Penger

7 måter å investere i deg selv i stedet for din pensjon

7 måter å investere i deg selv i stedet for din pensjon

Sikker, sparer for pensjonering lyder smart.

Men vi tusenårige vet at livet handler om å leve i nået. Det er derfor vi handler hjemstedskapets verdighet for deilig avokado-toast og nekter å kaste bort et øyeblikk, skylling av brukte boller av frokostblandinger.

Det kan virke som manglende fortanke, og i ekstreme tilfeller kan det til og med være feil for latskap.

Men egentlig er vår unike tilnærming til livet alt annet enn ubrukelig. Alt handler om selvpleie.

Derfor er disse "overflødige" utgiftene faktisk helt verdige investeringer. Hva er noen dollar i uken - eller til og med noen få hundre - når velvære er på spill?

Jeg mener, YOLO, ikke sant?

7 enkle måter å blåse pengene du kan spare for pensjonering

Her er noen av våre favoritt måter å behandle deg selv i dag - fremtiden blir du forbannet.

1. Prøv en ny Boutique Fitness Class hvert par måneder

Pure Barre, SoulCycle, Orangetheory ... sikkert en av disse catchily, binomial programmer vil forvandle deg til noen som faktisk har trening.

2. Hold opp din Latte-a-Day Habit

Uansett hva de personlige finansgiruer sier, er det dyrebare få gleder i livet, små og håndgripelige nok til å bokstavelig talt holde i hendene dine. Varmen av overpriced dampet melk og espresso gjennom papp er en av dem.

Og la oss være ærlige, nedgradere til McDonald's eller slutte juice kaldt kalkun er bare ikke levedyktige alternativer.

Dessuten, hvordan vil du ellers komme deg gjennom unødvendig, sløsing med pendling til en jobb du helt kan gjøre hjemmefra?

3. En serie av lys eller røkelse sett som lukter som eksotiske steder du aldri kan anbefale å besøke

Tahitian Vanilla, Bora Bora Sea Breeze, Indonesisk Coconut Verbana - en eksotisk flukt er bare noen få dollar unna.
OK, som $ 34 på Anthropologie. Fortsatt slår flybillett, har jeg rett?

4. Hold en frisk Mani eller Pedi

Så lenge neglene dine se fint, ingen trenger å vite at du går gjennom livet på den evige randen av et panikkanfall.

5. En Blå Forkle Abonnement

Jo, det er billigere å bare gå til matbutikken og kjøpe dine egne ingredienser. Og all den emballasjen er nok ikke den beste tingen noensinne for miljøet.

Og ja, siden du er fortsatt enkelt, selv det minste leveringsalternativet betyr at du vil spise det samme måltidet seks ganger denne uken.

Men den lille, små baggieen av nøyaktig tre snor av timian er så søt, det er egentlig terapeutisk. Ved siden av deg fortjene Smug tilfredsstillelse med å bringe din resterende vidalia løk og kale tarts å jobbe til lunsj på onsdag, ikke sant? Du lider ikke engang når du sier at de er hjemmelagde.

6. Happy Hour med kollegaene dine. En gang til

Jeg leser et sted at sprut er ikke egentlig dårlig for deg, så lenge det er imbibed i en cheerily selvverdig sosial setting.

7. En kommersiell fri Hulu-abonnement

Ja, du betaler allerede for Netflix og Amazon Prime, men "The Tailor's Tale" er bare prescient, vet du? Foruten å holde fast på popkulturen er det i utgangspunktet et nettverkskrav.

Det er egentlig ikke så vanskelig å spare for pensjonering

I all alvor, sparing for pensjon er en av de reneste former for selvbehag vi kan tenke på. Å gjøre det betyr å ta ansvar for din fremtid - og kjøpe din fremtidige selv en hardt opptjent pause fra arbeidslivet.

Pluss, hvis du begynner tidlig, vil du bli overrasket over hvor lite det tar å bygge opp et levende nestegg. En av våre forfattere fant 21-åringer kunne se frem til en komfortabel pensjon ved å sitte bort bare $ 25 per uke, som handler om hvor mye hvert element på denne listen koster.

Moderne teknologi gjør besparelsesprosessen enda enklere. Hvis du åpner en IRA, kan du for eksempel sette opp en automatisk overføring i løpet av minutter, og sender sømløst en brøkdel av hver lønnssjekk inn i kontoen.

Og hvis arbeidsgiveren tilbyr en 401 (k) plan, er det egentlig enkelt: Bare velg inn, og midlene blir automatisk trukket fra lønnene dine. Du vil aldri gå glipp av å ha kontanter på kontoen din. Og i mange tilfeller vil sjefen din matche en prosentandel av ditt bidrag. (Psst: Det betyr gratis penger!)

Uansett hvilken type pensjonskonto du bruker eller hvordan du finansierer den, bare sørg for at du angir noe til side regelmessig. Dessverre gjør et sjokkerende antall amerikanere aldri - og det er ikke gøy å prøve å fange opp når du finner deg selv i ditt 50-årsdag.

Dessuten vet Penny Hoarders at det er helt mulig å spare penger mens de lever fullt, enten det betyr å reise, spise, bar-hoppe eller splurging på en billett til det som ikke går glipp av.

Det er derfor vi hover pennies i utgangspunktet, tross alt: Å ha penger til å bruke på de erfaringene som betyr mest for oss. Bare vær sikker på at du ser dine fremtidige erfaringer inn i ligningen!

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) har skrevet for SELF, Ms. Magazine, Roads & Kingdoms, VinePair, The Write Life, Wonderfilled Magazine, Barclaycard's Travel Blog, Santander Banks Prosper og Thrive og andre utsalgssteder. Hennes skriving fokuserer på mat, vin, reise og sparsommelighet.

Skrive Inn Din Kommentar