Tilbud

Amazon Prime Day begynner i kveld: Her er 5 tips for å maksimere tilbud

Amazon Prime Day begynner i kveld: Her er 5 tips for å maksimere tilbud

Amazon Prime Day er en felle.

Min mening er bare halvveis upopulær. I fjor laget vi en liste over latterlige Prime Day-tilbud for å vise bredden til ting Amazon-rabatter på sin egengjorte shoppingferie.

Året før gikk jeg igjennom den første premierdagen og tilbrakte mesteparten av morgenen på å skure stedet for tilbud jeg syntes verdig å dele.

Problemet med Prime Day? Amazon har et slikt utvalg av varer som en bred fest som Prime Day gjør det til et ødemark.

Hvordan vet jeg hva som er en god avtale? Hvordan vet jeg hva jeg skal hoppe på akkurat nå? Bestilte jeg en Roomba bare for at katten min kunne nyte? Bare nysgjerrig.

Mitt råd? Hold deg unna Prime Day. Det kommer til å suge lommeboken i det svarte hullet i to-dagers frakt.

Slik får du de beste Amazon Prime Day-tilbudene hvis du ikke kan holde deg unna

Bare fordi Prime Day foregår 11. juli betyr ikke at du kan hvile på laurbærene dine til da.

Tilbud starter klokken 9 EDT 10. juli, fordi vi alle vet 24 timers tilbud er ikke nok. Noen avtaler vil begynne å vises 9. juli, slik at du kan planlegge å snakke dem opp 10. juli.

"Nye tilbud starter så ofte som hvert femte minutt i 30 timer rett," forklarer Prime Day-innsideguiden.

Disse store rabatter er i begrenset tilgang, så du vil ønske å handle raskt for å kreve en avtale som piques din interesse. Hvis du savner det, kan du bli med på ventelisten for å få beskjed hvis tilleggene blir tilgjengelige.

Hvis du bruker Alexa, har du enda mer tid til å spare enda mer penger.

Alexa-brukere kan begynne å handle to timer tidlig, og hvis du bruker voice shopping-funksjonen for første gang, får du $ 10 på din Amazon-konto.

Alexa-brukere kan også bli inngått en Amazon-konkurranse for sjansen til å vinne $ 5000 i Amazon-gavekort. Å gå inn ganske enkelt spør Alexa, "Hva er dine avtaler?"

Disse store rabatter er i begrenset tilgang, så du vil ønske å handle raskt for å kreve en avtale som piques din interesse. Hvis du savner det, kan du bli med på ventelisten for å få beskjed hvis tilleggene blir tilgjengelige.

Slik maksimerer du denne dagen med fantastiske tilbud.

1. Få en prøve Amazon Prime Membership

Hvis du ikke allerede har en Amazon Prime-konto, må du ikke utelukke $ 99 bare for Prime Day. I stedet må du registrere deg for en gratis 30-dagers medlemskapsprøve og delta i Prime Day før du forplikter deg til tjenesten.

2. Lag en handleliste

Bare fordi noe er halvt med gratis frakt betyr ikke at du trenger det.

Hvis du planlegger å kjøpe bestemte elementer eller oppgradere det du allerede har, skriv det ned. Sjekk den listen under Prime Day for å forsikre deg om at varene i handlekurven din er gode utgiftsbeslutninger i stedet for en mengde ting du vil angre på å kjøpe i en uke.

Du kan til og med lagre Amazon-elementer på en ønskeliste for å gjøre det lettere å se om noen rabatter vises magisk på Prime Day.

3. Snag Tidlig Amazon Prime Day Deals

Statsmedlemmer får ekstra fordeler opp til Prime Day. Spar opptil 40% på et nytt Kindle Unlimited-medlemskap, spar 40% på de første seks månedene av Audible og betal kun 99 cent i fire måneder med Amazon Music Unlimited.

I tillegg strømmer du en Prime Video på TVen din for første gang innen 7. juli og får en $ 10-kreditt å bruke på alt solgt og oppfylt av Amazon på Prime Day.

Hold øye med Prime Day insiderveiledningen for å få tak i flere tilbud på musikk, video, essensielle og leseemner i uken som fører opp til Prime Day.

4. Spill Instant-Win-spillet

Vil du prøve lykken din? Sjekk daglig for å spionere Amazonas daglige premier frem til 11. juli. Klikk på en du er interessert i, se en kort video om Amazon-appen, og klikk deretter for å gå inn i tilfeldig tegning. Du vil finne ut umiddelbart hvis du vant.

5. Følg Amazon på sosiale medier

Selskapet poster hyppige Twitter og Facebook oppdateringer om Prime Day og relaterte konkurranser, så hold deg oppdatert 10. og 11. juli for å få noen ekstra-spesielle eller overraskende avtaler.

Opplysning: Her er en skål til de tilknyttede koblingene i dette innlegget. Må vi alle være bare litt rikere i dag.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar