Penger

10 Crazy måter å betale av din kredittkort gjeld

10 Crazy måter å betale av din kredittkort gjeld

Oh skit! Du racked opp et fjell av gjeld går til college / shopping som en galning / ta vare på den medisinske krisen. Ikke bekymre deg, det skjer med det beste av oss.

Du vil bli kvitt den gjelden - og raskt, hvis du vil unngå de irriterende rentegebyrene. Men hvis du allerede kaster bort på 9-til-5, hvordan kan du tjene ekstra penger på siden?

Visst, du kan klippe plener og selge ting du eier som en vanlig person, men hvor er det moro i det? Her er 10 bizarre strålende, kreative måter å tjene penger til å betale ned din gjeld.

1. Veske og selg luft fra konserter

Folk pleide å tenke flaskevann var en latterlig ide når selskapene begynte å selge det, så jeg kan bare forestille meg hva de ville si om bagged air.

Tilsynelatende kommer den mest verdifulle bagged luften fra konserter med A-listere og artister. Én eBay-bruker solgte luft fra en Kanye West-konsert i en glidelåset plastpose etter at budgivere presset prisen oppover på $ 60.000.

2. Slå din hage inn i en parkeringsplass

Hvis du bor innenfor rimelig gangavstand fra steder som er vert for store arrangementer, som for eksempel college fotballstadioner eller kongressenter, kan du veldig enkelt tjene penger ved å la folk parkere bilene sine på eiendommen.

Tilbake da jeg bodde i Tallahassee som student ved Florida State, tilbød nesten hvert hus innen en halv kilometer radius av Doak Campbell stadion parkering på sine plener i fotballspill, med noen hente oppover på $ 20 en bil. Ikke dårlig for en jobb hvor du bare sitter og peker!

Sørg imidlertid for at øvelsen er lovlig i ditt område. Noen byer har forbudt villaeiere fra å selge verftet parkering på grunn av "offentlig sikkerhet" bekymringer.

3. Start en uvanlig postleveringsservice

Hvis du vet hvordan du setter opp en enkel e-handel nettsted og kan bruke posttjenesten, kan du gjøre anstendig penger som sender folk latterlige ting i posten.

For eksempel betaler folk teamet bak RuinDays.com (advarsel: inneholder profane språk) for å sende sine fiender fjærbelastede pakker fylt med glitter, poop eller glitter-covered poop.

Du trenger ikke å gå til slike ekstremer, men du får ideen: Du kan finne minst en liten håndfull mennesker som er villige til å betale for rare ting levert via snail mail.

4. Slip din indre poet

Hvis du er en superstjerne med stanser og synecdoches, kanaliser din indre Shelley og skriv litt poesi!

Hvis du hopper på Fiverr, er det en hel del for ordsmedlemmer som er villige til å veksle ut $ 5 dikt, noveller og andre kreative skrivetjenester.

5. Samle og selg skrapmetall

En persons søppel er en annen persons skatt. Innsamling og salg av skrap er en relativt rask og enkel måte å gjøre noen ekstra dollar på.

Ulike metaller kan hente hvor som helst fra rundt 10 cent per pund til oppover på $ 2,85 per pund. Så hvis noen vet du har metallskraper bare liggende rundt, som en rusten swingset eller en ødelagt vaskemaskin, kan du tilby å ta den av hendene og dele fortjenesten.

Tenk på alle de resterende fordelene også: Du rydder opp ditt nabolag og får en anstendig treningsøkt ved å transportere tungmetaller rundt. Ikke altfor dårlig!

6. Vær en venn for utleie

Hvis du har en utadvendt personlighet og samarbeide med folk bare bra, kan du ha det som trengs for å leie ut vennskapet ditt.

Hvis du registrerer deg for å være en "venn" gjennom RentAFriend.com, kan du belaste folk til å henge med deg. Du kan være en vingemann / kvinne, aktivitetspartner, studiekammerat, turistguide ... listen fortsetter.

Hvis du belaster $ 20 i timen og henger ut med folk i fire timer hver helg, er det ekstra $ 4.160 i året - bare for å være en venn!

7. Selg dine uønskede gavekort

Har du noen gang hatt noen gi deg et gavekort til en butikk eller restaurant du aldri besøker? Mens bevegelsen er fin, kan du ikke være sikker på hva du skal gjøre med den.

Du kan i stedet slå de uønskede gavekortene til kontanter ved å selge dem på nettsteder som Raise, GiftCards.com eller CardCash. Noen av disse nettstedene vil kjøpe dine uønskede gavekort for opptil 92% av deres pålydende, noe som er 92% bedre enn å la pengene stå i en skuff et sted. (Her er en sammenligning mellom de forskjellige nettstedene for salg av gavekort.)

Du gjør ikke vondt til noen, og du kommer til å nyte gaven mer enn du ellers ville bruke ved å bruke den til å betale ned din gjeld - alle vinner.

8. Selg ditt brukte undertøy

Denne er definitivt ikke for svak av hjertet. Du kan muligens ha en liten gullgruve i din kommode hvis du er villig til å selge ditt brukte undertøy online.

En Reddit-bruker ga en ganske detaljert redegjørelse for sine eventyr som selger henne brukt undertøy på nettet. Hun sier hun gjorde sitt første salg ($ 75!) Innen en time etter å legge ut et par bilder.

Hvis du er rart ut av ideen, husk bare at du kan skjule identiteten din hele tiden. (Eller gled deg over at det er ni andre alternativer på denne listen.)

9. Bli et menneskelig billboard

Bedrifter elsker så mye reklame som de kan få, så hvilken bedre annonseringsplattform enn et kjøtt-og-blod menneske?

Det er varierende grader som du kan bli en vandrende reklame på.Du kan være som gründer Jason Sadler og tilby å bruke firma T-skjorter - han hevder å ha tjent $ 66.795 innen bare et par måneder.

Eller, hvis du er veldig desperat, kan du få firmalogoer tatoverte på ansiktet ditt. Dette er åpenbart mye mer lukrativt, og tjener en mann på $ 100.000.

10. Selg håret ditt

Hvis du har mange låser å gå rundt, kan du selge håret ditt online. Folk på nettsteder som hairsellon.com belaster flere hundre dollar for deres kasserte hår.

Jo lenger og fullere håret ditt, desto høyere pris vil du nok få. Folk betaler også en premie for "jomfru" hår, eller hår som ikke har blitt behandlet av kjemikalier eller unaturlig endret.

Det kan ta noen år å vokse tilbake, men det vil også din kreditt score hvis du savner noen betalinger.

Din sving: Hva er den merkeligste måten du noen gang har tjent penger på?

Steven Richmond jobbet som regjerings- og forretningsjournalist før han ble administrerende direktør for BadCredit.org, et ledende nettsted for forbrukslån og gjeldsnyheter og råd, og CardRates.com, en omfattende guide til kredittkortpriser, tilbud og informasjon.

Skrive Inn Din Kommentar