Penger

Orlando: 15 måter du kan tjene ekstra penger i byen Beautiful

Orlando: 15 måter du kan tjene ekstra penger i byen Beautiful

Jo, Orlando er kjent for sine fornøyelsesparker.

Men hvis du bor der, og noen sier Orlando er Disney, du ruller sannsynligvis dine øyne så hardt de sitter fast. Orlando er mye mer enn fornøyelsesparker. Det kan skryte av store åpne (om enn alligator-infested) innsjøer, grønne parker, lokale butikker og bryggerier og mursteins historiske nabolag.

Det er imidlertid disse temaparkene som trekker oppover 68 millioner mennesker inn i byen hvert år (ifølge Orlando Sentinel) og holder økonomien velstående.

For lokalbefolkningen betyr dette tonnevis med måter å tjene ekstra penger.

15 jobb-fra-hjemmet jobber, Orlando utgave

Uansett om du vil leie leie denne måneden eller spare for en ferie (bortsett fra en familie ferie mekka), har vi noen ideer om hvordan du kan lomme ekstra penger i City Beautiful - uten å sitte i et tett kontor hele dagen.

1. Bli en travel travel agent fra Disney

Du har rett. Jeg foredragte bare om hvordan Orlando ikke bare er Disney. Men jeg sa også at temaparkens knutepunkt gir massevis av arbeidsmuligheter, blant annet å bli et reisebyrå fra hjemmet.

En Penny Hoarder-bidragsyter fanget opp med Kari Bonnes, som er en stor fan av Disney og grunnleggeren av Marvelous Mouse Travels, et reisebyrå som spesialiserer seg på (du gjettet det!) Disney ferier.

Selv om virksomheten er basert i North Carolina, er agenter fra hjemmet basert på hele landet som uavhengige entreprenører. Lønnen avhenger av dedikasjon og timer.

"Jeg tilbyr sjenerøse provisjoner til mine agenter, pluss henvisning bonuser," sier Bonnes. "Jeg har noen agenter som gjør $ 35.000 til $ 40.000 i året på deltid. Men jeg har også andre som bare bestiller en tur her og der og tar med litt sideinntekt. "

Et stort krav? Bli kjent med Disney parker. Fyll ut nettprogrammet for en sjanse til bli med i Marvelous Mouse Travels team.

2. Profitt av 2018 Reisetrender

Har du et ledig rom? Kan også prøve å tjene penger ved å notere det på Airbnb.(Tross alt lagde Orlando Airbnbens liste over populære 2018 destinasjoner.)

Hvis du er en god vert med en ønskelig plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar til din sparingskonto med Airbnb.

Noen få enkle trinn kan gjøre forskjellen mellom en stor opplevelse og en mindre enn tilfredsstillende en.

Her er noen tips:

  • Lag ledig plass under høye etterspørselstider i ditt område.
  • Vær en god vert, og lager din plass med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
  • Vær personell. Mange reisende vender til Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.

Her er lenken for å registrere deg som en Airbnb-vert.

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

3. Tjen penger mens du gjemmer deg av fuktigheten

Noen ganger vil du bare gjemme seg fra varmen. Kanskje dette inkluderer binge-watching "This Is Us" hele kvelden med en beholder med Jeremias italienske Ice i hånden.

Men i stedet for å sitte passivt, slipp ned den frosne behandlingen (eller smør den av) og bry deg ut den bærbare datamaskinen. Det er på tide å bli betalt for å ta noen undersøkelser.

Her er noen av best betalte undersøkelsessteder vi har funnet:

  • Ipsos i-Say: Du kan kanskje kjenne igjen navnet på Ipsos-panelet fordi det er det samme selskapet som gjør det meste av den politiske avstemningen under valg. Noen av top-end-undersøkelsene kan betale opptil $ 95, men de er sjeldne og kan ta litt tid å fullføre. De fleste undersøkelser betaler en bukke eller to og tar bare 10 til 15 minutter.
  • MyPoints: Denne plattformen lar deg tjene gavekort for å ta avstemninger, svare på spørreundersøkelser og andre ting du gjør online - en fin måte å kontanter inn på lange linjer eller en endeløs pendling. Du vil tjene en $ 5 bonus når du fullfører dine fem første undersøkelser.
  • InboxDollars tilbyr flere korte, daglige undersøkelser du kan ta. Hvis du tar dem alle hver dag, kan du tjene ekstra $ 730 i året - ikke værst.

4. tjene som mock juror

Som hver annen person i disse dager, har jeg blitt besatt av sannkriminalitetspodcaster. "Min favorittmord," noen? Eller hva med Florida-basert kriminalitet podcast, "Sun Crime State"?

Hvis du vil at en insider ser på hva som skjer når en sak rammer rettssalen, kan du tjene som en online mock juror. Som en mock jury vil du hjelpe advokater til å forberede virkelige saker. Du kan tjene $ 10 til $ 60 i omtrent en time av tiden din.

