Penger

Avhengige av Amazon? 5 måter å spare penger på din neste bestilling

Avhengige av Amazon? 5 måter å spare penger på din neste bestilling

Nå tilbyr den samme dag levering i utvalgte byer (for ikke å nevne deres media-frenzy-inducing foreslåtte drone delivery program), Amazon blir en stift for flere og flere husstander hver dag.

Vi har allerede dekket en rekke måter å spare på Amazonas kjøp, inkludert å bruke rabatterte gavekort, besvare undersøkelser og noen andre ideer. Du har også sikkert hørt alt om Amazon Prime. Men visste du at Amazon har spesifikke, mindre kjente programmer og seksjoner som kan hjelpe deg med å spare penger?

Sjekk ut disse programmene og nettstedene for å finne tilbud og rabatter på Amazon-kjøp.

1. Amazon Outlet

Mens noen mennesker elsker uttakshopping og treffer rad etter rekke butikker, på jakt etter den perfekte merket-down-varen, overstocksprodukter og lukkede tilbud, er det ikke alles koppekje. I stedet finner disse avtalene alt på ett sted med Amazon Outlet, som tilbyr opptil 70% av alt fra smykker til elektronikk til sportsartikler.

Innenfor Amazon Outlet har Gold Box en tidsbegrenset "avtale om dagen", så vel som en rekke "lightbox" -begrensede tilbud. Alle disse avtalene har en nedtellingsklokke for å oppmuntre til raske kjøp, og lynet avtalene har til og med en "prosent hevdet" indikator for å fortelle deg om de bare skal selge ut. Du kan også se "kommende" og "savnet" lynhandel slik at du kan planlegge dine fremtidige kjøp eller beklage de som kom bort.

Ønsker du enda mer besparelser? Abonner på Amazon's Daily Deals-e-post for å lære om hver dags muligheter til å skape et godt kjøp.

2. Amazon Student

Hvis du er student, er du kvalifisert for en seks måneders gratis prøveversjon av Amazon Student, som inkluderer gratis to-dagers frakt på lærebøker og andre varer. Du får også ubegrenset fotolagring gjennom Prime Photos, eksklusive tilbud på student-kunnskaper, og muligheten til å tjene $ 10 for å henvise vennene dine. (Ja, denne gratis prøveversjonen kan hjelpe deg med å tjene penger!)

Etter gratis prøveperioden blir medlemskapet automatisk et betalt medlemskap på $ 49 per år som tilbyr nesten samme tjenester som Amazon Prime. I tillegg til fordelene du allerede nyter, vil du kunne få tilgang til mer enn 40.000 filmer og TV-episoder, mer enn en million sanger og hundrevis av spillelister, og en gratis Kindle-bok per måned. Pass på å avbryte hvis du ikke vil betale.

Studentmedlemskapsperioden er imidlertid begrenset, og etter fire år eller oppgradering (hvilken som helst som kommer først), vil din neste fornyelse støte deg ut av programmet og automatisk fornyes ved full premie medlemskap rate på $ 99 per år. I tillegg kan du ikke dele fordelene med medlemskap med andre medlemmer av husstanden (som du kan med Amazon Prime).

3. Amazon mamma

Opptatt foreldre vil sette pris på Amazon Mom. Og det er ikke bare for mødre - noen foreldre, besteforelder eller omsorgsperson kan registrere seg og prøve det gratis i 30 dager.

Deltakere får 20% rabatt på bleier (med abonnement) og 15% av varer i Amazonas babyregister, samt fordelene med Amazon Prime, inkludert gratis to-dagers frakt, streaming filmer og TV, musikk og Kindle Owner's Lending Library. Du kan dele tilgang med opptil fire personer i samme husholdning, slik at du kan ta vare på å planlegge din neste forsendelse bleier og kluter.

Etter at gratis prøveperioden avsluttes, vil Amazon Mom koste deg $ 99 per år. En advarsel om å merke: Hvis du noen gang har mottatt gratis forsendelsesbidrag via Amazon Mom eller Amazon Student, er du ikke berettiget til gratis prøveversjon.

En blogger, The Unexpected Dad, gjorde noen sammenligningshopping for å teste om Amazon Mom var verdt prisen for familien sin. Her er hva han sa:

Sammenlignet med vanlige Amazon-priser og Wal-Mart-nettpriser, vil Amazon Mom-abonnementsrabatter i forbindelse med besparelser på 2-dagers frakt, enkelt gjøre opp for $ 99,00 årlige abonnementskostnader på mindre enn 3 måneder.

Kjøper de samme produktene i butikken på et lokalt mål, jeg ser på en besparelse på $ 10,00 / måned, så det vil ta 10 måneder å gjøre opp $ 99,00 årsavgiften, og sparer totalt $ 20,00 per år.

Kan Amazon mamma hjelpe deg og din familie med å spare penger på bleier og annet element for barnet ditt eller barn?

4. Abonner og lagre

Hvis du finner deg selv å kjøpe de samme produktene måned etter måned, for eksempel bleier eller husholdningsvarer, er dette programmet for deg. Registrer deg med Abonner og lagre, velg varene dine og en leveringsplan, og motta opptil 15% rabatt på abonnementsbestillinger pluss gratis frakt.

Abonner og lagre er gratis, noe som gjør det til en fin måte å spare litt penger bare ved å planlegge fremover for din neste bestilling. Du kan enkelt endre leveringsdatoen din hvis tidsplanen endres, og hoppe over en levering hvis du er ute av byen.

For de beste tilbudene, melde deg på fem eller flere abonnementer for leveringsdagen din. Velg ikke-forgjengelige elementer du trenger regelmessig. Her er en liste over godkjente produkter, som inkluderer alt fra toalettpapir for å fiske mat til frokostblandinger og batterier.

5. Amazon Warehouse

Amazon Warehouse funksjoner returneres, åpne boks elementer, inkludert de som er skadet i lageret, brukte og renoverte produkter.Tilbudene spenner fra en 55-tommers, 4K Ultra-HD Smart LED-TV med et par dårlige piksler og noen riper på et dusjgardin med noen få mindre kosmetiske feil.

Amazon sørger for at hvert element er i driftstilstand (selv om ingen er i "ny" tilstand), og kjøpene dine er kvalifisert for Amazon Prime eller gratis frakt hvis de oppfyller kravene (som vanligvis krever et kjøp på $ 35 eller mer). Hvis noe er galt med varen, gjelder standard Amazon-returpolicy, og de tilbyr også muligheten til å kjøpe en garanti fra et tredjepartsfirma for bestemte varer.

Du vil se en grundig beskrivelse av hvert enkelt objekts tilstand. For eksempel ble en pakke med seks Keurig vannfilterpatroner merket som i "brukt: veldig god" tilstand og detaljene bemerket at blekkpatronene kommer i originalemballasjen, selv om emballasjen er skadet. En fitness pulsmåler overvåker at den kommer ompakket med en liten kosmetisk ufullkommenhet på forsiden og små riper på sidene.

Din sving: Bruker du noen av disse programmene for å spare penger på Amazon?

Opplysning: Noen av koblingene i dette innlegget er tilknyttede lenker. Vi ville likevel ha delt dem med deg, men en sann "penny hoarder" ville være en idiot, ikke å ta med Amazonas penger. 🙂

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar