Penger

Big State, Big Opportunities: 14 Fleksible måter å tjene penger i Texas

Big State, Big Opportunities: 14 Fleksible måter å tjene penger i Texas

Jaja. Du har hørt det. Vi har alle hørt det.

Alt er større i Texas.

Hvis det er tilfelle, hvorfor er ikke sparepengene dine større? Vi forstår det. Spare penger er ikke lett, spesielt når du lever lønnsslipp til lønnsslipp. En måte å bryte syklusen på er å finne måter å tjene ekstra penger.

Hvordan tjene penger i Texas

Fordi alt er større i Texas, bør pengene-muligheter bli større, ikke sant?

Vi legger sammen en liste over måter å tjene ekstra penger i Lone Star-staten.

1. Finn en jobb-hjemme-jobb

En av våre favoritt måter å tjene litt ekstra penger (uten å forlate hjemmets komfort, søte hjem) er å lande en jobb-fra-hjemme-jobb.

Du kan finne en av disse mulighetene i nesten hvilken som helst bransje - fra kundeservice til grafisk design til helsevesen. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, anbefaler vi å søke etter jobb-hjemme-jobber hos ZipRecruiter.

ZipRecruiter automatiserer automatisk søket ditt, noe som betyr at det trekker opp muligheter som er tilgjengelige i ditt område. (Ja, selv arbeid fra hjemmet har statlige restriksjoner.)

Tilbring litt tid på å lese oppføringene. Hvis du vil ha enda flere alternativer, kan du bla gjennom listen over arbeidsøksider for arbeid fra hjemmet.

2. Få betalt for å dele din mening

Undersøkelser er ikke vår favoritt måte å tjene penger på, men hvis du bare legger ut på sofaen - eller skjermer øynene dine mens du blir tvunget til å se Final Fantasy 113 - hvorfor ikke klikk et par knapper og tjene noen penger?

Vi har prøvd mye betalte undersøkelsessteder, men to av de beste vi har funnet er Swagbucks og MyPoints.

Swagbucks er definitivt en leser favoritt, sannsynligvis på grunn av det mangfoldige måter å tjene penger utover å ta undersøkelser. I tillegg til, du får $ 5 bare for å registrere deg og tar din første undersøkelse.

MyPoints lar deg tjene gavekort for å ta avstemninger, svare på spørreundersøkelser og andre ting du gjør online - en fin måte å kontanter inn på lange linjer eller en endeløs pendling. Du vil tjene en $ 5 bonus når du fullfører dine fem første undersøkelser.

3. Finn en konsert - eller ansett noen for en

Har du ferdigheter? Kan du skyte bilder, redigere videoer eller designe nettsteder? Kan du skrive blogginnlegg eller kode? Kan du tegne?

Hvis du har spill, oppgi tjenestene dine på Fiverr, en online markedsplass for kreative freelance-tjenester.

Gigs on Fiverr spenner fra standard dataregistrering og forskningsoppgaver til virkelig ute der. På en gitt dag tilbyr selgere i "Fun & Lifestyle" -delen tusenvis av unike tjenester - fra polering av en Tinder-profil for å lage et slektstre.

Trenger du hjelp til å vokse din småbedrift eller sidestrøm? En kreativ berøring vil øke markedsføringsarbeidet ditt - men tjenester som grafisk design, videoredigering eller korrekturlesing kan være pricy.

Du kan også finne en god avtale på ting som disse gjennom Fiverr.

Med fokus på rimelige freelance-tjenester, kan Fiverr hjelpe deg med å få prosjektene dine gjort på et budsjett. Du vil sannsynligvis finne bedre priser her enn de fleste andre markedsplasser.

Du kan raskt sette opp en konto med en e-postadresse eller en Facebook-konto. For å søke etter frilansere, velger du en kategori, og deretter stiller du stilen på arbeid, prisklasse og tidsfrist du leter etter.

4. Del hva som står i kjøleskapet ditt

Husk Nielsen-selskapet? Den som alltid sporer TV-karakterer? Vel, nå vil det vite hva som er i kjøleskapet ditt.

Når du registrerer deg for å være på Nielsen Consumer Panel, kan du enten bruke smarttelefonen, eller selskapet vil sende deg en gratis strekkodeskanner. Hver gang du handler, skanner du bare UPC-kodene på baksiden av hvert produkt og sender dataene dine til Nielsen.

Nielsen vil belønne deg med gavepoeng, som du kan innløse for gratis elektronikk, smykker, husholdningsartikler eller til og med leker for barna.

Jo lenger du blir på panelet, jo flere muligheter må du tjene poeng mot premier. Du vil også motta oppføringer for panelets mange konkurranser. Prisene inkluderer ferier og helt nye biler.

5. Tjen ekstra penger som bokholder

Betyr $ 60 en time lyd tiltalende? Hva med friheten til å jobbe hjemmefra mens du hjelper andre til å lykkes?

Det er fordelene med å jobbe som bokholder, sier Ben Robinson, en sertifisert offentlig regnskapsfører og bedriftseier som lærer andre å bli virtuelle bookkeepers.

Og nei, du trenger ikke å ha en CPA for å lykkes i denne virksomheten. Faktisk, alt du trenger virkelig er anstendig datakompetanse og en lidenskap for å hjelpe bedriftseiere takle virkelige problemer.

Det er en flott mulighet for mødre som ønsker å jobbe deltid, tusenårig som bare er ute av college og alle som ønsker å ta med ekte penger mens de jobber hjemmefra.

Vi snakket med Robinson om hva som kreves for å bli en virtuell bokholder, samt tips og råd for å gjøre dette karrieresporet arbeidet for deg. Du kan lese hele intervjuet her, eller sjekke ut hans nettside for mer informasjon.

6. Oppgi ditt ekstrarom (eller telt eller sofa) på Airbnb

Har du et ledig rom? Kan også prøve å tjene penger ved å notere det på Airbnb.

Hvis du er en god vert med en ønskelig plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar til din sparingskonto med Airbnb.

Og det er ingen grunn til at du ikke kan være kreativ. Vi fant en fyr som tjener $ 1,380 i måneden som opplister et bakgårdstelt på Airbnb.

Noen få enkle trinn kan gjøre forskjellen mellom en stor opplevelse og en mindre enn tilfredsstillende en.

Her er noen tips:

  • Lag ledig plass under høye etterspørselstider i ditt område. Tenk: konserter, konvensjoner og sportsarrangementer.
  • Vær en god vert, og lager din plass med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
  • Vær personell. Mange reisende vender til Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.

Her er lenken for å registrere deg som en Airbnb-vert.

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

7. Få betalt for å se filmforhåndsvisning

De fleste av dere vet allerede om InboxDollars, men visste du at det vil betale deg for å se filmforhåndsvisning, kjendisvideoer, de siste nyhetene og dusinvis av andre videoer? I tillegg får du en bonus på $ 5 bare for å registrere deg.

Du må se alle showene i en bestemt spilleliste for å tjene penger, så vær forberedt. InboxDollars lar deg vite hvor lenge spillelisten kjører før du begynner å se, og spillelister spenner fra noen få minutter til omtrent en halv time.

Tilgjengeligheten kan endres, men det er mulig å tjene opptil $ 225 per måned å se på disse videoene!

8. Lagre en hest, kjøre en løft

Trenger du en morsom, fleksibel måte å tjene penger samtidig som du møter mange nye mennesker?

Prøv å kjøre med Lyft!

Etterspørselen etter ri-deling har vokst som gal, og det viser ingen tegn til å bremse ned. For å være kvalifisert må du være minst 21 år med et år med kjøreopplevelse, passere en bakgrunnskontroll og eie en bil laget i 2007 eller senere.

Vi snakket med Paul Pruce, som har kjørt på heltid med Lyft i over et år. Han tjener $ 750 i uken som sjåfør.

Best av alt, gjør han det på sin egen tid. Du kan arbeidsdager, netter eller helger - det er opp til deg!

Fordi det er enkelt å bytte mellom programmer, registrerer mange Lyft-drivere også seg som en driverpartner med uber.

Som partner med Uber er du en uavhengig entreprenør. Du setter din egen tidsplan og jobber så mye eller så lite som du vil.

Hvis du vil prøve det, er det noen ting å huske på: Du må være minst 21 år gammel, ha minst ett års lisensiert kjøreopplevelse i USA (tre år hvis du er under 23 år), ha et gyldig amerikansk førerkort og gi en bakgrunnskontroll.

Endelig må bilen din være fire-dørs, sete minst fire passasjerer (unntatt føreren), være registrert i staten og være deksel

9. Finn en kontraktsgig

Denne entreprenøren arbeider med store navnskunder som Grubhub og Priceline for å fylle kundeserviceposisjoner.

Nei, du finner ikke en tonn av oppføringer som andre arbeidsplasser, men det gjør det mulig for arbeidssøkere å smale inn på kundeserviceindustrien med fleksibiliteten til å jobbe som en uavhengig entreprenør.

Nesten alle stillingene tilbyr fleksible deltidsprosjekter, og betalingen starter vanligvis på $ 10 i timen.

