Penger

9 Bedrifter Nå ansette sesongarbeidere - Inkludert arbeid-fra-hjemmet jobber

9 Bedrifter Nå ansette sesongarbeidere - Inkludert arbeid-fra-hjemmet jobber

Jeg vet: Vi forbereder ferien til alt for tidlig.

Jeg cringed da jeg gikk gjennom HomeGoods denne helgen og så Halloween gresskar.

Det er August, folk.

Men som butikker flom med dekorasjoner og smakfulle essensielle (peppermint Hershey's Kisses er min fav), øker selskapene samtidig sin bemanning for å møte etterspørselen og unngå feriekatastrofer.

Det er riktig. For tidlig - og siste øyeblikk - shopping kan være din nye inntektskilde, akkurat i tide til start din egen ferie shopping.

Disse selskapene er ansatt sesongarbeidere for helligdager

Fordi ingen liker å gå seg vill i jobbsøkingen, fant vi flere selskaper som ansatt sesongarbeidere.

Og husk: Det er august, så fortsett å sjekke tilbake for å finne selskaper med nye stillingsannonser. I mellomtiden, begynn å handle - jeg mener å se - for din neste jobb.

1. Amazon

Amazon er ansett arbeidstjenesteforeninger fra hjemmet å "reagere raskt på pigger i kundens behov".

Fangsten? Du må leve i en av disse statene: Arizona, Colorado, Delaware, Florida, Georgia, Kansas, Kentucky, Michigan, Minnesota, Nord-Carolina, Nord-Dakota, Ohio, Oregon, Pennsylvania, Sør-Carolina, Tennessee, Washington, West Virginia, Wisconsin eller Virginia.

Se din tilstand oppført ovenfor? Flott. Fortsett å lese.

Andre krav inkluderer et videregående diplom eller tilsvarende; grunnleggende maskinskriving, telefon og datamaskin ferdigheter; evnen til å delta i betalt opplæring; være i stand til å fullføre I-9 papirarbeid i person; være i stand til å ta på seg noe skift fra 3 til midnatt (Stillehavstid) hver uken i uken.

Du bør også kunne møte alle datakrav, men Amazon vil sende deg et headset for din kundeservice.

2. Best Buy

Fordi hvem ikke trenger mer teknologi i sitt liv ?!

Best Buy er å ansette en rekke lagerarbeidere og utstyrsoperatører. Kvalifikasjonene er rettferdige: Kan bære, løfte, presse og / eller trekke minst 40 pund. Et videregående diplom er foretrukket, men ikke nødvendig.

Utstyrsoperatører må også kunne løfte og være sertifisert for å betjene visse maskiner. Betalingen er solid: $ 15,90 per time.

Og hvis du er som meg og kan knapt løfte en 10 pund vekt? Selskapet ansetter også Geek Squad konsulenter og salgsforbindelser. (The Elk Grove, California, plassering er å ansette noen til å håndtere spillavsnittet også. Score!)

Hold deg innstilt for andre åpninger over hele landet som den travle sesongen nærmer seg og Black Friday-linjene begynner å danne.

3. JCPenney

JCPenney går ut og sender nesten 2300 sesongbaserte stillinger i slutten av august. Mange av disse stillingene er for drift og salgsledere - ingen tidligere erfaring er nødvendig.

Jobbeskrivelsen til driftsforeningen fikk meg til å pumpe: "Liker du å jobbe med hendene og holde deg aktiv? Gjør ordene "ordre" og "prosess" deg opptatt? Liker du å få ting til å skje bak kulissene og se at arbeidet ditt blomstrer på scenen? "

Som medlem av operasjonsteamet jobber du først og fremst i bagasjerommet - vekk fra ferske shoppere - og håndterer bestillinger og varer.

Hvis du er en folkemann, kan du kanskje nyte salgsposisjonen bedre. Du vil si ting som "Hei, kan jeg hjelpe deg med å finne noe i dag?" Og svare på spørsmål. Du bør følge med skjermer og holde gulvet ryddig.

Noen av stillingene er mer nisje - som i smykkeravdelingen - så hold øye med de edelstenene.

Gå til JCPenneys karriereside for å se tusenvis av oppføringer - eller bare søk etter bosted.

4. Kohl er

Dette gå til detaljhandelskjeden er ansatt sesongmessige distribusjonssenter assosierte og kundeservice representanter.

Som distribusjonsforeningsmedlem inneholder jobben mange verter - selv om de er ferdige - inkludert "plukking, pakking, etterfylling, frakt, mottak, inventarering og re-warehousing" -materialer. Du trenger litt muskel og utholdenhet til å jobbe 8- og 12-timers skift.

Hvis du ikke kan løfte, må du se på kundeservicenes jobb. Disse starter sept. 12 med en tre-ukers, 9.00 til 6.00. trening tidsplan i Dallas. Her vil du hjelpe online-kunder med eventuelle problemer de måtte komme inn på.

Betal for begge disse heltidsjobber er hver time, men ikke oppgitt på selskapets nettsted. Glassdoor-rapporter kundeservice kollegaer gjør gjennomsnittlig $ 8,76 per time.

For mer informasjon, eller for å sjekke inn på noen nylig oppførte sesongbaserte jobber, besøk Kohls karriere side.

