Penger

Fly (som en eagle) med disse 16 fleksible sidegittene i Philly

Fly (som en eagle) med disse 16 fleksible sidegittene i Philly

Ok, Philly. Du viser 2018 kommer til å bli et vellykket år etter den store Super Bowl-vinneren.

Heck, du klarte selv å klatre smurt gatelyspoler. Og du partied utenfor en Wawa.

Veldig Philly. Veldig deilig.

Men nå er det på tide å fokusere på deg selv - og økonomien din. Hvis du leter etter fleksible måter å tjene penger på i Philadelphia, har vi dekket deg.

17 måter å tjene penger i Philadelphia

Kanskje du allerede jobber på heltid. Eller kanskje du bare vil tjene litt ekstra penger uten å sette på heltid. Uansett din situasjon, er du nødt til å finne noen inntekter i denne listen med fleksible jobber.

1. Del ditt rom

Har du et ledig rom? Kan også prøve å tjene penger ved å notere det på Airbnb.

Hvis du er en god vert med en ønskelig plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar til din sparingskonto med Airbnb.

Og det er ingen grunn til at du ikke kan være kreativ. Vi fant en fyr som tjener $ 1,380 per måned notering et bakgårdstelt på Airbnb!

Noen få enkle trinn kan gjøre forskjellen mellom en stor opplevelse og en mindre enn tilfredsstillende en.

Her er noen tips:

 • Lag ledig plass under høye etterspørselstider i ditt område. Tenk: konserter, konvensjoner og sportsarrangementer.
 • Vær en god vert, og lager din plass med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
 • Vær personell. Mange reisende vender til Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.

Her er lenken for å registrere deg som en Airbnb-vert.

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

2. Ta en kjøretur 'Round Town

Trenger du en morsom, fleksibel måte å tjene penger samtidig som du møter mange nye mennesker?

Prøve kjører med Lyft.

Etterspørselen etter ri-deling har vokst som gal, og det viser ingen tegn til å bremse ned. For å være kvalifisert må du være minst 21 år med et år med kjøreopplevelse, passere en bakgrunnskontroll og eie en bil laget i 2007 eller senere.

Vi snakket med Paul Pruce, som har kjørt på heltid med Lyft i over et år. Han tjener $ 750 i uken som en sjåfør i Philadelphia.

Best av alt, gjør han det på sin egen tid. Du kan arbeidsdager, netter eller helger - det er opp til deg!

Fordi det er enkelt å bytte mellom apper, registrerer Lyft-drivere også ofte for å kjøre med Uber.

Som partner med Uber er du en uavhengig entreprenør. Du setter din egen tidsplan og jobber så mye eller så lite som du vil.

Hvis du vil prøve det, er det noen ting å huske på: Du må være minst 21 år gammel, ha minst ett års lisensiert kjøreopplevelse i USA (tre år hvis du er under 23 år), ha et gyldig amerikansk førerkort og gi en bakgrunnskontroll.

Endelig må bilen din være fire-dørs, sete minst fire passasjerer (unntatt føreren), være registrert i staten og dekkes av statlig forsikring.

Her er en lenke som skal brukes med Uber.

3. Smak Hva er Brewing

Håndverket ølindustrien er hoppin 'i Philly, så dra nytte av det ved vel, bli betalt for å besøke bryggerier.

Når du registrerer deg som en mystery shopper, er det din jobb å gå til en matbutikk, bensinstasjon, restaurant eller i dette tilfellet en bar og gi anonym tilbakemelding.

Nå kan du få betalt til mystery shop - og drikke - på bryggerier i ditt område gjennom Secret Hopper. (Smart, ikke sant?)

Selskapet ser etter detaljorienterte øl-drivere å hoppe rundt til forskjellige bryggerier og objektivt vurdere og vurdere deres erfaringer. En Penny Hoarder ga konserten et forsøk. Han betalte $ 16 på sitt besøk til et lokalt bryggeri. Secret Hopper betalte ham $ 20 via PayPal innen få dager.

Så, nei, du kommer ikke til å bli rik, men du får gratis øl, og det gjør oss hoppy.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, så vil det kontakte deg når du trenger det.

4. lever mat

AhhhDen søte lukten av takeaway stinker opp bilen din.

OK, det er kanskje ikke den mest tiltalende tingen i verden - du vil kanskje knekke noen vinduer, avhengig av hvilken type mat du leverer - men Uber Eats tilbyr fleksible matleveranser.

Her er flere detaljer:

 • Betal: Kjøperne får betalt et gebyr for avreise og avgift. Uber tar serviceavgift. Leveringspartnere kan utbetale opptil fem ganger daglig med umiddelbar betaling.
 • Planlegg: Fleksibel.
 • Krav (kan variere etter sted): Du må ...
  • Vær minst 19 år hvis du leverer med bil.
  • Lever via bil (må være 1997 eller nyere med minst to dører), sykkel, scooter eller fot avhengig av ditt område.
  • Pass en bakgrunnskontroll.
  • Ha et gyldig førerkort og forsikring (hvis du leverer med bil eller scooter).

For all den informasjonen du trenger, gå over til Uber Eats-registreringssiden.

5. Lei ut parkeringsplassen din

Hvis du har ekstra parkeringsplass i byen, kan du opprette en strøm av passiv inntekt.

"Parkering i byen er et problem og dyrt, så hvis noen har en parkeringsplass på en god plassering, kan de gjøre en drap," Penny Hoarder Kathleen Garvin, en innfødt filadelfier, sier.

Se etter online plattformer som lar deg liste opp plass. Craigslist synes å være en populær plattform i Philadelphia. Den har mer enn 350 parkerings- og lagringslister. Et reservert parkeringssted på Frankford Avenue er oppført for $ 150 i måneden.

Ikke dårlig for en asfaltplate, ikke sant?

6. Selg på Loppemarkeder

Så snart snøen smelter og været varmer, begynner loppemarkedene å dukke opp. Snarere enn å lese bordene og bruke alt for mye penger på tchotchkes, hvorfor ikke sette opp et bord og begynne å selge?

Oppstartskostnadene er minimal, og egentlig kan du selge et så stort utvalg av varer.

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, delte The Penny Hoarder-bidragsyteren Steve Gillman hans triks av loppemarkedet handel.

Du kan til og med finne noen unike Craigslist-freebies å videreselge.

7. Ta en pust (og noen undersøkelser)

Du kommer hjem fra jobb, eller du legger barna ned for en lur ... ahhh, søt stillhet. Snarere enn å sitte idiot og bla gjennom Instagram, hvorfor ikke tjene penger ved å ta undersøkelser? Heck, du kan til og med se Bravo.

Nei, du blir ikke rik raskt, men du kan lagre noen få dollar her og der. I tillegg er det ganske tankeløst ... og det er sofaen.

Her er noen undersøkelsessteder vi liker og stoler på:

 • Opinion Outpost tilbyr undersøkelser fra alle typer bedrifter og organisasjoner. De fleste av dem tar rundt 10 minutter å fullføre og vil tjene poeng du kan innløse gratis gavekort til steder som Amazon og iTunes. Hva skiller det fra andre undersøkelsessteder er det gir bort $ 40 000 hvert år. Den har en kvartals tegning for en $ 10.000 pengepremie - og for hver undersøkelse du fullfører, får du en oppføring i konkurransen!
 • PointClub er kjempebra fordi du får poeng for hver enkelt undersøkelse du tar - garantert. Plus, selskapet gir deg $ 5 bare for å registrere deg! Når du tilfaller nok av dem, kan du løse disse poengene for gavekort til mange nyttige leverandører som Walmart, Amazon og PayPal.
 • Survey Junkies rene utseende og "cashout wheel" holder deg motivert til å ta så mange undersøkelser som du vil. De er relativt raske til å fullføre og belønne deg med poeng. Når du har tjent 1000 poeng - eller $ 10 - kan du betale ut for gavekort eller kontanter betalt via PayPal.

