Penger

Hvordan En Crafty Mom tjener $ 70,000 per måned på Etsy

Hvordan En Crafty Mom tjener $ 70,000 per måned på Etsy

Alicia Shaffer, en California-mor til tre, har en Etsy-butikk. Ikke noe uvanlig om det, ikke sant? Ikke før du lærer at hun utgjør $ 70 000 per måned!

Nei, det er ikke en skrivefeil: Shaffer selger mer enn 3000 sokker, skjerf, pannebånd og andre gjenstander hver dag gjennom sin Etsy-butikk, Three Bird Nest - den nestselgende håndlagde butikken på hele Etsy.

Shaffer lanserte Three Bird Nest (oppkalt etter sine tre barn) i 2011 med en håndfull hodebåndsdesign. I dag tilbyr butikken hundrevis av tilbehør, blant annet vridpenner, fjærpenner, bohemian skjerf, benoppvarming, beaded hårband og mer. Hennes nettside tilbyr flere alternativer, inkludert pannebånd, smykker, skjerf, hatter, hansker, gensere og til og med hjemmedekorasjon.

Hvordan gjorde Shaffer - som ikke har en bakgrunn i mote - bygge en så spektakulært vellykket Etsy-butikk?

Slik gjorde hun det, pluss hennes råd for selgere som ønsket å følge i fotsporene sine.

Utviklingen av tre fugleverden

Shaffer hadde ikke tenkt på å starte et Etsy-imperium da hun oppførte sine første håndlagde pannebånd på nettstedet i 2011.

"De første par ukene fikk Etsy-butikken noen ordre, men på den tiden var det en hobby og en måte å få et par ekstra dollar på," sier hun. "Men nærmere julen fikk vi 90 bestillinger på en dag, så jeg trengte å gjøre noe for å få det til å vokse etter ferien."

Hun tok inn en person til å hjelpe med å sy, og en annen for å hjelpe med frakt og ordrebehandling, og snart var hennes blomstrende virksomhet ansatt 15 til 20 personer, avhengig av prosjektet.

Hennes lag hjelper mye nå, men hun styrer alltid ulike fasetter av prosessen, inkludert frakt, ansatte, produksjon og forsyning. "Det er mye," sier hun. "Jeg er definitivt ikke å sitte tilbake og cruise rundt i byen i en limo, shipping champagne. Jeg er definitivt fortsatt i grøfter som jobber. "

Produkter selger ikke seg selv

Selv med suksess setter Shaffer seg fortsatt på 16 eller 18 timer for å vokse Three Bird Nest. "Jeg lar ikke produktene mine selge seg selv - jeg må selge mine produkter," sier hun. "Det er det som er så viktig å forstå. Du kan ikke bare liste produkter med Etsy og forvente at de skal selge. Du må være den som gjør arbeidet. "

Hun utnytter alle mulige muligheter for å analysere hennes salg. "På Etsy er det så mange verktøy tilgjengelig for deg som folk ikke bruker," forklarer hun.

Shaffer foreslår nybegynner Etsy selgere fokuserer på å analysere hvilke gjenstander som mottar flest synspunkter og hvorfor. Etsy tilbyr et "Shop Stats" -verktøy som hjelper deg med å spore trafikken din (inkludert hvor mange folk ser på elementene dine, og hvordan de finner butikken din) og er også kompatibel med Google Analytics. For å legge til butikken din i Google Analytics og følg dens ytelse nøye, følg disse trinnvise instruksjonene.

"Vær kreativ med produktene dine for å få dem foran flere mennesker," sier Shaffer. Teknikker som fungerte bra for henne, er å nå ut via sosiale medier for å markedsføre sine produkter og kontakte bloggere som kanskje deler hennes design. Disse sosiale medier tips fra Etsy ekspert David Morgan er et flott sted å begynne å honey din strategi.

Shaffer anbefaler også at du tenker som en shopper og kritiserer dine egne produkter. "Hvis jeg var kjøper, vil jeg like det og kjøpe den?" hun spør.

Hvordan tjene mer penger på Etsy

Unikhet er nøkkelen til å stå ut fra mengden på Etsy.

"Gi noe som er annerledes og skiller seg ut fra hva alle andre gjør," sier Shaffer. "Ikke gjør hva alle andre gjør, fordi du vil gå seg vill i bildene og gå seg vill i de andre produktene. Vær forskjellig. Du kan ha et lignende produkt, men vær forskjellig i hvordan du fotograferer eller beskriver det.

Hun fremhever også viktigheten av kundeservice og branding. "Hvis det er en ting jeg vil si, det har tillit til deg selv og din evne til å gjøre det du vil gjøre. Ikke fokus så mye på produkter, fokus på service og hvordan du skal markedsføre å skille deg fra de andre produktene der ute. "

Shaffer bemerker at mange mennesker når ut til henne for å få hjelp til å øke salget over 100 kjøp eller så hver uke. Hun spør typisk dem hvor mye tid de bruker på butikken sin hver uke, og hører vanligvis et svar på rundt 30 minutter. "De sier at du får det du legger inn," sier hun. Hvis du ønsker å høste fordelene av en vellykket Etsy-butikk, bør du være forberedt på å sette inn tid og krefter - Husk de 16 og 18-timers dagene hun nevnte tidligere?

Mest av alt, Shaffer vil at du skal være trygg på dine entreprenørmessige ferdigheter. "Jeg forteller folk å tro på seg selv og tro på deres evner for å kunne gjøre noen ekstra dollar," sier hun."Ikke bli sidetracked av" Jeg gjør ikke 1.000 salg i måneden som denne andre selgeren. "Begynn liten, bygg bedriften din for å være best du kan, og du vil oppnå suksess."

Din sving: Kjører du en Etsy-butikk? Har du prøvd å bruke noen av Shaffers råd?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar