Penger

Vi fant en Apple-jobb som lar deg jobbe hjemmefra (med fordeler!)

Vi fant en Apple-jobb som lar deg jobbe hjemmefra (med fordeler!)


Drømmer om å jobbe hjemmefra under din forferdelige pendling hver dag? Her er en kul mulighet til å jobbe hjemmefra for et selskap du sannsynligvis allerede elsker: Apple.

Det er riktig: Du kan være den neste Apple Home Advisor - En offisiell Apple-jobb hvor du vil være ansvarlig for å tilby virtuell støtte til selskapets populære produkter, inkludert iPhones, iPads og MacBooks, gjennom kundeserviceprogrammet AppleCare. Hvis du er ute etter mer fleksibilitet og evnen til å jobbe hjemmefra, kan dette være din sjanse til å gjøre den drømmen til virkelighet!

Du trenger ikke å bo i en bestemt by for å bli vurdert for jobben, selv om Apple annonserer gjennom oppføringer på arbeidssteder i hele USA. I stedet ser selskapet etter personer med teknisk ekspertise som kan jobbe hjemmefra for å få jobben gjort til sine standarder.

Interessert? Her er hva du trenger å vite om disse legitime arbeidet hjemmefra jobb.

Hva gjør Apple hjemme rådgivere?

"Som våre kunders første kontaktpunkt, vil du være Apples vennlige stemme, gi kundeservice i verdensklasse, feilsøking og teknisk support," forklarer At Home Advisor-stillingen. "Vi vil stole på deg for å lytte til våre kunder og bruke din tekniske kompetanse, kreativitet og lidenskap for å imøtekomme deres behov - og minne dem om at bakom våre gode produkter er fantastiske mennesker."

Du vil bruke tiden din til å hjelpe folk til å bruke og feilsøke sine Apple-produkter, og støtte kunder med alt fra iPhones til iPads til MacBooks til stasjonære Mac-maskiner, alt fra komforten til ditt eget hjem.

Dette høres lett nok ut, men er det for godt å være sant? Det avhenger av din tidligere erfaring i kundeopplevelse og teknisk kunnskap.

Hjemmevirksomhet Jobbkvalifikasjoner

Selskapet ser etter problemløsere som er fantastiske med kundene. De vil ha søkere som er "enamored av hvordan ting fungerer, og har muligheten til å finne ut hvordan teknologien fungerer når ting går galt."

Apple ser også etter folk som kan multitask, "analysere og løse en rekke komplekse tekniske problemer, og komfortabelt navigere i et teknisk miljø."

Den faktiske listen over kvalifikasjoner er lang - og faktisk litt skummelt. Apple ber deg om å ha et "stille arbeidsrom, ergonomisk stol og skrivebord, som betyr at hjemme-hjemmeforeldre med små barn rundt ville sannsynligvis ikke kvalifisere, og heller ikke de som stoler på kaffebarer som deres" hjemmekontorer ".

Selskapet krever også "fleksibilitet til å jobbe mellom klokken 07:00 CST og 10:30 p.m. CST inkludert helger og helligdager, med mulighet til å bøye opp eller ned timer, avhengig av forretningsbehov. Det er ikke klart om de betyr at du faktisk trenger å jobbe i alle disse husene, eller om du vil jobbe med kortere skift i løpet av den tiden.

Hvor mye gjør hjemme rådgivere?

Mens jobben kan spise inn i familien din eller sosialt liv, kan det omsettes til noen ganske gode penger hvis du ender opp med å bli ansatt. De fleste AppleCare Home Advisors gjør mellom $ 9 og $ 12 i timen, så hvis du jobber så mange timer som jobbbeskrivelsen antyder, kan denne jobben være ganske lukrativ.

Selskapet vil også gi deg en iMac til bruk for arbeid, samt rabatter på ansatte og til og med fordeler. De vil også refundere opptil $ 600 i året for Internett-tjeneste.

Hvordan bli en Apple Home Advisor

Å bli ansatt er ikke så enkelt som å finne ut hvordan du bruker din iPhone. De første fire ukene "på jobben" - hvor du skal trene fra kl. 8 til kl. - er faktisk en testperiode, ifølge en gjestepost fra Ashley Verrill på TechCrunch. Verrill forklarte:

Læreplanen er delt inn i fire, en ukes seksjoner som er en blanding av levende instruksjon og selvmodulerte moduler i iDesk [treningsprogrammet]. Så på slutten av hver uke, alle tar en eksamen. Du har to sjanser til å treffe gradenes referanseindeks (to rådgivere sa at dette var 89 prosent, en sa at det var 80 prosent), før du ble sparket ut av programmet.

Så du må kjenne ting, og være klar til å studere hardt i treningsperioden hvis du vil lande jobben.

Mens du er på skrivebordet ditt og blir betalt, ønsker Apple å sørge for at du faktisk jobber og betaler oppmerksomhet til treningen. Ifølge tidligere rådgivere, som Verrill snakket med, gjør selskapet dette på flere forskjellige måter.

"For eksempel lever trenere regelmessige henvendelser til hver person gjennom live instruksjon. Disse kan være spørsmål, forespørsler om innspilling, eller bare en veiledning for trainee å klikke på, "rapporterte Verrill.

En kilde sa at Apple også overvåker lærerens musebevegelser. "Hvis musen ikke beveger seg over en viss tid, så blir du sendt en melding. Hvis du fortsatt ikke svarer innen 30 sekunder, kan treneren faktisk ringe til mobiltelefonen din, forklarer Verrill.

Er du klar til å være en Apple Home Advisor?

Hvis du vil ha en Apple-jobb - spesielt en som gjør at du kan jobbe hjemmefra - vil du være sikker på at du allerede er teknisk kunnskapsrik nok med Apple-produkter til å kvalifisere. Hvis du passer på den regningen allerede, må du være sikker på at du er klar til å sette deg i tid for å tilegne deg denne karrieren.

Timene kan være grusomme og stressende, ifølge tidligere rådgivere, men Apple er dedikert til å bygge et sterkt fellesskap og sørge for at du ikke føler at du jobber alene. "Før treningen starter, sender hver rådgiver en pleiepakke som kan ha en T-skjorte, plakett, krus, gavekort og andre keepsakes som viser at de er en del av Apple-familien," bemerket Verill.

Når det er sagt, trenger du definitivt et stille miljø, så hvis du har romkamerater eller en familie, må du snakke med dem om å skape dedikert, stille plass, slik at du kan gjøre det gjennom trening og holde denne drømmejobben.

Hvis du kan gjøre alt dette skje - eller allerede ha en slik livsstil satt opp - å bli en Apple Home Advisor kan være en flott mulighet til å tjene penger hjemme.

Din sving: Vil du søke om å bli en Apple Home Advisor?

Skrive Inn Din Kommentar