5. Macy's

Jeg kjøper ikke engang på Macy's, men jeg elsker følelsen av merkevaren gir meg - den nostalgiske Thanksgiving-paraden og de stjernebelagte, hjertelovende reklamefilmene.

Og tilsynelatende er jeg ikke den eneste som blir trukket inn; Macy har nesten 2000 sesongbestemte stillinger tilgjengelig for å møte den høye etterspørselen.

Posisjoner inkluderer detaljhandel merchandising og mottak, montering rom assosierte og jevn kostume tegn. Minneapolis trenger frøken Claus og alver!

De fleste oppføringer ikke ringe for noen utdannelse prestasjoner. Den største tingen er at du er fleksibel med planlegging. (Hint: Svart fredag.)

Søk Macys karriereside for å se hva din plassering tilbyr.

6. Mål

Dette detaljhandelssvarte hullet (som i jeg kunne tilbringe timer og betydelige dollar på dette stedet) er å ansette en slew av sesongarbeidere over hele landet - fra pakker og lagerarbeidere til operasjonelle lagmedlemmer og salgsteamteam medlemmer. (Du vil fange meg over i stearinlyset.)

Jeg anbefaler å sjekke ut Target's jobbside og søke "sesongmessig". Vær forsiktig med å merke datoen for jobbinnlegget; ikke kast bort tiden din på noen utdaterte (dvs. i januar).

Du kan også registrere deg for e-post, så nye jobbåpninger kommer rett inn i innboksen din.

7. Leker R Us

Bekjennelse: Som barn var mine favoritt Toys R Us kjøp de trolldukkene, som jeg nå kan tydeligvis selge på eBay.

Men hvis du ikke er heldig nok til å få bud på din skumle smak i leker, bør du vurdere å ha en sesongmessig konsert i butikken. Tross alt, kan Santa ikke muligens håndlaget alle de lekene.

Leker R Us jobber med en rekke stillinger over hele USA, inkludert lagringsoperasjonsteammedlemmer i Flandern, New Jersey; Stockton, California; Midlothian, Texas og McDonough, Georgia.

Ditt hovedansvar er lasting og lossing av alle kartonger og paller av troll - og andre leker, som kan veie opp til 50 pund.

Du bør heller ikke være redd for høyder, da du noen ganger jobber med 40-fots catwalks. Lange armer vil også hjelpe, da du må krympe inn store, store gjenstander.

Ikke føler det fysiske arbeidet? Ikke jeg heller. Ta en titt på de andre åpne stillingene på Toys R Us 'karriere side.

8. Skullcandy

Skullcandy ansetter en Work-from-home merkevare ambassadør - Fancy snakk for en kundeservice representant.

Det populære lydmerket, kjent for fargerike, candy-lignende øretelefoner og spillhodetelefoner, trenger noen til å svare på telefonsamtaler og e-post for $ 10-11 per time.

Før du fortsetter: Du må bo i Arizona, Colorado, Connecticut, Florida, Georgia, Illinois, Indiana, Maryland, Nevada, New Jersey, New York, Ohio, Texas, Utah eller Virginia.

Utenfor de geografiske begrensningene er den perfekte kandidaten lidenskapelig med musikk, sport og gadgets. Å eie et par Skullcandy knopper er også et pluss.

For å kvalifisere, trenger du et hjemmekontor som er utstyrt med nødvendig utstyr (tenk: en låsedør, internett, headset og antivirusprogram). Noen college er foretrukket, men du bør i det minste ha et videregående diplom eller tilsvarende, pluss seks eller flere måneder med kundesalgsopplevelse og to eller flere måneder med kundeserviceropplevelse.

Tilgjengelige deltidsskift er mandag-fredag ​​kl 9 til 4 pm og klokken 4 til 9 pm Obligatoriske treningsøkter begynner 30. september og løper til 14. oktober, så søk i dag.

9. Williams-Sonoma, Inc.

Jeg elsker å gå rundt disse butikkene og ogling på de skinnende gryter og panner og andre fancy kokekar jeg aldri vil bruke. (Hei, vakker vaffel maker.)

Heldig for jobbsøkere, noen mennesker virkelig bruker dette kjøkkenutstyret og elsker å presentere varene til deres favoritt foodie-venner.

Derfor Williams-Sonoma ansetter sesongmessig hjemmefra kundeservice representanter å behandle kundeordrer og svare på eventuelle spørsmål.

Men det er en fangst: For å snagge jobben, må du kunne delta i treningsklasser - lokalisert i Oklahoma City, Oklahoma. Disse løper søndag 2 til 2. oktober, kl. 18.00 til 2.30. Tirsdag-lørdag.

Så hvis du bor i området eller er villig til å våkne til Oklahoma City, fortsett å lese. Kvalifiserte kandidater har et videregående diplom eller GED og to års salgs- og / eller kundeserviceropplevelse.

For å jobbe hjemmefra, bør du kunne møte alle krav som er oppført på stillingen.

Hvis du enkelt kan oppfylle disse kravene, det virker verdt $ 11 per time.

Din sving: Har du hatt en sesongbasert jobb? Hvor var det?

Opplysning: Her er en skål til de tilknyttede koblingene i dette innlegget. Må vi alle være bare litt rikere i dag.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar