Forsikring

GF ¢ 031: Er Universal Life Insurance en ripoff?

GF ¢ 031: Er Universal Life Insurance en ripoff?
http://traffic.libsyn.com/goodfinancialcents/GFC_031_.mp3

Selg dem hva du vil, ikke hva de trenger.

Dessverre skjer dette mye i vår bransje.

Skyggefulle finansielle rådgivere vil selge verdipapirfond, livrenter, REITs, livsforsikring i kontanterverdi - i utgangspunktet noe som kan gi mer mening for dem (i form av å gjøre en provisjon) i stedet for klienten.

Dette ser ut til å være tilfelle i nesten alle universelle livsforsikringssituasjoner jeg noensinne har møtt.

Det er ofte betraktet som en "stor investering", og tilbyr ting som skattefrie penger, akkurat som en Roth IRA, garanti for rektor, på og om og om igjen.

Hvis du har vært en leser av bloggen, vil du vite at jeg er fast trodde på at et økonomisk produkt i riktig situasjon kunne fungere, men akkurat som jeg ser annuiteter som brukes uhensiktsmessig, gjelder det også for universell livsforsikring typer.

Et nylig potensielt klient møte illustrerer det for perfekt.

Finn de beste livsforsikringsprisene

Skriv inn postnummeret ditt og vær sikker på at du klikker minst 2-3 selskaper for å finne den aller beste prisen.

Universal Life Insurance Used Wrong

Både ektemann og kone er for tiden i begynnelsen av 40-tallet, og de har ikke mye i besparelser.

Mannen hadde en god regjeringsjobb, men ble tvunget til å trekke seg, og jobber for tiden deltid. De har liten eller ingenting spart i pensjon, og mye av deres tidligere besparelser hadde vært utarmet og hjalp ut med et dårlig familiemedlem.

Syv år før solgte forsikringsagenten dem a $ 1 million uttrykkspolitikk (som jeg helt støtter), og en $ 100.000 universell livspolitikk (som jeg helt ikke støtter).

Jeg spurte kundene hvorfor de tok ut den universelle livspolitikken til å begynne med, og deres reaksjon var at mannen ønsket noe som ville ta vare på sin kone hvis noe skjedde med ham.

Begrepet politikken fungerer perfekt for dette. Det universelle livet gjør det også, men det er mye dyrere.

Han betalte $ 101 i måneden for den universelle livspolitikken og $ 88 i måneden for 20-års løpetidspolitikken. Hvis han sørget for at kona ble tatt vare på, var hans mål å ta ut begge retningslinjene, så etter min mening falt rådgiveren kort. Klienten kunne ha kjøpt en mye større begreppspolitikk og brukte forskjellen til å starte finansieringen av pensjonen. Agenten forsøkte å selge denne politikken som en investering for senere.

Her er hvor det blir enda verre.

Dykk inn i tallene: klienten tok ut politikken i oktober 2007, og har siden betalte $ 101. Ved slutten av forrige måned, mai 2014, hadde klienten legg inn totalt $ 7,949 inn i politikken.

Samlet kontantverdi akkumulert var $ 6000, med a overgivelsesverdi på $ 5,900.

Hvordan er det for en investering?

Jeg sier ikke at universell livsforsikring er en forferdelig investering, men flere ganger enn ingen, den er oversold til noen som ikke trenger det. Ektemannen og kone bidro ikke til noen pensjonsplaner eller IRAs når de tok ut politikken, noe som burde vært blitt spurt av rådgiveren.

I stedet for å sette penger inn i en dyr universell livspolitikk, burde de ha finansiert en 401k eller en Roth IRA.

Hvis du vurderer å kjøpe en universell livsforsikring, er det reglene du må følge:

Regler for universell livsforsikring:

1. Du har bedre forsikringsbehov.

Jeg møtte en gang en 26-årig kvinne, en 26 år gammel enkelt kvinne, ble solgt en $ 1 million universell livspolitikk. Forsikringsagenten la det til henne som en garantert sparekonto som ga et sted i 6% til 7%. Hun ble fortalt at hun aldri kunne miste sin rektor, og at hun ville få en god avkastning på pengene sine.

Det viser seg hva hun virkelig hadde, var en $ 1 million universell livsforsikring. Hun betalte en god del i måneden mot det, og da det skjedde å være en botch i hvordan hun betalte for kvartalspræmien, ba det henne om å undersøke hva hun hadde, fordi på kort sikt at hun hadde hatt det , hun hadde ikke sett denne 6% interessen som agenten hadde snakket om.

