Penger

Panera Breads fantastiske nye leveringstjeneste vil bety 10 000 arbeidsplasser i 2017

Panera Breads fantastiske nye leveringstjeneste vil bety 10 000 arbeidsplasser i 2017

Uten overdrivelse (OK, med litt overdrivelse), er her de beste nyhetene vi har mottatt i år: Panera Brød vil nå levere mat rett til døren din via en hel flåte av nye leveringsdrivere.

Og ja, det betyr akkurat hva du mener det betyr: surdekbrødskåler i sengen. (Hidtidig omdøpt "surdough bed bowls." Vent, er det brutto? Beklager.)

Etter en nylig kunngjøring om at Panera Bread blir kjøpt av JAB Holding (på omtrent $ 7,5 milliarder kroner), vokser alles favoritt rask casual hot bread hawker på en stor måte.

Du velger to (eller 10 000)

Ved utgangen av 2017, Selskapet planlegger å ansette 10.000 nye ansatte å brenne en periode med rask vekst, som vil inkludere integrering av leveringstjenester til flere av sine kafeområder.

Panera tilbyr for tiden leveringstjenester på rundt 15% av sine kafélokasjoner, men håper å bringe dette tallet opp til 35 eller 40% innen årets slutt.

Av de 10.000 nye medarbeiderne vil ca. 75% være leveransedrivere, mens de resterende 25% vil fylle interne stillinger.

I en uttalelse bemerket selskapet at de nye sjåførene vil ha "dagtid og konkurransedyktige lønninger", og vil levere mat til hjem, sykehus, bedrifter og campuser innenfor en radius på rundt åtte miles eller så fra hver kaféplassering.

Den nye leveringstjenesten vil være knyttet til selskapets stadig bedre digitale og mobile bestillingsbaserte tjeneste, noe som vil skape en sømløs opplevelse der kundene kan bestille så lite som $ 5 og få den levert med sanntidssporing.

Hvordan Panera Brøds leveringssystem vil fungere

Blaine Hurst, president for Panerabrød, sa det drivere vil bruke sine egne biler for leveranser. Drivere vil bli overvåket av selskapet, og hver sjåførs forsikrings- og kjørekort vil bli vurdert før de er sertifisert for å jobbe. Kjøretøy vil bli inspisert ofte, og førere kompenseres for kjørelengde.

Hvis dette høres ut som et selskaps matleveringsmodell, vel, det er det. Etter å ha testet tredjepartsleverandørstjenester, bestemte Panera at ingen utenforleveringsservice kunne dekke selskapets behov i sin nåværende skala, ifølge Hurst.

For å skjørt det ordnede føreranlegget, konstruerte Panera en lignende modell, slik at selskapet kunne unngå å samle en flåte med kjøretøy, samtidig som den fortsatt har kontroll over den hyggelige gjesteopplevelsen som selskapet er verdsatt til.

Panera har bare begynt å ansette leveringsdrivere på utvalgte steder, men det er forventet å utvide de kommende månedene.

Hvis du er interessert i å jobbe som en leveringsdriver for selskapet, kan du holde øye med den åpne jobbsiden på Paneras nettsted.

Din sving: Er du interessert i å bli en leveringsdriver for Panerabrød? Eller drømmer du bare om å spise kafépris i PJs?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun handler om de bagels.

Skrive Inn Din Kommentar