Banker

9 Money Tips Hver høyskole student bør vite så de ikke Graduate Broke

9 Money Tips Hver høyskole student bør vite så de ikke Graduate Broke

Jeg visste ingenting om å administrere penger på college.

Selv om jeg var en økonomimester, var jeg fryktelig å faktisk administrere penger.

Så grusomt?

Hva med unødvendig studentlån gjeld, 2 kredittkort nesten maxed ut, og bokstavelig talt ingenting i min sparekonto selv om jeg hadde to deltidsjobber og National Guard penger kommer inn i hver måned. (Jeg deler mange av tidlige pengekampene i boken min, Soldat av finans)

Ja, det er forferdelig.

Jeg kan ikke gå tilbake i tid og gjøre det riktig. Stol på meg, det er mange ganger jeg skulle ønske jeg kunne.

Det jeg kan gjøre er å sørge for at andre høyskolebarn ikke gjør den samme feilen, spesielt mine egne barn!

Enten du har en senior i videregående skole ivrig for sin uavhengighet eller en college sophomore som sliter med sin økonomi, det er ingen bedre tid enn nåtiden for å undervise tenårene dine de økonomiske leksjonene som vil tjene dem godt forbi college eksamen.

Er din ungdoms college bundet?

Pakke disse pengene management tips i sin koffert:

1. Tjen penger: Cha-Ching

Din student vil ha en bedre forståelse for penger når de tjener det selv. Din student vil lære det tar mye lengre tid å tjene penger enn det å bruke den.

Som jeg nevnte ovenfor, jobbet jeg hele veien gjennom college. Faktisk, mitt seniorår på college hadde jeg en kjøpesenter jobb (jobbet ved GNC), en deltidsjobb på et meglerfirma (dette var hvor jeg til slutt jobbet etter at jeg hadde uteksaminert), og hadde min månedlige National Guard-forpliktelse. Å finne en måte å tjene penger på siden mens du er på college kan være et veldig viktig skritt i å oppgradere uten en stor mengde gjeld.

Ja, jeg var en travel fyr! Jeg bidrar mye til min suksess for å kunne jonglere mange forskjellige ting og lære å tjene penger.

2. Vurder behov.

Har alle studenter behov for eget kredittkort? I mange tilfeller er studentene bedre ute uten å ha et kredittkort, slik at de ikke står overfor fristelsen til å overbelaste eller tenke at de har mer penger enn de faktisk gjør. Eller i det minste har noen form for restriksjoner som et sikret kredittkort hvor de kan lære det grunnleggende om å bruke et kort.

Påminn barnet ditt om å gå på college med et kredittkort, er ikke obligatorisk. Oppmuntre dem til å få en deltidsjobb for å gi dem penger og legge litt ekstra penger i lommen mens de er borte på skolen.

3. Bygg god kreditt.

Det er viktig å gjenta det faktum at bygging av god kreditt nå kan spare din tenåring mye penger i det lange løp. Mens din høyskolebundne student kanskje ikke har fremtiden i tankene deres akkurat nå, forsterker det at du gjør betimelig betaling på regninger som bilforsikring eller et kredittkort vil bidra til å bygge god kreditt. Og god kreditt vil gjøre det enklere å sikre rimelige billån, få lavere renter på kredittkort, og når tiden er riktig, får du et attraktivt boliglån.

En tidligere intern oppdaget den vanskelige måten da han innså at han hadde null kreditt historie. Resultatet var at han hadde en pinlig lav kreditt score. Heldigvis fanget han det i tide og klarte å heve hans kreditt score med over 110 poeng.

4. Velg debet over kreditt.

For studenter er det ofte lettere å stash kontanter for hurtigmat og bruke et kredittkort for nødvendigheter som bøker og måltidsplaner. Dessverre er det enklere å gjøre opptak av et kredittkortregning større enn tenåringen din kan håndtere enn å angre. Så snakk med tenåringen din om viktigheten av å bruke innenfor sine midler og bruk et debetkort over et kredittkort når og hvor det er mulig.

