Penger

Denne nye KFC-fordelen hjelper ansatte til å strekke sine hurtigmatssjekker

Denne nye KFC-fordelen hjelper ansatte til å strekke sine hurtigmatssjekker

Vis av hender - hvor mange av dere har jobbet i fast food-bransjen? Jeg er sikker på at mange av dere reiste din hånd (i ditt sinn, i det minste). Som de første jobbene går, kan lønnen være ganske bra, men du kan fortsatt blåse gjennom hele lønnsslippet ditt før helgen er ute.

Med mer enn 3,7 millioner fastfood-arbeidere i USA, og ansatte på opptjeningsnivå tjener rundt 8,25 dollar i timen, kan personlige finanser bidra til å få endene til å møtes.

Denne uken annonserte KFC-fondet hvordan det tar en aktiv rolle i å løse dette problemet for KFC-ansatte. Organisasjonen har rullet ut MyChange, et smarttelefonprogram og skrivebordsprogram som fokuserer på å utdanne og gi ansatte ansatte viktige elementer i deres personlige økonomi, og hjelpe dem med å gjøre smartere beslutninger.

Appen - drevet av Sum180 - er ment å være enkel å bruke og helt konfidensiell. Noen funksjoner inkluderer:

  • Budsjetteringsverktøy og tips om ukentlig budsjettering
  • Personlig budsjetteringsplaner
  • Privat tilgang til finansielle rådgivere som tilbyr økonomisk coaching
  • Et nettbasert fellesskap tilbyr oppmuntring til å holde fokus på dine økonomiske mål

Krista Snider, administrerende direktør i KFC Foundation, sa hva som skiller MyChange fra andre personlige finansapplikasjoner, og det gir ansatte lett fordøyelig informasjon for å bedre forstå deres situasjon.

"Andre programmer handler om å administrere pengene dine for deg, men gir deg ikke konteksten om hvordan du skal møte dine mål," sier hun. "Denne appen gir deg en veikart på hvor du må gå."

Hvorfor en personlig finansiell app? Hvorfor nå? En undersøkelse av noen 100.000 KFC-lagmedlemmer landsomfattende viste at økonomisk rådgivning rangerte andre til studiestipendier som en ansattes behov.

KFC Foundation, en 501 (c) (3) non-profit finansiert av KFC-franchisetakere, driver flere ansattes utviklingsprogrammer, blant annet høyskoleutdanningstilskudd, familiekrisestøtte og GED-programmer. Stiftelsen mottar et flertall av sin økonomiske støtte fra Cole Slaw Donation Program, hvor KFC-franchisetakere frivillig velger å få en del av coleslaw-salget i sine restauranter, gå til fundamentet.

Andre fastfood kjeder har nylig gjort bølger ved å tilby fordeler som fremmer personlig eller profesjonell vekst. For eksempel, i mars annonserte McDonald at det utvider sitt opplæringsprogram, noe som gjør det lettere å få tilgang til midler for å betale for høyskole.

Nå skal vi vente og se om andre fastfood-selskaper følger etter ved å tilby personlig økonomi utdanning som en del av deres fordeler pakker.

Matt Reinstetle er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar