Penger

Hvordan tjene penger som en livstrener: 3 vellykkede trenere avslører deres hemmeligheter

Hvordan tjene penger som en livstrener: 3 vellykkede trenere avslører deres hemmeligheter


Elsker du å hjelpe folk å oppnå sitt største potensial? Ønsker du at du kan lære, veilede og lede mens du også tjener penger?

Deretter kan en karriere i livet coaching være riktig for deg. Denne $ 2 milliarder bransjen vokser raskt, og det krever ikke en grad eller formell opplæring. Alt du trenger er en vilje til å jobbe hardt og et ønske om å virkelig hjelpe folk.

Hvis du vil vite hvordan du blir en livstrener og leve som motiverer andre, fortsett å lese.

Hva gjør livstrener?

Kjernefysisk hjelper livsbusser folk til å finne oppfyllelse fra deres liv. De oppnår dette på en rekke måter: å hjelpe kunder med å skape drømme karriere, dyrke kjærlige forhold, bryte ned mentale veisperre eller forbedre deres helse og velvære.

Listen over spesialiteter er lang, og de beste livsledere dedikerer seg til en nisje de er lidenskapelige om. Ben Altman, for eksempel, er medstifter av Charisma on Command, hvor han tilbyr karisma coaching.

"Charisma coaching er egentlig for folk som tror som jeg gjør at nøkkelen til suksess i livet, enten i forretninger eller i dating eller hva det er, kommer ned til din evne til å skape og opprettholde utrolige relasjoner på et øyeblikk med varsel du møter , Forklarer Altman.

På den annen side merker Jennie Mustafa-Julock (bedre kjent som Coach Jennie) seg selv som The Audacity Coach. Hun spesialiserer seg på å "hjelpe drevne enkeltpersoner på randen av noe spektakulært bytte gjennom hindringer og bygge de livlige livene de har drømt om."

Teknikkene til livstrener er like varierte som deres spesialiteter, men de fleste dreier seg om person-, telefon- eller Skype-økter der treneren snakker med kunden om sine mål og hindringer. Treneren stiller spørsmål, gir forslag og tilordner "lekser" for å rette og motivere klienten mot hva det er de ønsker å oppnå.

Hvordan bli en livstrener

Veien til å bli en livstrener er forskjellig for alle. Det kreves ingen offisiell sertifisering eller lisensiering - og selv om mange treningsprogrammer er tilgjengelige, har ingen av trenerne jeg snakket med, fullført en. De trakk ganske enkelt av deres erfaring og kunnskap for å begynne å hjelpe folk.

Slik kan du komme i gang i din karriere som livstrener:

Pin din motivasjon

Dette bør være hver aspirant trener første skritt. "Kom i kontakt med hvorfor," forklarer livstrener Shannon Kaiser.

Betydning: Spør deg selv "Hvorfor vil jeg være trener? Hvordan skal jeg hjelpe folk? " Svarene på disse spørsmålene vil lede alt du gjør, så vel som bunnlinjen din.

"Hvis du er i det for pengene, vær en forretningsutøver," forklarer Altman. "Det er enklere å verdsette tjenestene dine med avkastning, og det gjør salg enklere ... Når det er sagt, hvis du er i det for å endre folks liv, velg noe du virkelig kan hjelpe med, et område du faktisk har ferdigheter i og kan gjøre en innvirkning, og glem penger. Ja det er vanskeligere å "dollarisere" det, men hvis det er livsforandring, vil folk fortsatt se verdien av det. "

Gjør din forskning

Som livstrener bør du være en skrift av kunnskap om personlig utvikling, så vel som din spesialitet. Det er din jobb å lese bøker og ta kurs slik at kundene dine ikke trenger å.

Utvide din kunnskap om en rekke emner relatert til coaching: "Selvhjelp, produktivitet, positiv tenkning, velvære, karriereendring, personlig utvikling, målstilling osv. Og eventuelle emner som kan være spesifikke for din planlagte spesialitet", foreslår Coach Jennie.

Når du snakker om spesialiteten, gjør du en ekspert på det. "Det er for mange trenere i verden som ikke har en egentlig ferdighet," sier Altman. "Mitt råd for alle som tenker på coaching, ville være å begynne med å bygge et ferdighetssett. Gjør deg selv en verdensklasse ressurs. "For å lære om coachingindustrien selv, anbefaler han den velstående trener.

Lei en buss

Ønsker folk å ansette deg som livstrener? Da burde du nok ha en trener selv.

"Hvis du virkelig tror på treningsmodellen, så burde du ha en ... de store vil forandre livet ditt og spare deg for en TON av tid og hodepine," forklarer Altman.

Ikke bare er det verdifullt å oppleve klientsiden av coaching, men Læring fra en god trener forbedrer også treningsøvelsen din.

Coach Jennie foreslår at du bruker treneren som en direkte ressurs: "Spør din trener om hun vil ta deg under hennes vinge og dele litt av hennes innsikt og beste praksis med deg som mentor."

