Penger

8 klassesaksjonssaker: Ebay, Walmart og Kashi kan skylde deg penger

8 klassesaksjonssaker: Ebay, Walmart og Kashi kan skylde deg penger


Jeg har hatt en annen opptatt måned ettersporing av klassegjennomføringer som betaler deg penger!

I forrige måned fortalte jeg deg om syv bosetninger som tok imot krav. Denne måneden er jeg tilbake med et stort antall åtte klassesaksjonsoppgjør med store selskaper som Walmart, LinkedIn, eBay og Nike.

Det er en god sjanse for at du kvalifiserer for gratis penger fra en av disse bosetningene, så la oss komme i gang!

1. Walmart

Hvis du kjøpte noe fra Walmart, Sam's Club eller deres nettsider (eller hvis du fikk en vare fra en av disse forhandlerne som gave), og deretter returnerte den, kan du være kvalifisert for et gavekort på $ 3 fra et klassesettingsoppgjør.

Dette oppgjøret løser påstandene Walmart mislyktes å tilbakebetale eller kreditere hele beløpet av selvangivelse betalt av forbrukerne når de returnerte varer.

For å kvalifisere for fordeler fra denne oppgjøret, må varen returneres mellom 2. mai 2010 og 16. juli 2015.

Fristen for å sende inn et krav er 18. desember 2015. Les mer her.

2. eBay

EBay-selgere som har betalt noteringsgebyr for et "Kjøp det nå" -elementet mellom 30. juli 2008 og 10. september 2015, kan ha rett til en betaling på opptil $ 15.

Denne eBay-handlingsoppgjøret løser påstand om at selgere ble fratatt hele verdien av deres oppføringer hvis en potensiell kjøper valgte alternativet "Kjøp det nå", men klarte ikke å gå gjennom med kjøpet fordi varen automatisk ble avnotert.

Fristen for å sende inn et krav er 8. desember 2015. Finn ut mer her.

3. LinkedIn

Har du brukt LinkedIns "Add Connections" -funksjon mellom 17. september 2011 og 31. oktober 2014, bare for å finne ut at alle dine e-postkontakter ble spammet med e-postmeldinger som ba dem om å koble seg til deg? Hvis det er tilfelle, kan du ha rett til minst $ 10 kontanter fra et kursoppgjør.

Du kan til og med motta mer enn $ 10, avhengig av hvor mange krav som er innlevert.

Fristen for å sende inn et krav er 14. desember 2015. Les mer her.

4. Garantigruppen

Hvis du mottok et anrop fra Garantigruppen eller American Residential Warranty, kan du få betaling på opptil $ 500.

Selskapene avgjorde et klageaksjonssøksmål som påstod at de gjorde uautoriserte samtaler til forbrukere, selv de som ikke var registrert i National Do Not Call Registry. Dette er en heftig utbetaling, og hvem kunne ikke bruke noen ekstra hundre dollar? Sjekk om du kvalifiserer!

Fristen for å sende inn et krav er 17. desember 2015. Mer informasjon her.

5. Macy eller Bloomingdale kredittkort

Har du mottatt et automatisk anrop på mobiltelefonen din fra Varemagas Nationalbank og / eller FDS Bank for innkrevingsformål med hensyn til en Macy og / eller Bloomingdale kredittkortkonto?

I så fall kan du ha rett til kontantbetaling på 750 dollar. For å kvalifisere må samtalen ha blitt mottatt mellom 3. september 2009 og 22. juli 2015.

Fristen for å sende inn et krav er 29. desember 2015. Finn ut mer.

6. Verizon Wireless

Forbrukerne som hadde uautoriserte Premium SMS-avgifter for tjenester som ringetoner, bakgrunnsbilder, kjendissladder og sportsinformasjon fra tredjeparter på deres Verizon Wireless-telefonregninger siden 1. juli 2010, kan ha krav på full refusjon av kostnadene.

Det faktiske beløpet som hver søker mottar, avhenger av antallet gebyrer som ble lagt på regningene sine. Kvalifiserer du?

Fristen for å sende inn et krav er 31. desember 2015. Les mer her.

7. Nike + FuelBand

Har du kjøpt en Nike + FuelBand for å spore trinnene dine og finne ut hvor mange kalorier du brenner hver dag? I så fall kan produktet ikke ha utført som annonsert, og du kan ha rett til et gavekort på $ 15 eller $ 25. Forliket løser påstand om at Nike + FuelBand registrerer unøyaktige avlesninger og villedet brukerne.

For å kvalifisere må du ha kjøpt din Nike + FuelBand mellom 19. januar 2012 og 17. juni 2015.

Fristen for å sende inn et krav er 4. januar 2016. Mer informasjon er tilgjengelig her.

8. Kashi

Hvis du er som meg, liker du å sjekke matetiketter, og du er villig til å betale litt ekstra for naturlige produkter. Vel, hvis du kjøpte Kashi-produkter merket som "helt naturlig", "100% naturlig" eller "ingenting kunstig", kan du ha rett til en betaling på opptil 27,70 dollar.

Oppgjøret gjelder for alle som kjøpte bestemte Kashi-produkter mellom 3. mai 2008 og 4. september 2015. Det løser påstander Kashi misvisende merket noen av sine produkter som naturlige, selv om de inneholdt genmodifiserte organismer (GMO).

Dette gjelder ikke for innbyggere i California - de var dekket av et eget oppgjør som ble nådd i fjor.

Fristen for å sende inn et krav er 19. januar 2016. Finn ut mer.

Din sving: Kvalifiserer du deg for noen av disse klassenes handlinger? Gi oss beskjed når du får fordelene dine!

Anne Bucher er administrerende redaktør på TopClassActions.com.

Skrive Inn Din Kommentar