Liv

FDA sier at tannprodukter med bensokain kan skade din baby alvorlig

FDA sier at tannprodukter med bensokain kan skade din baby alvorlig

Når du har en ny baby hjemme, øker handlelisten din betydelig.

Men her er en ting du vil hoppe over i babygangen neste gang du er i butikken.

Denne uken, US Food and Drug Administration utstedt en advarsel rådgjøre forbrukere om ikke å bruke over-the-counter teething produkter som inneholder benzokain. Dette inkluderer geler, salver, spray og andre tannpleie-smertebehandlinger som selges under en rekke merker og generikk - inkludert populære Baby Orajel-produkter.

Ifølge FDA har bruken av benzokain hos barn under 2 år vært assosiert med utvikling av metemoglobinemi, en tilstand som reduserer mengden oksygen som gjennomføres gjennom blodet og kan føre til døden.

FDA sier også at disse produktene ikke effektivt behandler tannpine fordi "de vasker ut av babyens munn i løpet av få minutter."

Mens forbrukerne fortsatt ser over-the-counter teething produkter med benzokain på hyllene for nå, bør disse medisinene til slutt forsvinne. FDA ber firmaene om å slutte å selge dem eller møte regulerende tiltak for å fjerne dem fra markedet.

Orajel har allerede lagt ut en melding på sin nettside som sier at det stopper distribusjon og salg av tannprodukter som inneholder benzokain

I tillegg ønsker FDA reseptbelagte lokalbedøvelser og andre over-the-counter oral helse produkter som inneholder benzokain for å bære nye helserelaterte advarsler. I fortiden, FDA har advart foreldrene Ikke bruk homøopatiske tenntabletter som inneholder belladonna, et giftig stoff.

Og så bør Brukes du til å hjelpe din lille til å takle ubehag i tannkjøtt?

American Academy of Pediatrics anbefaler bruker teething ringer laget av hard gummi. Unngå frosset tenner som de kan få for hardt og skade babyens tannkjøtt.

Du kan også bare ta en av fingrene og forsiktig gni eller massere babyens tannkjøtt, som foreslått av American Academy of Pediatrics.

Men pass opp for de baby tennene. De er små, men kan forårsake mye smerte.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun er takknemlig for at hennes barn er godt forbi tennetrinnet og har sympati for alle foreldrene med babyer som nå går gjennom det.

Skrive Inn Din Kommentar