Penger

10 Ulykkesoppdagelser Verdt millioner: Hva skjuler deg på loftet ditt?

10 Ulykkesoppdagelser Verdt millioner: Hva skjuler deg på loftet ditt?


Mens du gikk en tur i fjor, fant et par en sjanse med sjeldne mynter verdt $ 10 millioner. Det er en fin ekstra fordel for frisk luft og mosjon!

Denne historien var store nyheter på grunn av verdien, men vanlige mennesker finner skatter oftere enn du kanskje tror. For eksempel har jeg skrevet før om skattejakt rundt hjemmet ditt. Du kan finne de mest interessante - og verdifulle - elementene på en rekke uventede steder.

Kan du være den neste personen å oppdage en skjult skatt verdt hundrevis eller tusenvis av dollar? Her er noen av de mest verdifulle elementene som blir funnet av vanlige mennesker.

1. En skål verdt millioner på en rommage-salg

Rummage salg er utgangspunktet for mange sanne historier om skatteoppdagelser. Når det bare er et gammelt magasin som noen kjøper for en bukk og selger på eBay for $ 50, gjør det ikke nyheten. Men når det er en $ 3 bolle fra et garasjesalg som viser seg å være et 1000 år gammelt kunstverk fra Northern Song Dynasty i Kina, kan du forvente å se det på NBC News.

New York-familien som kjøpte $ 3-bolle, hadde Sothebys auksjon det for dem. Endelig bud: $ 2,2 millioner.

2. Sjeldne mynter i en vegg

Jeff Bidelman, eieren av en samlebutikk, hjalp en lokal familie med å vurdere møbler i et hus som hadde vært tomt i 20 år, rapporterte Tribune-demokrat i Johnstown, Pennsylvania. Han så et hull i en vegg, og tidligere eiers datter nevnte rykter om at penger ble kastet i den. Bidelman tappede veggen og likte det han hørte, han brøt den åpen.

Myntene som hadde blitt stablet opp inne i åren, brøt ut. Datoen på dem varierte fra 1793 til 1964, og han anslått at cachen var verdt rundt 200 000 dollar.

3. Precious Metals i en lagringsenhet

A & E er Lagringskrig viser at folk kjøper innholdet i selvlagringsenheter, i håp om - og noen ganger å finne - verdifulle ting. Men noen ganger oppstår de beste skatteoppdagelsene når kameraene ikke kjører.

Da de ikke filmet, solgte American Auctioneers, selskapet som ble omtalt i programmet, solgt innholdet i en enhet til en San Jose, California mann som ønsker å være anonym, rapporterte ABC News. Hans vinnende bud: $ 1100.

Disse innholdene inneholdt en støvete blå Rubbermaid-beholder. Innsiden var flere sølv- og gullstenger, pluss mange sjeldne mynter. Verdien av hurtigbufferen ble anslått til å være i nærheten av $ 500.000.

4. Uavhengighetserklæringen på et loppemarked

Denne går tilbake noen år, men er en verdig påminnelse om å holde øynene åpne på loppemarkeder.

På et marked i Pennsylvania kjøpte en mann et maleri fordi han likte rammen, ifølge New York Times. Bak lerretet fant han en av de opprinnelige 24 eksemplarene av USAs uavhengighetserklæring, som anslås å være verdt $ 800 000.

Noen gang lurt på disse "estimatene" av verdi? Er de overdrivelser? Absolutt ikke i dette tilfellet. Dokumentet solgte for 2,4 millioner dollar.

5. bokser med kontanter skjult i en vegg

Her er en annen sann historie som vil få deg til å åpne veggene i hjemmet ditt.

Amanda Reece ansatt entreprenør Bob Kitts for å remodel et bad i hennes hjem i Ohio, ifølge en Fox News-rapport. I løpet av arbeidet fant han et par metallbokser gjemt i en vegg. De inneholdt $ 182 000 i valuta fra 1920 og 30-årene.

