Virksomhet

9 Trade Jobs som betaler minst $ 18 per time

9 Trade Jobs som betaler minst $ 18 per time

Hvis du har fastslått at en tradisjonell 4+ årig høyskole ikke er for deg, betyr det ikke at du må vende om burgere eller være kasserer for resten av livet ditt. Faktisk er det massevis av forskjellige høyt betalende karrieremuligheter du kan ta uten en fire års grad.

Alle handelsjobbene som er oppført nedenfor, betaler minst $ 18 per time, i gjennomsnitt. Og det beste er at du ikke trenger å skille ut $ 20k per år på studiekostnader for å lande en av disse jobbene.

Plus, for mange av disse jobbene, er dette gjennomsnittet. Mange mennesker, over tid, begynner å tjene godt over det beløpet. I tillegg er det mange muligheter for sidegigs og andre måter å tjene penger på i de fleste handelsjobber - overtid, ekstra arbeid og mer.

Elektriker - $ 20.71 / time

Elektrikere feilsøker elektriske problemer, installerer nye systemer og reparerer gamle elektriske systemer i bolig- og næringseiendommer.

For å bli autorisert elektriker trenger du 2-4 år (avhengig av tilstanden din) på jobbopplevelsen under tilsyn av en autorisert elektriker. Mens et videregående diplom er minimumskursen som trengs, kan det hende at du får en stipendiatgrad eller et sertifikat som kan opptjenes på en yrkesrettet skole, hjelpe deg med å landlegge lærlingskap.

Aircraft Mechanic - $ 24.54 / time

Flymekanikk kan gjøre en rekke forskjellige jobber. Alt fra å jobbe med fly for å fikse kraftverkmekanikk, faller under denne paraplyen.

For å bli flymekaniker trenger du 18 til 30 måneders erfaring med kraftverk eller flyruter. (Hvis du ikke får den erfaringen, må du gå til en FAA-godkjent skole.) Etter at kravene er oppfylt må du bestå en muntlig, skriftlig og praktisk eksamen.

VVS-tekniker - $ 19,87 / time

VVS-teknikere arbeider med og installerer oppvarming, kjøling, ventilasjonssystemer og kjøleenheter.

For å bli en HVAC tech må du ta et treningsprogram på en yrkesrettet skole, melde deg på et lærerprogram eller få en tilknyttet grad. Avhengig av tilstanden din må du kanskje søke om en lisens. I tillegg må du få en lisens fra EPA slik at du kan håndtere kjølemidler.

Det finnes andre mer spesifikke sertifiseringer du kan skaffe deg hvis du velger å gjøre det.

Medisinsk laboratorie tekniker - $ 18,47 / time

Medisinsk lab techs arbeider under erfarne veiledere for å drive ulike laboratorietester.

For å bli en medisinsk laboratorieteknologi, trenger du et sertifikat fra en yrkesrettet skole eller en tilknyttet grad i medisinske laboratorier.

Heavy Equipment Operator - 18,37 / time

Tungt utstyrsoperatører driver maskiner som gaffeltrucker, bulldozere og kraner. De er også generelt forventet å utføre andre plikter, for eksempel å følge tegningene og bestemme passende belastninger for deres maskineri.

For å bli en tung utstyrsoperatør må du kanskje motta sertifisering for bestemte maskiner. Annet enn det kan du melde deg på lærling eller motta på jobbtreningen.

Murstein - $ 24.36 / time

Som du vil gjette, arbeider murstein med murstein for å lage vegger, peiser og dekorative overflater.

Det er ingen utdanning som kreves for å bli en mester. Du kan motta på jobbopplæringen eller melde deg inn i et lærlingsprogram.

Tannhygienist - $ 32,57 / time

Tannhelsepersonell utfører tannrengjøring og oral inspeksjon. Selv om det ikke er den mest glamorøse jobben, betaler den ganske bra.

For å bli en tannhygienist må du få en tilknyttet grad i tannhygiene og bestå en skriftlig og styreteksamen fra American Dental Association.

Rørlegger - $ 20.10 / time

Rørleggere gjør en rekke oppgaver som å feste avfallshåndteringssystemer og fikse eller reparere vannforsyningslinjer.

For å bli en rørlegger må du ta kurs på en yrkesrettet skole eller samfunnshøyskole. Deretter kan du melde deg på et lærlingsprogram. Du må da bestå statlige eksamener for å bli lisensiert.

Fysioterapeutassistent - $ 24,63 / time

Fysioterapeuter hjelper pasienter med rehabiliteringsøvelser, overvåker fremgang og bruker medisinsk utstyr.

For å bli en fysisk terapi assistent må du oppnå en tilknyttet samtykke og bestå en statlig administrert eksamen.

Factoring i kostnadene

En stor fordel med handelsjobber er at du kan gå bort med en anstendig karriere på kortere tid og avstå store mengder studentlånsgjeld. I enkelte bransjer er et videregående diplom eller på jobbopplæringen alt som trengs.

Hvis du lurer på hvordan skolegangskostnadene sammenlignes med en tradisjonell fireårig høyskole her er sammenbrudd: Ifølge Nasjonalt senter for utdanningsstatistikk var undervisningen 2013-2014, rom og styret for et fireårig offentlig universitet 18,110 dollar. Gjennomsnittet for en toårig skole var $ 9 282. Det er en besparelse på titalls tusener av dollar.

(Du bør heller ikke glemme ting som Federal Pell Grants eller stipendier hvis du deltar i et fellesskapskurs. Du kan kanskje gå bort med en assosiate-grad for gratis.)

Den gjennomsnittlige kostnaden for en yrkesskole varierer sterkt fra stat til stat, men kommer fortsatt inn på en mye lavere rate enn en tradisjonell fireårig høyskole og de fleste programmer er ferdig om seks måneder til to år. (Du kan se gjennomsnittlige kostnader for yrkesprogrammer for forskjellige stater her.)

Kanskje Handelsskole er veien å gå etter alle ... ..

Tradesjobber kan tilby raskere jobb, lavere utdanningskostnader og en hyggelig og velbetalt karriere.

Husk at timelønnen som er oppført for disse jobbene er gjennomsnittlig. Avhengig av ditt ferdighetsnivå, plassering og muligheter kan betalingen din gå i begge retninger. Alle disse jobbene gir også god plass til vekst og lisensiering og krav til sertifisering vil variere etter stat.

Hvis du har bestemt at fire års høyskole bare ikke er riktig for deg, kan du utforske alternativene dine. En handelsjobb kan være riktig for deg.

Vil du noensinne vurdere en jobb?

Photo Credit: franckito / 123RF arkivfotografi og wavebreakmediamicro / 123RF arkivfotografi

Skrive Inn Din Kommentar