Hvordan tjene penger som en livstrener

Så du har funnet ut hvorfor, lest opp personlig utvikling, og ansatt en trener for å hjelpe deg med å navigere i din nye karriere. Nå er alt du trenger å gjøre, er finne noen klienter.

Slik finner du dine første livscoaching-klienter - og begynner å tjene penger.

Lag et nettsted

Som med de fleste bedrifter er det viktig å ha et nettsted. Du trenger en plattform hvor potensielle kunder kan lese om deg og dine tjenester.

Selv om Altman sier at du ikke trenger en Internett-tilstedeværelse til å være trener, er hans blogg det som bidro til at hans praksis vokser: "Vi har definitivt utnyttet kraften til internett for å starte vår virksomhet, og jeg er så glad vi gjorde, fordi den har gjort ting som internasjonal ekspansjon så mye lettere. "

Fortell nettene dine

Fortell alle du er i virksomhet! Nå ut til venner, familie og kollegaer og spør dem om de vet hvem som helst som kunne bruke tjenestene dine.

For å søte tilbudet kan du til og med tilby gratis coaching til potensielle kunder. Coach Jennie gjør dette i form av 30-minutters "Get Unstuck Yesterday" økter.

Lag innhold om emnet ditt

For å bli en myndighet i din valgte nisje, må du produsere nyttig innhold. Velg media du føler deg mest komfortabel med (blogg, podcast, video, etc) og begynn å lage.

Innholdet ditt vil hjelpe kundene å avgjøre om de ønsker å ansette deg. "Hvis du leverer godt innhold, kommer de riktige menneskene opp til deg hvis de føler at det passer bra," forklarer Altman. (Han oppdaget først et marked for karisma coaching da hans medstifter begynte å skrive artikler på nettet om emnet.)

Slik fant Kaiser sine første kunder også: "De leste artiklene mine og ønsket å jobbe med meg. Selv i dag forfølger jeg ikke klienter, jeg tror på kraften i attraksjon markedsføring. "

Bli aktiv på sosiale medier

Sosiale medier er et flott sted å koble med potensielle kunder og andre trenere. Bygg opp dine lokalsamfunn på Facebook, Twitter og LinkedIn, og sørg for at du markerer tjenestene dine i profilene dine.

Tilbyr Workshops

Hvis du vil finne lokale kunder, kan workshops og seminarer være en fin måte å møte (og hjelpe) mange potensielle kunder samtidig.

Med sin karisma-coaching-virksomhet startet Altman ved å lære rimelige personlighetskarisma-klasser for $ 10 til $ 15 per person og tilbyr utvidet coaching på slutten.

Gå Utover En-mot-en-coaching

Å gå utover en-mot-en-coaching er en smart måte å øke inntektene på, så når du føler deg komfortabel i den nye coachingen, kan det være på tide å øke spillet.

"Tenk større enn bare coaching. De beste trenerne jeg kjenner, skriver også bøker, forelesning på faser eller ledergruppeverksteder. Hvis livscoaching er det du virkelig vil gjøre, gjør du det i flere former, ikke bare en-mot-en. Du vil hjelpe flere mennesker og tjene mer penger, for ikke å nevne at du blir lykkeligere enn du noen gang trodde mulig, sier Kaiser.

Er Life Coaching riktig for deg?

Selv om livet coaching kan høres ut som en morsom og spennende karriere, er det ikke en kake tur. Feltet har blitt oversvømt de siste årene, og å skape en blomstrende karriere karriere krever mye hardt arbeid.

"Å være en livstrener er ikke for dabblere," advarer Coach Jennie. "Å være bra på dette arbeidet er hardt, seriøst arbeid. Men hvis du føler deg oppfordret til å gjøre dette arbeidet, for å bruke deg til å hjelpe andre til å bli de beste damnversjonene av seg selv, trenger yrket deg. "

I tillegg til viljen til å jobbe hardt, må trenere også ha lidenskap, empati, kreativitet, lederskap og engasjement.

"Du må være gal lidenskapelig om å hjelpe folk, dypt empatisk om kundens problemer og utfordringer, og oppriktig engasjert i å hjelpe kundene dine til å lære og vokse gjennom handling," sier coach Jennie.

Hvis du er disse tingene - og du blir en god trener med et solidt forretningsmessig grunnlag - inntektspotensialet ditt er bare begrenset av din innsats.

"Jeg vet at landsgjennomsnittet for USA er $ 40 000 i året, men jeg har trener og forfatterevenner (inkludert meg selv) som lager seks eller syv figurer," sier Kaiser. "Himmelen er grensen når du kommer fra et tjenestested og ønsker å hjelpe andre med din gave."

Din sving: Ønsker du å bli en livstrener? Hvilke andre spørsmål har du om yrket?

Skrive Inn Din Kommentar