Det er ingen avgifter for å se jobbene. Bare registrer deg med e-postadressen din og fyll ut en online søknad for å se om du kvalifiserer som agent.

Fra NexReps hjemmeside kan du se "agent muligheter" når som helst - jobber klare til å fylle!

10. Finn uanmeldte penger

Visste du at statskassen i hele USA har mer enn 43 milliarder dollar i uoppfordrede midler? Bare sitter rundt!

I 2017 slo en South Carolina-mann jackpotten. Han fikk en telefonsamtale fra statens kasserer og lot ham få vite at han hadde rett til $ 763 000 i uoppfordrede penger. Det er som 63 år med leie.

Vi anbefaler deg å være forsiktig med samtaler som dette. Sjansen er, det er en svindel. Men du kan ta saker i egne hender og se om du har noen uoppfordrede penger som flyter rundt.

Start med å sjekke med Texas Comptroller Uoppfordret eiendomsside. Du kan også sjekke med manglende penger.

11. Bli en Taco Journalist

OK, dette kan være litt cliché, men dere har beste tacos, så hvorfor ikke skrive om dem? Har du hørt om en taco journalist?

Ifølge Eater har Texas en utpekt taco journalist, Mando Rayo. Morsomt faktum: I 2017 laget Rayo sammen med statsrepresentanten Gina Hinojosa en regning som ville lage tacos den offisielle parabolen i Texas (i stedet for chili).

Hvis tacos ikke er din ting, stol på oss når vi sier at du kan få betalt for å skrive omtrent alt. Plus, som freelancer, kan du jobbe så mye eller lite som du vil, så dette gir en fin sidegig.

Her er noen av vår favoritt freelance skrive ressurser.

12. Få betalt for å gå til fotballspill

Eller delta på konserter, konvensjoner, skuespill og andre offentlige arrangementer.

Mystery shopping selskap BestMark rekrutterer "shoppere" for å delta på "sportsbegivenheter, konserter, konvensjoner, spill og mange andre offentlige arrangementer." Som en mystery shopper, er det din jobb å utgjøre som forbruker og å ta notater av produktene eller tjenestene du revurderer.

For å kvalifisere som en shopper hos BestMark må du:

  • Vær 19 år eller eldre.
  • Ha pålitelig transport.
  • Ha gode skriftlige kommunikasjonsevner.
  • Vær detaljorienterte.
  • Få full tilgang til internett (på jobb eller hjemme).

"Hvis du er heldig nok til å fange opp et oppdrag der du kommer til å dekke en konsert, fotballkamp eller en annen offentlig begivenhet, vil du få til oppgave å legge merke til hvordan fasiliteter drives fra et beskyttelsesperspektiv, sier selskapet .

Sjekk ut andre mystery shopping muligheter (inkludert testkjørerbiler).

13. Arbeid med hester

Vi får det: Ikke alle i Texas er en cowboy som seter opp en hest og rider til jobb hver morgen. Høyt og tydelig (selv om det er morsomt å se det). Men ifølge American Horse Council Foundation, leder Texas flokken i hestetall, med nesten 800.0001 millioner i befolkningen.

Du kan bli kreativ og kapitalisere på disse vakre skapningene på en rekke måter. En av mine tidligere romkamerater, som er en Dallas-innfødt, foreslo rengjøringsboder. Og sikkert, det er et alternativ. Men du kan også tjene gode penger som en hestevenner.

Ta notater fra Kat Tretina. Hun skrev om Hun opplever fletning av hestes maner og haler før forestillinger. I sitt første forsøk på konserten gjorde hun $ 500 på omtrent seks timer. Derfra jobbet hun opp og la opp til $ 150 per hest. Hun gjennomsnittlig rundt $ 1000 i måneden i fortjeneste, noe som hjalp henne med å betale av studielån.

14. Finn en jobb gjennom Amazon

Hvis du følger våre jobb-hjemme-jobb muligheter, har du sikkert sett den stadig populære Amazon-kundeserviceoppføringen som dukker opp hvert par måneder.

Du har også sikkert sett at den har statlige krav - og Texas gjør ikke listen. Womp, womp.

Det er ok, skjønt. Det er mange andre måter å tjene penger på, selv om detaljhandelen er mulig. Her er alle dine muligheter for hvordan du kan tjene penger på Amazon, inkludert salgsartikler, leverer gjennom Flex eller selvutgiver en bok.

Plus, hei, Austin og Dallas gjorde shortlisten for selskapets nye hovedkontor, så enda flere muligheter enn du tror kan komme deg.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes bror deltok på University of Texas i Austin og var sannsynligvis (definitivt) en av de bølle leietakere som ikke hadde lyst til å håndtere.

Skrive Inn Din Kommentar