Penger

Hvordan regrowing grønnsaker kan spare deg penger på dagligvarer

Hvordan regrowing grønnsaker kan spare deg penger på dagligvarer

Mens du vokser dine egne grønnsaker i en bakgårdshage, er det ganske billig. Dine eneste kostnader er frø, vann, noen hageredskaper og tiden din. Jeg er alltid spent på måter å slå «billig» til «gratis».

Det var akkurat det jeg trodde da jeg fant dette innlegget fra Healthy Body Now: Regrowing grønnsaker igjen og igjen betyr i utgangspunktet gratis mat! Og som blogger MK Morris påpekte, er disse de perfekte veggiene å ha på plass i tilfelle en zombieapokalypse.

Uansett om du forbereder seg til verdens ende eller bare vil strekke budsjettet for matbutikken litt lenger, her er noen av veggiene du bør regrow - pluss, se på hvor mye denne praksisen kan hjelpe deg med å spare.

1. Scallions

Også kjent som grønn løk eller vårløk, disse er den perfekte topping for en enchilada eller lastet bakte potet.

Når du hakker din løk skal du legge omtrent en tomme med stilk over røttene. Legg babyen i en liten glass med bare nok vann for å dekke røttene, og sett dem på et godt opplyst sted, som en solrik vinduskarmen. Bytt vannet hver dag eller to, og du vil få nye scallions etter ca 10 dager.

besparelser: Omtrent $ 0,79 per haug.

2. Bok Choy

Klipp bok choy av ca to inches over rotenden. Sett den i en liten beholder med vann til den begynner å spire, og overfør den deretter til en gryte eller hagen din for å fortsette å vokse.

besparelser: Omtrent $ 0,70 per hode.

3. Basil

Klippet går fra en basilikumplante, etterlater omtrent tre eller fire tommer stamme, og legger dem i et glass vann. Hver stamme begynner å vokse røtter, og når disse røttene er to inches lange, kan du transplantere den nye planten til en pott. Nyt fersk basilikum hele året!

besparelser: Omtrent $ 2,50 for en 1-unns pakke.

4. Romaine Salat

Kutt stubben av salathode ca tre inches fra basen, og legg stubben i omtrent en halv tommers vann. Etter et par dager vil du se røtter og nye blader utvikle seg. Overfør det nye babysalat til en pott og se det vokse - gjenta deretter syklusen.

besparelser: Omtrent $ 2,50 per hode.

Vil du se de andre grønnsakene du kan regrow? Les hele innlegget fra Healthy Body Now.

Din sving: Regner du grønnsaker? Hvordan har det virket for deg?

Skrive Inn Din Kommentar