Penger

Overraskelse: tusenårsaften er ikke den dovne jobben hopper alle tror de er

Overraskelse: tusenårsaften er ikke den dovne jobben hopper alle tror de er

Millennials får en dårlig rap. Seriøst: Jeg har nettopp skrevet "årtusener er" i Googles søkefelt, og De tre første resultatene var "lat", "dumt" og "rettet".

Vi har også tilsynelatende drept visse bransjer - som papirservietter og golfindustrien. (Så hva hvis vi ønsker å redde planeten ett serviett av gangen og ikke vil tilbringe våre helger som utgir seg for å være velstående forretningsmenn?) Men vi legger en pinne i den ene.

I stedet skal vi bryte ned stereotypen som tusenårene bytter jobb når vinden endrer retning. Fordi ifølge Pew Research Center, gjør de det ikke. I hvert fall ikke mer enn Generation X gjorde da de bare startet i deres karrierer.

Ifølge studien, som sammenlignet data om tusenårene i 2016 til data om Gen Xers i 2000, er tusenårene ikke mye forskjellig fra deres eldre, mer kyniske motparter når det gjelder arbeidstid. Faktisk viser studien årtusener opphold med jobbene sine lenger enn Generation Xers gjorde da de var i samme alder.

Jobbhopping ved generasjon: Her er tallene

I januar 2016 rapporterte 63,4% av tusenårene at de hadde jobbet for sin nåværende arbeidsgiver i minst 13 måneder. I 2000 sa en litt mindre 59,9% av 18- til 35-åringene det samme. I de samme undersøkelsene sa 22% av tusenårene i 2016 at de hadde vært i sin nåværende jobb i mer enn fem år, mens 21,8% av Gen Xers hevdet det samme tilbake i 2000.

Så selv om det ikke er en stor margin, er det definitivt beviset folk trenger for å stoppe med å rase på tusenårene. Vi prøver alle å finne ut våre lidenskaper og karriereveier - akkurat som generasjonene før oss gjorde.

Men hvorfor står tusenårene rundt lenger?

En faktor som Pew Research Center sier kan bidra til tusenvis av langvarig arbeidstid er utdanningsnivå, som eksperter ofte knytter seg til med lengre tid på en jobb.

I år 2000 hadde bare 31% av mann og 34% av kvinnelige arbeidere i alderen 25-35 fullført minst en bachelorgrad, i motsetning til 38% av tusenårene og 46% av tusenårige kvinner i arbeidsstyrken. Det er et ganske stort hopp - så det er fornuftig at arbeidstiden blant tusenårene stiger også.

Og hvis det ikke er nok til å løfte det urettferdige rykte som ungdommer har blitt saddled med, sjekk ut det som tusenårene gjør det bedre enn noen annen generasjon akkurat nå, eller dette beviset at tusenårene ikke er så lat som noen kanskje tror.

Din sving: Hvor lenge har du vært i din nåværende jobb?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar