Penger

Hva er det som å leve på $ 1 millioner i året ... eller $ 7 per time? 4 menn åpne opp

Hva er det som å leve på $ 1 millioner i året ... eller $ 7 per time? 4 menn åpne opp

Vi synes å være kontinuerlig nysgjerrig på dette spørsmålet: Hva er livet som for de rikeste amerikanerne?

Vi ser på TV-programmer, leser blogginnlegg og følger Snapchat-feeds om det, prøver å få en smak av hva livet vil være som med mer penger.

Valgår har en tendens til å gjøre oppmerksomheten til den andre enden av spekteret også. Hva er det som å leve under fattigdomsgrensen?

Det spørsmålet er spesielt opptatt i år, ettersom presidentkandidatene trykker på en høyere minimumslønn, lovene ruller ut for å gi bedre fordeler for arbeidsfamilier, og nye skatteplaner er som vanlig så varierte som smeltedigel av mennesker som ville leve med dem.

Livet ved enhver inntekt

For å illustrere livet over inntektsnivåene spurte Esquire fire menn, som hver støtter minst ett barn, om livene de har råd til.

Magasinet valgte spesielt fire årlige inntekter:

  • $ 1.000.000: hva det kaller "det sanne utgangspunktet for ekte rikdom"
  • $ 250 000: linjepolitikerne trekker mellom øvre og middelklassen
  • $ 53 000: Median husholdning inntekt for amerikanske familier
  • $ 20 000: den føderale fattigdomslinjen for en familie på tre i USA

Her er et utvalg av svarene.

Rikets frugalitet

Tim Nguyen, 35, er administrerende direktør / medstifter av BeSmartee, en DIY boliglånsmarked. Han tjener $ 1.000.000 per år.

I motsetning til bildet vi får fra Rich Kids of Instagram eller "Real Housewives," har millionærer tendens til å være sparsomme folk.

Som Nguyen illustrerer, å tjene og styre mye rikdom, må du være smart om penger.

Yakov Villasmil, 41, er eiendomsmegler i Miami som tjener $ 250 000 i året. Han holder et tilsvarende stramt budsjett til Nguyen, hvor han er klar over hver eneste utgift.

Men selv på dette inntektsnivået i overklasse er familiens budsjetteringsstrategi mer kjent for de av oss i nedre parentes. Han noterer utgifter for transport, gass, leie, dagligvarer og abonnement på streamingtjenester som Netflix og Pandora.

Hans månedlige budsjett faller mye høyere enn mange av oss, sannsynligvis: $ 7000.

Men det virker ikke absurd.

Forskjellen mellom haver og har nots

Hvor linjen er trukket virkelig mellom de "rike" og de "fattige" er at begge mennene på den rike siden av inntektsskalaen sier at det ikke er noe deres familie behov at de ikke har råd til.

Og for de tingene de vil - Nguyen vil hjelpe foreldrene sine til å trekke seg tilbake, og Villasmil nevnte en $ 10.000 klokke - begge svarer som om det bare handler om tid og planlegging.

For mange av oss, det vi ønsker og ikke har råd til, forblir et sett av fantasier som vi aldri vil innse.

Livet for den gjennomsnittlige amerikanske familien

Median husholdningsinntekt i USA er $ 53 657 per år. Så, hvordan ser livet ut til en gjennomsnittlig amerikansk familie?

Michael Greene, 48, er concierge for en eiendomsforvaltning i Brooklyn. Han tjener $ 53 000 per år og støtter sin kone og tre barn.

Greene budsjett lyder kjent: $ 150 per måned går til BJs Wholesale Club for å kjøpe i bulk for sin familie på fem.

Deres ukentlige dagligvare regning er sparsommelig, mellom $ 100 og $ 125, godt under hva USDA anser en sparsommelig mat plan.

Når det gjelder hva hans familie trenger, men ikke har råd til, sa Greene "et ranch-stil hjemme." Familien leier for tiden i Brooklyn. Han spesifiserer ikke størrelsen på leiligheten sin, men på $ 1000 per måned er det sannsynligvis ikke romslig.

Og den luksusen han ønsker, men har ikke råd til? En Volvo. En seks-seters familiebil "med en liten TV på baksiden for barna."

Greene sier at han ikke stresser om penger. En gjennomsnittlig amerikansk inntekt setter sin familie på et stramt budsjett med få luksuser, men det holder dem komfortable.

Gjeld og besparelser under fattigdomsgrensen

Demetrius Campbell, 25, tjener $ 7 per time pluss tips som bar-back i Chicago. Han er en eneste far til to jenter.

Campbell er den eneste av de fire mennene som sier at han ikke holder budsjett fordi hans inntekter og utgifter er uforutsigbare.

En av de sterkeste forskjellene fra Campbell til de andre mennene er imidlertid hans gjeld.

Nguyen rapporterer "mindre enn 10 grand" i gjeld og ingen fra kredittkort.

Villasmil rapporterer $ 7 700 i kredittkortgjeld, han betaler seg innen utgangen av måneden.

Greene har ca $ 7 000 igjen i studielånets gjeld.

Campbell kan ikke definitivt nevne alle pengene han skylder.

"Jeg har mye gjeld," forklarer han. "Jeg har trafikkbilletter, sykehusregninger, gamle telefonregninger. Jeg er ganske sikker på at min gjeld fra billettene alene er omtrent $ 3000. "

Han har ingen kredittkort. Og mens forfalte regninger og trafikkbilletter kan høres ut som vanlig uansvarlighet, er de par for kurset under fattigdomsgrensen.

Campbell forklarer:

"Når du får pengene til å betale billetten, har bøyden doblet. Da får du en annen og kan ikke betale den. Som jeg er på en oppstartsbilde liste, og jeg fikk pengene til å gå ut av listen, men bilen min ble trukket den morgenen, så jeg måtte betale halvparten av pengene for å få det ut av fanget. Det fortsetter bare å gå slik. "

Under fattigdomslinjen er lagring en fjern fantasi.

Ved 25, sier Campbell: "Pensjon er en lang vei fra nå." Han må betale sin gjeld og være "på et bedre sted" før han legger til side penger for barna sine til å gå på college.

Derimot rapporterer begge "rike" menn, interessant, at de ikke har tenkt å pensjonere i tradisjonell forstand. De har til hensikt å fortsette å forvalte eiendomsmegling og andre investeringer godt inn i alderdom.

Ønsket om å "alltid jobbe", som Nguyen satte det, synes å være en luksus av hvitt kragearbeid.

Bekymre om penger

Villasmil bekymrer seg for penger, "Hver eneste dag. Hvert minutt. "

Men han bekymrer seg ikke for å ikke ha nok til å betale regningene. Han bekymrer seg for hans "neste trekk," hvordan å tjene mer penger for å nå inntektene som vil tillate familien å leve livet de vil ha.

Nguyen bekymrer seg for penger "kanskje en gang i uka." Med muligheten til å prognostisere inntjening og plan for fremtidig utgift, sier han at han har lite å bekymre seg for.

Og hvor ofte bekymrer man seg for penger mens man tjener minstelønn?

Ikke overraskende, sier Campbell, "Alltid. Å leve som dette er vanskelig å gjøre. "

Din tur: Erfarne disse opplevelsene dine? Hva er dine oppfatninger av livet på ulike inntektsnivåer?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar