Penger

Vi prøvde Lucktastic's gratis digitale scratch-off kort. Her er vår gjennomgang

Vi prøvde Lucktastic's gratis digitale scratch-off kort. Her er vår gjennomgang

Da jeg vokste opp, kunne jeg alltid stole på at min far skulle stoppe ved den lokale nærbutikken for å få tak i en pakke med Big Red tyggegummi og en lotteri billett eller en rip-off.

Jeg vil alltid snike pinne av tyggegummi, men jeg har aldri forstått konseptet med lotteri-billetter. Du betaler for et stykke papir og ser på TV eller sjekker avisen for å se om du vant penger? (Spoiler varsling: Etter ca syv år ga pappa opp. Han vant aldri mye - og mistet mye mer.)

Som voksen forstår jeg: Det er noe spennende å tilbringe et par dollar på en billett som kan magisk blomstre inn i hundrevis av millioner dollar. Men igjen må du være rasjonell. Sjansene for å slå jackpotten er noe som 1 på 23 millioner. (Pssst, du kan være bedre å investere de pengene ...)

Hvis du bare ikke kan slippe ideen om å bli heldig, trenger du ikke bruke penger for å få det til å skje. Det er en gratis app for det. Det heter Lucktastic, og det leverer deg med nye digitale skrapelodd hver dag - gratis.

Penny Hoarder's Official Lucktastic Review

For godt til å være sant? Gratis penger? Vi bestemte oss for å gi Lucktastic-appen en prøve.

Men først: Er Lucktastic en svindel?

Det virker som om folk spør "Lucktastic scam" og "er Lucktastic real?" Ganske, så før du lastet ned appen, ønsket vi å sørge for at det er legitimt.

Det viser seg at appen eies av Jump Ramp Games, et mobil-første selskap som spesialiserer seg på gratis mobilspilling. Lucktastic var dets flaggskipapp, lansert tilbake i 2014.

Her er litt mer informasjon om Jump Ramp fra LinkedIn siden:

Jump Ramp Oversikt

Hovedkvarter: New York, New YorkCo-grunnleggerne: Alex Betancur og Tony Vartanian
Industri: InternettFirma type: I privat eie
År grunnlagt: 2011Antall ansatte: 11-50

På Better Business Bureau har Jump Ramp en A-vurdering.

En tvilsom advarsel dukket opp i mai 2017. BBB ønsket Jump Ramp for å gi bevis for å bevise noen av sine krav, inkludert antall nedlastinger og antall tilhengere. Jump Ramp svarte og bekreftet de fleste tallene.

Hvordan Lucktastic Fungerer

Lucktastic er en app tilgjengelig for nedlasting for iOS og Android.

Gå videre og last ned appen. Du må skrive inn postnummeret ditt for å bekrefte at du er bosatt i USA. Du må også dele posisjonen din med appen.

Nå kan du begynne å spille. Du vil klø av ditt første kort ved å holde fingeren på skjermen og sveipe frem og tilbake. Etter ditt første kort fortsetter Lucktastic å gå deg gjennom appen og vise deg hvordan alt fungerer.

Når du er kjent, kan du velge rip-off spill som du vil. Hvis du på en eller annen måte gjør det gjennom lager av kort, vil de nullstille klokken 5:00 hver morgen.

Før du får tilgang til kortene, ser du en annonse. (Dette bidrar til å gjøre spillene gratis, så vær tålmodige!) Match tre symboler og vinn. Også: Ikke glem å spille bonusen.

Med disse spillene kan du vinne enten tokens eller kontanter.

Når det kommer tid til å kreve gevinstene dine, trykker du på firkløveren øverst på skjermen og velger "Løs inn penger".

Du kan innløse kontanter med et øyeblikkelig gavekort (må ha scoret minst $ 2), gjennom en innsjekking i posten (minst $ 10) eller via et Visa-gavekort (minst $ 100).

Hvor mye penger kan du gjøre? Er det Lucktastic Vinnerne?

Lucktastic sier at du kan vinne opptil $ 10.000 umiddelbart. Den har 220 000 vinnere som har tatt hjem en kollektiv 3 millioner dollar til dags dato.

Nettstedet har en rekke vinnere. Et utvalg vises også i nyhetene - som Las Vegas-mannen som vant $ 1 million, ifølge Yahoo Finance.

Men med alt som har å gjøre med flaks, forblir realistisk om oddsen.

"For øyeblikkelige vinneskrapelodd er oddsene for å vinne avhengig av antall personer som spiller kortene," svarer Lucktastic i sin FAQ-seksjon. "For konkurranser er oddsene for å vinne avhengig av antall oppføringer mottatt."

Vi må adressere kundeanmeldelser på BBB. Disse er for det meste negative. Folk klager over å ikke tjene penger. En spiller sa at de hadde spilt for en måned og ikke hadde tjent mer enn $ 1. Andre rapporterte ikke å kunne betale ut for gavekort. Jump Ramp-representanter unnskyldte seg for dette, og sa at de var små på gavekort i løpet av ferien.

I tillegg har flere av oss her på The Penny Hoarder spilt Lucktastic og har gått vekk med $ 1 og noen tokens.

Snakker om tokens ...

Hva er forskjellen mellom kontanter og symboler?

Kontanter er vel, kontanter. Når du tjener minst $ 2, kan du handle det inn for et gavekort.

Basert på våre erfaringer, er du mer sannsynlig å tjene tokens. Du kan finne din token telle øverst til høyre på skjermen. Bruk dine tokens for å gå inn i konkurranser. Dette er i utgangspunktet en tombola, hvor du er inngått for å vinne en premie.

Vil vi fortsette å spille Lucktastic?

Hvorfor ikke spille Lucktastic hvis du har litt ekstra tid på hendene? Eller kanskje du er i en av de situasjonene hvor du venter på noen andre, så du stirrer på telefonen og prøver ikke å se så vanskelig ut som du føler ...

Plus, Lucktastic er gratis, og det handler om hell, så jo mer du spiller, jo flere sjanser har du for å slå jackpotten.

Bare vær sikker på at du har laderen din tilgjengelig. Batteriet til telefonen din kan gå raskere ut enn det vanligvis gjør.

Begynn med laster ned appen og spiller ditt første gratis skrapelodd.

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun trenger et nytt telefonbatteri ...

Skrive Inn Din Kommentar