Fra datamaskinen din vil du gjennomgå bevis, inkludert dokumenter, videoer og bilder.

5. Tjene penger i I-4 Trafikk

Ansvarsfraskrivelse, du må gå fra huset til bilen din for dette, så jeg antar det teknisk sett at det er en hybrid fra hjemmet.

Trenger du en morsom, fleksibel måte å tjene penger samtidig som du møter mange nye mennesker?

Prøve kjører med Lyft.

Etterspørselen etter ri-deling har vokst som gal, og det viser ingen tegn til å bremse ned. For å være kvalifisert må du være minst 21 år med et år med kjøreopplevelse, passere en bakgrunnskontroll og eie en bil laget i 2007 eller senere.

Vi snakket med Paul Pruce, som har kjørt på heltid med Lyft i over et år.Han tjener $ 750 i uken som sjåfør.

Best av alt, gjør han det på sin egen tid. Du kan arbeidsdager, netter eller helger - det er opp til deg!

Fordi det er enkelt å bytte mellom apper, kan også Lyft-drivere ofte også registrer deg for å kjøre med uber.

6. Invester i fast eiendom - uten å forlate saken

I det siste virker det som om alle blir involvert i Floridas store eiendomsboom. Men å spille utleier eller ta på et stort boliglån er ikke alltid ideelt.

Vi fant et selskap som vil hjelpe deg med å investere i fast eiendom - uten den store forpliktelsen.

Det kalles Fundrise, og det gjør alt tungt for deg. Bedre ennå, du kan komme i gang med en minimumsinvestering på $ 500.

Gjennom Fundrise Starter Portfolio, pengene dine vil bli delt inn i to porteføljer som støtter privat eiendom rundt om i USA.

Dette er ikke en uklar investering, skjønt. Du kan se nøyaktig hvilke egenskaper som er inkludert i porteføljene dine - som et flerfamiliebyhus ved Lake Ellenor i Orlando eller en leilighetsbygg i Charlotte, North Carolina.

Du kan tjene penger gjennom kvartalsvise utbetalinger og potensiell verdsettelse i verdien av aksjene dine, akkurat som en aksje. Kontantstrømmen kommer vanligvis fra rentebetalinger og eiendomsinntekter (for eksempel leie).

(Men husk: Investeringer er i fare. Mens Fundrise har betalt utbytte hvert kvartal siden minst Q2 2016, er utbytte og hovedstoler ikke garantert.)

Du betaler en 0,85% årlig kapitalforvaltningsavgift og en 0,15% årlig investeringsrådgivningsavgift.

Interessert? Kom i gang med Fundrise her.

7. Lei ut din bil

Fordi Orlando tiltrekker seg så mange out-of-towners, tjene litt penger ved å leie ut bilen din.

Hvis du trenger din bil på en daglig basis, men reiser mye og blir frustrert og betaler for å sitte på MCO, se på TravelCar. Det tillater deg å parkere gratis på flyplassen hvis du samtykker i å leie din bil. Du kan til og med tjene en fortjeneste på slutten av det hele. Pluss dekker plattformen alle viktige ting, som forsikring og forpliktelser.

8. Gå grønn (lovlig)

Yup, marijuana-industrien er spirende som gal, og fra nå er medisinsk marihuana (ikke fritidsaktiviteter) lovlig i Florida.

Men det er ikke det jeg mener når jeg sier bli grønn. Jeg mener bli betalt for å resirkulere!

I Orlando kan du få betalt for å resirkulere store mengder papir, papp og bokser. "Vi kjøper i bulk," Orlando Recycling nettstedet skryte av.

Slik fungerer det: Du samler en god mengde papir, papp eller bokser. Orlando Recycling veier varer og gir deg et tilbud. Bam. Penger.

Nå forventer vi ikke at du skal tjene mye, men det er noe. Og du hjelper miljøet.

9. Ride rides

Bare fordi du bor i Orlando betyr ikke at du hater alle ting temaparker. Faktisk kan du bare elske dem.

Hvis du leter etter en spenning - og litt ekstra penger - melde deg på for å bli en mystery shopper for fornøyelsesparker.

Hva er mystery shopping, spør du? I utgangspunktet vil du utgjøre som kunde og vurdere produkter og tjenester. Amusement Advantage, et anerkjent selskap, ser etter shoppersøkere, som vil evaluere "attraksjoner, underholdningstilbud og underholdningsfasiliteter."

"Våre butikker gir deg muligheten til å ha det gøy mens du mottar refusjon for dine utgifter eller gratis billetter og i noen tilfeller litt ekstra lønn for din tid og innsats," leser nettstedet.

For å delta må du ha høyhastighets internettilgang og en privat e-postadresse. Du trenger også en skriver, et kamera (en telefon er bare bra) og / eller en skanner.

Amusement Advantage sier at det betaler via PayPal innen 21 til 28 dager.

Hvis du ikke er i rides (kan ikke klandre deg), vi har flere mystery shopping muligheter.

10. Lei ut din RV

Husk at du kjøpte en RV for den fantastiske campingturen eller musikkfestivalen ... bare for å se tilbake noen år senere og innse at du ikke bruker den så mye som du trodde du ville?

Ikke bekymre deg. Du kan slå din ubrukte RV i kontanter.

Du kan leie RV til innkommende turister gjennom RVshare, en peer-to-peer rental markedsplass.

Hvor mye du tjener per dag, vil variere avhengig av hvor du befinner deg og hvilken type kjøretøy du har. Vi kjørte en rask hypotetisk og fant ut at klasse A-modeller kunne få deg til $ 475 per natt her Orlando.

Det er en smart måte å få din pricy RV til å betale for seg selv - eller å betale litt penger for din neste store bilferie.

For å se hvor mye du kan tjene til å leie ut din RV, skriv inn spesifikasjonene her.

11. Del City Beautiful Through Freelancing

Som freelance blogger kan du jobbe så mye eller lite som du vil, så det gir en fin sideopplevelse, spesielt i en storby med mye som skjer i Orlando.

Hvis du vil studere opp om hvordan du kommer i gang, sjekk ut noen av våre favoritt freelance ressurser. Disse inkluderer alt fra hvordan du lager opptil seks figurer for å holde oversikt over inntektene dine.

12. Cash inn på minimalisme

Å leve at # Minimalistiske livsstil er alle raseri akkurat nå, så hvorfor ikke bruke denne mentaliteten til din fordel?

Begynn å ta en god hard titt på dine eiendeler. Hva trenger du egentlig? Hva kan du tjene penger på?

  • klær: Hvis du har klær du ikke har brukt i det siste året, hvorfor henger du på dem? Prøv å selge dem til folk i ditt område gjennom en online markedsplass som Letgo.Det tar omtrent fem minutter å opprette kontoen din og liste et element, og det er gratis.
  • Teknologi: Om ditt overbefolket underholdningssenter, sannsynligvis fullt av utdatert musikk og filmer ... Vurder å selge disse elementene til Decluttr. Det vil kjøpe gamle CDer, DVDer, Blu-ray, videospill og til og med mobiltelefoner og tabletter. Frakt er gratis, og Decluttr betaler deg innen 24 timer etter henting.
  • bøker: Bokhylle samle støv? Vi elsker bøker så mye som den neste personen, men se om dine skatter er verdt noe ved å bare søke på deres ISBN på Bookscouter. Plattformen søker dusinvis av tilbakekjøpssteder for å se hvor du kan få mest mulig penger.
  • Gavekort: Mens du graver ut de stive vinterjakker, kontroller lommene. Du kan komme over et gavekort eller to der inne. Hvis du gjør det, selg det for leie penger gjennom et gavekort utvekslingssted som Raise.

Klar, sett, rens.

13. Få betalt for å miste vekt

Lytte. Å miste vekt og komme i form er lettere sagt enn ferdig. (Jeg har sagt dette i mange år nå, og det har ikke blitt gjort ...)

Men vil litt penger motivere deg?

Det motiverer Florida bosatt Marcie Hagner, som har satset på sine vekttap mål gjennom HealthyWage. Hvis hun kan miste 50 pundene hun satser hun kunne, vil hun lomme $ 862.

Les mer om hvordan hun finner motivasjon til å gå ned i vekt gjennom HealthyWage.

14. Finn en åpen Casting Call for en betalt rolle

Orlando er et underholdningsnav, så det skjer alltid auditions i nærheten - noen ganger for betalte deler.

Ta for eksempel dette casting-samtalen, som ønsket at par og familier skulle delta i en online audition for en skyting i Miami. Betalingen var $ 1000 per person per dag.

Hvis du vil finne flere åpne avstøpningsanrop, anbefaler vi at du leser Auditions Free eller Bak scenen.

15. Annonser Barnevakt

Du kjenner de rader og rader og rader og rader med barnevogner du ser i utpekt "barnevognparkering" på Disney? Tenk på alle de trette foreldrene som skyver disse tingene rundt hele dagen. De trenger en pause.

Derfor er Orlando et flott sted å tilby barnevakt. Legg inn en oppføring gratis på Care.com, og koble til med lokalbefolkningen eller turister som bare vil ha middag og drikke et glass (eller to eller tre) med vin.

Det er på tide å tjene penger hjemmefra, Orlando

Ok, Orlando. Du er klar til ikke bli kledd og til ikke forlat huset ditt og til ikke håndtere kaoset som er i-4?

Vi klandrer deg ikke. Hold deg og begynn å tjene penger på din egen tid hjemmefra.

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun gjør det ikke kjærlighet at kjæresten hennes bor to timer unna i Orlando, men hun har det gøy å utforske byen i helgene.

Skrive Inn Din Kommentar