Noen av toppundersøkelsene kan betale opptil $ 95, men de er sjeldne og kan ta litt tid å fullføre. De fleste undersøkelser betaler en bukke eller to og tar bare 10 til 15 minutter.

Også, jeg-Say belønner deg med poeng du kan innløse for kontanter via PayPal eller gavekort til Amazon, iTunes og andre. (Du kan for eksempel innløse 1000 poeng for en $ 10 PayPal-innskudd).

8. Arbeid en (Eagles ?!) Event

Hvis du leter etter en sidegig, kan du prøve å finne en gjennom Shiftgig. Den er tilgjengelig i flere store amerikanske byer, inkludert - ding, ding! - Philadelphia.

Den elektroniske plattformen arbeider for å koble folk med jobb-til-etter-muligheter på arrangementer og bedrifter. For å komme i gang, søk om et intervju gjennom appen. Hvis du virker som en god kamp, ​​vil Shiftgig-teamet komme i kontakt.

Penny Hoarder Kelsey Buxton delte sin erfaring med Shiftgig. Hun plukket opp gigs her og der som hjalp henne med litt ekstra inntekt. Disse inkluderte tre-stjerners catering gigs på bryllup og andre arrangementer.

9. Selg dine iPhone-bilder

Hvis du har en smarttelefon og et godt øye, har du lykke til. Philadelphia er åpenbart en vakker by som er full av landemerker. Bruk det til din fordel.

En app ringte foap lar deg slå smarttelefonen din bilder i kontanter.

Slik fungerer det:

 1. Last ned gratis app og opprett en konto.
 2. Ta et kvalitetsfoto og last det opp til Foaps markedsplass.
 3. Noen kjøper lisensen til bildet ditt for $ 10. Du lager $ 5.

Hvis bildet ditt selges 20 ganger, får du $ 5 hver gang og ender opp med $ 100 i lommen - alt for omtrent fem minutter med arbeid. Ganske kul, ikke sant?

12. tjene som mock juror

Som alle andre mennesker i disse dager, har vi blitt besatt av sannkriminalitetspodcaster. "Min favorittmord," noen?

Hvis du vil at en insider ser på hva som skjer når en sak rammer rettssalen, kan du tjene som en online mock juror. Som en mock jury vil du hjelpe advokater til å forberede virkelige saker. Du kan tjene $ 10 til $ 60 i omtrent en time av tiden din.

Fra datamaskinen din vil du gjennomgå bevis, inkludert dokumenter, videoer og bilder.

11. Gå adorable Pups

Elsker hunder? Det virker også alle andre i Philadelphia. Og hvem ville ikke?

Finn hundevandring gjennom Rover, et nettbasert nettverk av hundevandere. (Ahem, også støttet av den vakre Ashton Kutcher.)

Når du oppretter en Rover-profil, spretter du over hvor mye du elsker hunder. Deretter angir du tilgjengelighet og priser. Du kan forplikte seg til en heltidsgig eller tjene noen få dollar under lunsjpause.

Når det gjelder inntekt, kan du sette dine egne priser. Du vil kanskje starte med en lavere sats, som $ 10 per 30 minutters gange. Så, når du blir en etablert walker, kan du begynne å øke den for å matche markedets etterspørsel.

Før vi blir tatt bort, merk et par krav:

 • Vær minst 18 år gammel.
 • Har den nyeste Rover-appen for iOS eller Android (det er gratis!).
 • Pass en bakgrunnskontroll.
 • Vær tilgjengelig for arbeid på hverdager.

Klar til å smugle hver eneste hund i Philadelphia ?! For mer informasjon, se vår guide til Rover.

12. Plukk opp penger på kongressenteret

Vår innfødte Philadelphian Penny Hoarder, Kathleen Garvin, gir oss en enkel måte å lomme penger på om noen timer.