5. Forstå alle mulige gebyrer.

Men når du bruker et debetkort i stedet for et kredittkort for høyskoleutgifter, må du sørge for at studentene dine forstår alle mulige bankgebyrer. Lær dem for å unngå å overdrage bankkontoen og gi dem de ressursene de trenger for å sikre overtrækningsbeskyttelse hvis den er tilgjengelig.

6. Sjekk dine kontoutskrifter regelmessig.

En av de beste måtene for tenåringen din å unngå å overdrage bankkontoen din er å lære dem å sjekke sine kontoutskrifter jevnlig og balansere sjekklisten, hvis de holder en. Med mange elektroniske banktjenester er det enklere enn noensinne å spore utgifter, betale regninger og holde seg til et høyskolebudsjett med bekvemmeligheten til en bærbar datamaskin.

7. Pass på identitetstyveri.

Å holde øye på bankoppgjøret kan også være det første forsvaret mot identitetstyveri. Det er imidlertid også viktig å undervise ungdommen din på viktigheten av online personvern. Enten gjennom profiler på Facebook, Twitter eller andre sosiale nettsteder, gjentar viktigheten av å holde personlig informasjon privat, for alltid å kutte papirarbeid som inneholder personlige opplysninger og aldri dele passord eller PIN-kode med noen, inkludert nære venner.

Identitetstyveri er den virkelige avtalen. Vi har hatt våre kredittkort hit noen ganger og stoler på at det ikke er morsomt. Spesielt, siden vi har mange av våre regninger på automatisk betaling med kortene våre. Hvis du tror du er beskyttet mot identitetstyveri - tenk igjen. Lær mer hvordan du kan beskytte deg mot identitetstyveri.

8. Begynn å lagre i dag.

Det er aldri for tidlig å starte en sparekonto. Når de har lært bankens grunnleggende, er det nå på tide å oppmuntre ungdommen til å begynne å spare for fremtiden.Selv om høyskolestudenten kanskje ikke har mye penger å legge bort nå, er det viktig å vise dem viktigheten av å sette og nå langsiktige mål. Med en online sparekonto som påløper verdifull sammensatt interesse, er det lettere enn noensinne å tjene mer på pengene du sparer.

Uansett om de velger å spare en prosentandel av hver lønnssjekk fra sin deltidshøyskolejobb, eller legge bort noe av det matutbetalingsbeløpet du sender hver måned for et fremtidig mål, bruk en målbasert sparingskalkulator for å se hvordan litt går en Lang vei når det gjelder å spare for fremtiden.

9. Start et nødfond.

Når en sparingskonto er startet, er det også en god ide å sikre at studenten din har litt penger i banken i nødstilfeller. Fra en bil som trenger et tau til en butikk i nærheten av sovesalen, til et uventet gebyr i en bestemt klasse, er det alltid smart å sette noen få hundre dollar unna for de uventede utgiftene som sikkert kommer opp. Dette er også et godt tips for pengenehåndtering for å lære studentene å ta med seg godt tidligere eksamen.

Undervisning i tips om pengestyring til studenter med høyskole er en viktig del av å forberede dem til den virkelige verden utenfor ditt hjem. Dette er første gang de mest sannsynlig vil være i stand til å administrere sine egne finanser, og vil sikkert dra nytte av pengenehåndteringstipsene du tilbyr dem gratis! Hvis ikke nå, kommer de sikkert til å verdsette din økonomiske visdom for å bidra til å ta smarte beslutninger med pengene sine.

Jeg spurte mine Facebook-fans og spurte noen få personer på Twitter om deres beste pengenehåndteringstips for studenter. Her er hva de hadde å si:


Post av Good Financial Cents.

@jjeffrose registrerer deg ikke for kredittkortet, uansett hvor kul den gratis skjorten er! #precollegefinancetip

- Paul Harding (@prharding) 14. april 2014

@jjeffrose lagre / investere 20%, lever av 80%

- Kevin Gillin M.B.A. (@realkevingillin) 14. april 2014

Hva er ditt beste tips for pengenehåndtering for studenter? Vennligst del i kommentarene nedenfor.

Skrive Inn Din Kommentar