Liv

Denne 300-ord essay kan være din billett til et $ 1000 college stipend

Denne 300-ord essay kan være din billett til et $ 1000 college stipend

Gode ​​stipendsmuligheter kan være vanskelig å finne.

Så når man kommer opp, liker vi å bringe det til din oppmerksomhet her, akkurat nå, uansett hvor langt ut søknadsfristen og den etterfølgende vinnermeldingen kan være.

Jeg mener at du kan tilbringe de neste månedene polering og polering av inngangsprosessen din, men i min ydmyke mening ville det faktisk være mye mer gledelig å søke om stipend måneder på forhånd og deretter glemme det, bare for å våkne opp en morgen til en e-post som sier: "Du har nettopp vunnet $ 1000!"

Ikke sant?

Ikke sant.

Så her er en med en ganske lang tidsfrist - men en fin søt premie.

(Og hvis du leter etter flere stipendsmuligheter som kan hjelpe deg med å betale for skolen, vær sikker på at du liker vår høyskoleside på Facebook. Vi legger inn fantastiske nye stipendsmuligheter der når vi finner dem!)

Vinn et $ 1000 stipend fra ServiceScape

ServiceScape hjelper folk med å finne frilans redaktører, forfattere, grafiske designere og oversettere for ulike prosjekter. Slik går du inn for å vinne et $ 1000-stipend fra selskapet.

Beløp tildelt: $1,000

Antall stipendier tildelt: En

For å kvalifisere for dette stipendiet må søkere:

  • Være en student som deltar eller planlegger å delta på en akkreditert høyskole, universitet eller handelsskole i 2018.

Søkere må:

  • Fyll ut og send inn et søknadsskjema.
  • Ta med et 300-ords essay om emnet, "Hvordan påvirker skrivingen dagens verden?"

Studiestart: 30. november 2018

Vinner vil bli varslet via e-post i desember 2018.

Deltakere vil bli vurdert på kvaliteten på deres skriving. Alle oppføringsskjemaer og essays må være skrevet på engelsk.

Du kan lese Resten av de offisielle regler og retningslinjer her.

Hvis du leter etter enda flere stipendier å søke om, sørg for å sjekke ut vår liste over 100 stipendier som vil hjelpe deg med å betale for college.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar