Penger

Denne New Holiday Lift Bonus kan hjelpe deg med å tjene en ekstra $ 500

Denne New Holiday Lift Bonus kan hjelpe deg med å tjene en ekstra $ 500

Hvordan ser ferien din på ferie?

Ja, vi starter alle januar med høye forhåpninger om å gjøre det bedre i år. Men november ruller rundt, og vi innser at året fikk det beste av oss - og våre lommebøker - igjen.

Hvis bankkontoen din er lettere enn du har planlagt, er det på tide å finne ut hvordan du kan tjene ekstra penger før ferien går ut på å ødelegge budsjettet ditt.

Gjett hva? Vi har en måte å hjelpe deg med å gjøre.

Kjør med løft for å øke ferien din

Etterspørselen etter ridesharing har vokst som gal, og det viser ingen tegn til å bremse ned. Som ridesharefirma Lyft utvider rundt i landet i år, trenger det nye drivere.

Det betyr flere muligheter for deg å tjene ekstra penger - akkurat i tide.

Hvis du ønsker å gjøre ekstra penger til ferieutgifter, gaver eller til og med oppvarmingsregningen, kan Lyft hjelpe deg med å nå målet ditt. Du holder 100% av dine tips - og Lyft har selv begynt å legge til høyere tipsalternativer, noe som har resultert i en økning på 13% i tips på rides over $ 25, ifølge en representant for selskapet.

For å være kvalifisert må du være minst 21 år med et år med kjøreopplevelse, passere en bakgrunnskontroll og eie en bil laget i 2007 eller senere.

For å få en ide om hvor mye du kan tjene som en Lyft-sjåfør, snakket vi med Paul Pruce, som har kjørt heltid med Lyft i over et år. Han tjener $ 750 per uke. Best av alt, gjør han det på sin egen tid. Du kan arbeidsdager, netter eller helger - det er opp til deg.

Få en høyere løftejobbon for ferien

Lyft ønsker å få sjåfører på veien, så det kommer opp med et søtt incitament til å oppfordre deg til å begynne å kjøre etter at du har registrert deg.

På toppen av dine vanlige priser og tips, kan du også tjene en bonus for å registrere deg og ta dine første turer.

Normalt er denne bonusen $ 250 for å fullføre 100 turer innen 30 dager - men Lyft har opped ante for høytiden.

Nå gjennom 31. desember kan du tjene dobbelt - $ 500 - og du får 45 dager til å fullføre kravene.

Tenk på din feriebonus. Du trenger ikke å sende et takk kort.

For å tjene din $ 500 Lift driver bonus:

  1. Registrer deg for å kjøre med Lyft her før 31. desember, og skriv inn koden TISTHESEASON17.
  2. Fullfør 150 turer innen 45 dager etter godkjenning som føreren. Hvis du kjører på heltid, handler det om to turer per time.
  3. Din $ 500 bonus vil bli lagt til ditt ukentlige innskudd.

Plus, hvis du kjører i seks uker og tjener $ 750 i uken ... det er en annen $ 4.500. Hvis Lyft er din heltidspakke, er det en kul, fleksibel måte å leve på. Hvis du er hustling på siden av en annen jobb, er det et ganske heftig tillegg til bankkontoen din i noen uker med ekstra arbeid.

Det skal starte deg på høyre fot for det nye året, va?

Du bør finne mange ekstra muligheter til å gi rides også. Tenk: ferie reisende uten bil, fest deltakere som trenger en trygg tur hjem, eller Black Friday shoppere som ikke ønsker å håndtere parkering.

Gledelig ferie! (For snart? Ja, vi var redd for det. La oss si det Gratulerer med å tjene! og la det være på det.)

Dana Sitar ([email protected]) er en senior forfatter / nyhetsredaktør på The Penny Hoarder. Si hei og fortell henne en god spøk på Twitter @danasitar.

Skrive Inn Din Kommentar