Gå over til Craigslist. (Vær forsiktig med svindel.) Neste, søk Pennsylvania Convention Center under konserter. Der finner du ulike konvensjoner og arrangementer som ser etter salgsrepresentanter, merkevareambassadører, produktdemonstratorer - du nevner det.

På det tidspunktet skrev vi dette innlegget, inkludert noen oppføringer:

 • Demonstrator på Philadelphia Flower Show (betal ikke oppført).
 • Eventpersonale på Philadelphia Auto Show ($ 20 per time).
 • Salgsassistent for en stor konferanse (starter på $ 200 per dag).

Garvin sier at hun har gjort gode penger, bare å tilbringe dagen på morsomme konvensjoner.

13. Arbeid fra noen annenes hus

Arbeid fra hjemmet er fantastisk, men noen ganger er det fint bare å oppleve en ny plass - kanskje i en ny by eller et nytt land.

Vurder huset sitt. Du kan tjene store penger ved å holde noens husfirma. Det er tonnevis av nettsteder der ute som vil hjelpe deg med å finne den perfekte gigten også. Sjekk ut noen av disse huset sittende markedsplasser.

14. Spill Trivia

Hvis du er en av de som kan trekke tilsynelatende ubrukelige kunnskaper fra ut av ingenting, vil du laste ned denne appen.

Det kalles HQ Trivia. Med mer enn en million spillere logger på klokken 3 og 9 pm EST hver dag å spille, har du kanskje hørt om det.

"Quiz Daddy" Scott Rogowski er spillets hovedverten. Han spør 12 spørsmål. Du har tre flere valgalternativer og 10 sekunder å svare. Hvis du får alle 12 spørsmålene riktig, vil du dele storprisen (rundt $ 2000 i det siste, men opptil $ 25.000 på tilfeldig valgte spesielle anledninger) blant de andre vinnerne.

Da vi skrev dette, hadde all-time lederen banket $ 6000. Og hei, selv Dan Rather spiller - og vinnende.

HQ Trivia-appen er tilgjengelig for iOS og Android.

Pro tips: Del din personlige henvisningskode med venner og familie for å få et ekstra liv. Stol på oss, du vil ha det.

15. Slip din aggresjon og kaste akse

Ax-kaster er en ny trend som tar over Amerika. Og nei, vi tuller ikke. Det er vanligvis sammen med øl og flanell. Også ikke tuller.

Philadelphia har plukket opp på kjolen. Sist sommer, vi snakket med Lily Cope, "Axmaster general" på Urban Axes, som ligger i East Kensington-området.

Akkurat nå er Urban Axes på jakt etter "axeperts" for å bidra til å lede gruppeventiler. "Syk for å levere pizza eller jobbe i en kaffebar? Vil du kaste økser for å leve? "Beskrives stillingen.

Det oppmuntrer til og med de som aldri har kastet øks på å søke. Les hele oppføringen på Urban Axes nettsted.

16. Slå ut snøskovlen

Det snør, og du sitter fast inne. Men du kan tjene litt ekstra penger ved å laste ned en app som heter Shovler.

Det fungerer på samme måte som Uber, men, um, for å skyve snø. I utgangspunktet vil folk som trenger en skovl, sende inn en forespørsel. Når du har ledig tid til jobb, bare godta en jobb.

Daniel Miller, appens administrerende direktør, fortalte The Penny Hoarder via e-post, den gjennomsnittlige betalingen i Philadelphia har vært rundt $ 44 per jobb i vinter. Men store stormer gir store fortjenester - opp til $ 100 per konsert, ikke inkludert tips.

Ikke snø dårlig, ikke sant?

Klar til å være nesten like rik som en Eagles Player?

Bare tuller. Det sannsynlig vil ikke skje noen gang snart ... med mindre du bryter inn i US Mint. Bare tuller igjen. Vi anbefaler ikke det.

Det vi anbefaler er å ta en sidegig her eller der for å betale for utleie, finansiere en trengt ferie eller kanskje begynne å spare på neste års Super Bowl-billetter.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes reisebokliste inneholder en tur til Philadelphia.

Skrive Inn Din Kommentar