Mat

Plutselig invitert til en potluck? Her er 3 Billige Last Minute Pasta Salater

Plutselig invitert til en potluck? Her er 3 Billige Last Minute Pasta Salater

Det var nesten fredag. Jeg hadde nettopp gått i døra etter en lang dag på jobb da telefonen ringte meg. Det var min venn, Stephanie: Ønsket jeg å komme sammen i morgen for en improvisert potluck med noen av våre venner?

Jeg fortalte henne at jeg var inne, men i bakhodet min lurte jeg på hva jeg kunne kaste sammen for å ta med meg. Da hadde jeg en ide: Pasta salat til redning.

Ja, jeg vet hva du tenker: Pasta salater kan være dyrt. Når du kjøper den friske mozzarellaen, kan du sette deg tilbake en god del av forandringen. Eller kanskje du har sabotert lommeboken din med å kjøpe pastasalat fra deli, noe som koster mye mer enn forventet.

Det trenger ikke å være slik. Jeg deler med deg tre pasta salat oppskrifter du kan lage med seks ingredienser eller mindre - og koster mindre enn $ 12. Hver salat tar bare 25 til 30 minutter for å forberede, så kast dem bare i kjøleskapet i to til tre timer for å kjøle seg ned.

Midwest Tomat og Bacon Pasta Salat

Dette er en av mine favoritt pasta salater. Jeg pleide å jobbe i en deli og ville tjene dette hele tiden. Jeg ble til slutt syk på å betale $ 5,00 for en 1 pund container, så jeg bestemte meg for å se om jeg kunne gjøre det selv. Etter litt finjustering hadde jeg fullkommenhet.

Ingredienser (Pris på Aldi)

1 16-ounce boks Rotini: $ 1,49

4-pakke tomater: $ 1,99

16-ounce flaske ranch dressing: $ 1,29

1 12-unse pakke forkokt bacon: $ 2,79

1 14,5 ounce pose fersk spinat: $ 1,79

Total kostnad: $ 9,35

Bruksanvisning:

Kok rotinen i henhold til instruksjonene på pakken. Tørk den kokte rotinen og skyll den under kaldt vann. Mens pastaen er matlaging, kutte tomater i biter i størrelse og hakk spinat.

Deretter varmes det forkokte baconet i henhold til instruksjonene på pakken og la det avkjøles i noen minutter. Hell den nedkjølte pastaen i en stor bolle, legg deretter tomater, spinat og flaske ranch dressing. Bland det godt. Tilsett smuldret bacon og bland det igjen til det er innarbeidet. Dekk pasta salat med plastfolie og legg det i kjøleskapet for å slappe av i to til tre timer.

Kylling Caesar Pasta Salat

Dette er en annen lett salat å lage - du trenger ikke engang å lage kyllingen.

Ingredienser (Pris på Walmart)

1 tradisjonell rotisserie kylling: $ 4,98

1 16-ounce boks rotini: $ 1

2 16-ounce flasker Caesar dressing: $ 3,96

1 14,5 ounce pose fersk spinat: $ 1,79

Totalt: $ 11.73

Bruksanvisning

Kok rotinen i henhold til instruksjonene på pakken. Mens pastaen kokker, velg kjøttet fra kyllingen - kast bort bein og hud - og hakk spinat. Når pastaen er ferdig, tørk den og skyll den med kaldt vann. Sett deretter pasta, kylling og spinat i en stor bolle. Legg 1,5 flasker Caesar dressing og bland. Dekk pasta salat og sett det i kjøleskapet i to til tre timer å avkjøle.

Taco Pasta Salat

Hvis du elsker tacos, vil du kjærlighet denne pasta salat.

Ingredienser (Pris på Aldi)

1 16-ounce boks Rotini: $ 1,49

1 24-ounces krukke salsa: $ 1,89

1 14,25-unse kan svarte bønner: 89 cent

1 14,25-unse kan helkorn mais: 49 cent

1 5-ounce konvolutt taco krydder: 98 cent

1 12-ounce bag shredded cheddar: $ 2,99

Totalt: $ 8,73

Bruksanvisning

Kok rotinen i henhold til instruksjonene på pakken. Mens pastaen kokker, åpner du svarte bønner og mais, og drenerer dem. Tørk pastaen og skyll den med kaldt vann.

Sett pastaen i en stor bolle og legg til krukken med salsa, svarte bønner, mais og 1 spiseskje med taco-krydderblandingen. Tilsett cheddarost og bland alle ingrediensene sammen. Dekk pasta salat og plasser det i kjøleskapet for å slappe av i to til tre timer.

Nå, lene deg tilbake og slapp av. Neste gang du får telefonsamtalen til en samling med kort varsel, vil du ikke være i panikk. Du har tre deilige pasta salater du kan lage i et snap uten å bryte banken. Du kan til og med gjøre alle tre oppskrifter for mindre enn $ 30, noe som gir gjestene flere alternativer å velge mellom.

Carrie Lowrance er freelance skribent og forfatter. Hun har vært omtalt på Huffington Post, Bon Bon Break, Crosswalk, etc. Hun har også utgitt tre bøker om poesi og en barnebok, ikke spis dine boogers (du blir grønn). Du kan koble deg til henne på hennes nettside www.freelancebylowrance.com.

Skrive Inn Din Kommentar