du mottatt penger eller produkter fra et klassesamlingsoppgjør? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Anne Bucher er administrerende redaktør på TopClassActions.com.

Skrive Inn Din Kommentar