Det ble et drama på det tidspunktet, med Kitts og Reese som argumenterte for hvem som skulle få skatten. Da 21 etterkommere av Patrick Dunne, mannen som gjemte pengene i utgangspunktet, saksøkte for å få sin andel, var de fleste pengene gått. Reece hadde brukt $ 14.000 på ferie og hun sa at $ 60.000 ble stjålet.

Minst en rapport sier at den gamle valutaen var verdt mye mer enn den pålydende $ 182 000 på grunn av at noen av regningene var sjeldne. Stash kan ha vært verdt $ 500.000.

6. En diamant og gullmedaljong

I fjor holdt Florida en pythonjakt i et forsøk på å kontrollere befolkningen i disse ikke-innfødte slangene i Everglades.

Mens han deltar i jakten, fant Mark Rubinstein en mystisk diamantbelagt gullmedaljong som kan være hundrevis av år gammel, ifølge Fox News. Noen teoretisere at det kan ha vært en del av ruskene fra en av to flyulykker som skjedde i området år før.

Den antikke verdien av medaljongen er ukjent, men gullet alene kan være verdt minst et par hundre dollar.

7. En verdifull maleri i en annen håndsofa

Denne historien kommer fra Berlin, Tyskland, der ifølge NBC News, en student kjøpte en sofa for $ 215 på et loppemarked og senere fant et maleri i den. Arbeidets tittel var "Forberedelse for å flykte til Egypt." Kunstneren er ukjent, men fordi stykket ble malt mellom 1605 og 1620 av noen "nær den venetianske maleren Carlo Saraceni", anses det som et verdifullt kunstverk.

Skal du begynne å undersøke sofaen puter i brukte møbler butikker? Kan være; maleriet solgte på auksjon for tilsvarende $ 27.630.

8. Spareobligasjoner i en brukt bok

Bøker er et naturlig gjemmested for valuta og andre flate elementer, og noen ganger blir de stashes glemt.Det kan forklare hvordan 18 besparelsesobligasjoner kom til å være i en brukt bok kjøpt av Paula (etternavnet holdt tilbake) fra en Liberty, Missouri-bokhandel, ifølge den lokale Fox News-stasjonen. Hennes ektemann oppdaget bindingene mellom sidene etter at hun hadde tatt med hjemmet.

De leter etter den rettmessige eieren av obligasjonene, som er verdsatt til rundt $ 1400.

9. En borgerkrigsverdi

Kan du lære å bruke en metalldetektor for å finne skatt? Lucas Hall, en syv år gammel i Virginia lærte raskt nok, ifølge Washington Post. Bare en uke etter å ha fått det til bursdagen, brukte han metalldetektoren sin til å finne et borgerkrigs svarte seks inches under jorden.

Han har besluttet å beholde sin oppdagelse, og det har ikke blitt vurdert.

10. En maleri verdt millioner ... kanskje?

Du har kanskje sett 74 år gamle Teri Horton på CBS News online, eller på 60 minutter. Texas kvinnen kjøpte hva hun ansett å være en stygg maleri som en vits for $ 5 på en butikkbutikk, og det viste seg å være en Jackson Pollack - i det minste kan det være. Hun og en venn skulle kaste dart på det fargerike lerretet, men de drakk for mye øl og kom aldri rundt til det.

Da hun prøvde å selge den på et verksted, sa en kunstlærer at det så ut som et maleri av den berømte Jackson Pollack. Det startet Hortons år lange kamp for å få malingen godkjent. En dokumentar om innsatsen er tittelen "Hvem # $ &% Er Jackson Pollock?" Til tross for bevisene samlet, har kunstsamfunnet ennå ikke godtatt at det er en Pollack.

Hvis maleriet er autentisert, kan det være verdt millioner. En Pollack-maleri har solgt for 140 millioner dollar. En kunstsamler tilbød Horton $ 2 millioner for henne, og hun nektet og sa: "Vær rettferdig med meg, og jeg skal selge den."

Din sving: Er du klar til å kjøpe en metalldetektor eller å begynne å sjekke veggene, butikkene og loppemarkedene for skatter?

Skrive Inn Din Kommentar