Etter å ha kontaktet agentens hjemmekontor, lærte hun sannheten. Hun hadde blitt solgt en $ 1 million universell livsforsikring. Da hun lærte det, var hennes umiddelbare spørsmål, hvorfor trenger en 26 år gammel kvinne som ikke er gift, uten barn, som har 100 000 dollar studentlån, en livsforsikringspolicy på 1 million dollar?

Selvfølgelig kunne ikke bakkontoret svare på det spørsmålet og utsette det til hennes agent. Det er ingen tvil om at hun ikke hadde et forsikringsbehov, og hadde derfor ikke behov for en universell livspolitikk.

2. Du har også bedre terminssikring.

Det irriterer meg uten ende når en rådgiver eller livsforsikringsagent selger universell livsforsikring som en investering som også har beskyttelse. Hvis de leder inn i det, og de ikke engang har diskutert begrepet livsforsikring, blir de umiddelbart lagt til min liste over de finansielle rådgiverne jeg ønsker å slå i ansiktet. Term livsforsikring er skitt billig, og det er her du må begynne før du kjøper noen form for universell livspolitikk.

For å sette ting i sammenligning kjøpte jeg en livsforsikringspolicy på $ 2,5 millioner for $ 2500 per år som årlig premie.Da jeg begynte å gjøre litt spørre om en universell livspolicy for meg selv, er det det jeg fant.

Husk i min egen personlige situasjon, jeg er ikke i stand til å sette inn en Roth IRA på grunn av inntektsgrensen. Jeg så på en universell livspolitikk som et langsiktig besparelsesverktøy også. (Merk: politikken jeg gjennomgikk var en indeksert universell livspolicy).

Hvis jeg strukturerte den universelle livspolitikken til hvor jeg ville betale $ 10.000 pr år med premie, og gjorde det i 10 år, ville det gi meg en dødsfordel på $ 285.743. Politikken gir muligheten til å samle kontantverdi, men garantert rente er 3% før utgifter.

Da jeg var 60 år, kunne jeg trekke en enorm $ 104,000.65 garantert. Det er noen bånd til markedet der verdien kan være mye mer. Hvis jeg skulle være gjennomsnittlig 5,5%, ville dette totalt være 249.365 dollar, men som du kan se, vil jeg få $ 10.000.000 dødsavgift, da jeg vil sette inn $ 10.000 i året i 10 år, og som langt overstiger premieutlegget for en livsforsikring Politikk.

3. Roth IRA og / eller 401 (k) er et must.

Hvis personen som kaster deg universelle livsforsikringer bruker uttrykket "Det er en investering som en Roth IRA," så hvorfor er det ikke i hodet at de foreslår at du åpner en Roth IRA først? En Roth IRA bør gi deg mer bang for pengene dine, og vil ikke ha høye kostnader forbundet med forsikring knyttet til den. Det samme gjelder for en 401 (k).

Helst vil jeg gjerne se noen som maksimerer både 401 (k) og en Roth IRA før de selv undersøker noen form for universell livspolitikk. Hvis personen er pitching du universell livsforsikring og de har ikke engang spurt om du legger penger inn på pensjonskonto eller ikke, vet du at de er sketchy. Gå videre raskt.

4. Du har sammenlignet prisen på flere transportører.

I det opprinnelige tilfellet ovenfor, hvor personen betaler $ 101 per måned for en $ 100.000 universell livspolitikk, kunne jeg sammenligne priser og se om de selv kunne betale mindre enn hva de betalte, hvis de ønsket å beholde det.

Det viser seg at jeg fant flere transportører som var langt mindre enn $ 101 per måned de betalte, fra de beste livsforsikringsselskapene i USA. Det beste alternativet jeg fant var faktisk $ 40 per måned billigere enn hva de betalte, for en total besparelse på bare under $ 500 per år.

Hvis du er fullt forpliktet til å ta en universell livspolicy, må du sørge for at personen som selger den til deg, har muligheten til å jobbe med flere operatører. Hvis de jobber for et stort eskefirma som bare kan tilby en løsning, så får du bedre minst et tilbud med noen andre.

Er Universal Life Insurance virkelig en ripoff?

Det korte svaret er nei. Universal livsforsikring er ikke en ripoff, men det var bedre fornuftig for hva du prøver å oppnå. For eksempel har jeg sett denne type politikk som brukes til å planlegge eiendommer for å passere mer på arvinger til klienter. I disse tilfellene gir universell livsforsikring mye mening.

For paret som ble solgt en universell livspolitikk over, foreslo jeg at de kontaktet deres agent og fant ut hvorfor de var solgt politikken i utgangspunktet.

Skrive Inn Din Kommentar