Penger

Vil du jobbe i Antarktis? Slik får du betalt for å leve på det kaldeste kontinentet

Vil du jobbe i Antarktis? Slik får du betalt for å leve på det kaldeste kontinentet

Manglet søknadsfristen for jobben dodging pingviner i Antarktis? Ikke bekymre deg, for det er mange andre muligheter til å jobbe i Antarktis denne australske sommeren (den tiden vi kjenner til på den nordlige halvkule som vinter).

Den britiske antarktisundersøkelsen og det amerikanske antarktisprogrammet er bare to av de offentlige programmene som sender ansatte til "The Ice" hvert år for å gjennomføre forskning og støtte de ulike programmene og prosjektene på verdens bunn. Vi har snakket om hvordan du skal sitte årlige jobber før, og noen av disse mulighetene er sesongmessige, og noen er langsiktige, heltidsposisjoner.

Her er flere åpne jobber i Antarktis, samt informasjon om hvordan man kan finne enda flere muligheter på The Ice.

Amerikanske Antarktis-programjobber

Det amerikanske antarktisprogrammet er en stor kilde til arbeidsplasser, da de legger over 3000 mennesker på isen hvert år. De fleste ansatte er ansatt som støttepersonell gjennom en av flere hovedbedrifter:

Lockheed Martin

Denne entreprenøren ansetter først og fremst folk for McMurdo, Palmer og South Pole stasjoner. De rekrutterer for en rekke stillinger, og lønnene ligner de samme stillingene i USA - men du får også transport til Antarktis og rom og brett (i felles sovesaler med kafeteria-stil) under arbeidskontrakten din .

Lockheed Martin håndterer først og fremst ledelsen og vitenskapsstøtten, inkludert anleggsingeniører, laboratorieassistenter, databaseadministratorer, prosjektledere, vinterstedsledere og mer.

Gana-A'Yoo Services Corporation

Dette selskapet ansetter stasjonstjenester, inkludert bakere, spisesteder, frisører, vaktmestere, kokker og forhandlere. Her er en fullstendig liste over sine jobber i Antarktis, inkludert roller fra ledende regnskapsfører til postmester. De leter etter "fleksible multi-oppdragsgivere" som må "trives i eksterne nettsteder, og som kan passere en hjemmebygges bakgrunnsanmeldelse."

GHG Corporation

Dette selskapet tilbyr IT og kommunikasjonstjenester, ansette arbeidstakere i stillinger som strekker seg fra IT-veileder til satellitt-commucations ingeniør til antenne rigg. Selv om de ikke har noen Antarktis-posteringer som er oppført som jeg skriver dette, kan du holde øye med åpningene på deres hjemmeside.

PAE

PAE ansetter logistikk og driftspersonale for McMurdo, Palmer og South Pole stasjoner, inkludert brannmenn, anleggsmedarbeidere, vedlikehold, linemen, sveisere og andre dyktige medarbeidere. Sjekk ut de mange åpne stillingene på deres nettside, inkludert vannverksoperatør, kraftverksmekaniker, sikkerhetsingeniør og mer.

Best Resirkulering

Dette selskapet gir avfallshåndteringstjenester, inkludert gjenvinning og fjerning av farlig avfall, til Antarktisforskningsstasjonene. De ansetter ansatte til å håndtere disse behovene, og legger åpne stillinger på deres hjemmeside.

University of Texas Medical Branch (UTMB)

Hvis du er utdannet som helsepersonell, har du mange muligheter til å jobbe i Antarktis. UTMB tilbyr medisinske tjenester, inkludert sykepleiere, leger, radioteknologer og apotekstekniker.

Når jeg skriver dette, søker de en rekke medisinske fagfolk for McMurdo stasjon, inkludert en tannlege, lege og radiologistekniker. De leter også etter en utøver for feltleirer og leger for et par andre stasjoner.

British Antarctic Survey Jobs

For å søke om en stilling med British Antarctic Survey må du være kvalifisert til å bo og jobbe i Storbritannia. Dette betyr at du burde være bosatt i Storbritannia eller en statsborger i et av EØS-landene eller Sveits, men BAS kan vurdere ikke-statsborgere hvis det ikke finnes andre kvalifiserte søkere (mer informasjon her).

Winter Communications Manager: $ 36,000 Lønn

Den 18-måneders faste kommunikasjonssjef for vintertid er ansvarlig for kommunikasjon og IT-systemer i Antarktis. I denne rollen vil du sørge for at kommunikasjon fungerer riktig mellom de ulike Antarktis-operasjonene, inkludert baser, skip, feltfester, fly og Cambridge-kontoret.

Plikter inkluderer drift, vedlikehold og service av et bredt utvalg av utstyr (inkludert radioer, telefoner, datamaskiner, telefonsystemer og mer); vedlikehold av maskinvare og programvare; gir teknisk støtte; og vedlikeholde e-postsystemet. Vinterkommunikasjonsansvarlig må også overvåke og fullføre alle nødvendige installasjoner, samt trene personalet om hvordan man bruker utstyret og utfører mange andre oppgaver.

Utvalgte søkere bor og jobber på to eksterne Antarctic-stasjoner. Rothera Research Station ligger 87 kilometer lang Adelaide Island, som ligger 11100 miles sør for Falklandsøyene, og dekkes av tungt brente fjell. Stasjonen er åpen året rundt, og er tilgjengelig for både fly og skip. I høysesongen er det vertskap for rundt 100 personer, og i vinterhalvåret april til oktober holder et skjelettpersonal på 22 på. Dette er det store logistiske senteret for britisk antarktis feltvitenskap.

Halley Research Station er en unik flyttbar forskningsstasjon bestående av flere moduler, inkludert spisesteder, rekreasjon, laboratorier, kontorer og andre viktige fasiliteter. Stasjonen overvåker atmosfæriske forhold og vær ut i rommet. Om vinteren bor 16 personer der, og i løpet av den australske sommeren, gjør 70 det til sitt hjem - så det er bedre å bli kjent med en liten gruppe mennesker veldig vi vil.

Hvor mye kan du gjøre? Denne stillingen gir en startlønn på £ 23.937 (ca $ 36.000) per år, med en 10% bonus etter at kontrakten er fullført. All opplæring, verktøy, utstyr og Antarktis innkvartering tilbys.

Søknadene er 22. mars. Her er hvor du skal søke.

Mobile Plant Technician: $ 36,000 Lønn

Du må være nyttig for denne jobben, da plikter inkluderer reparasjon og vedlikehold av både kjøretøy og mobilanlegg, og sørg for at alt holdes i trygt arbeidstilstand. Du må også håndtere snøklarering og stasjonvedlikehold, samt opprettholde en tilstrekkelig beholdning av reservedeler.

Den mobile anleggstekniker posisjon er en 18-måneders fast tidsavtale i Cambridge og Antarktis. Plante teknikere er ansvarlige for å vedlikeholde utstyr som støtter den vitenskapelige forskningen, inkludert snøscootere, traktorer, båndkraner, bulldozere og sno-katter. Hvis du har erfaring med å holde gårdsutstyr eller tungt maskineri i god løpende rekkefølge og en sertifisering i mekaniske bransjer, kan du være en god passform for denne jobben.

Hvor mye kan du gjøre? Denne stillingen gir en startlønn på £ 23.937 (ca $ 36.000) per år, med en 10% bonus etter at kontrakten er fullført og en økning etter hvert års tjeneste. All trening, verktøy, utstyr, vinterklær og Antarctic innkvartering tilbys.

Gjelder innen 22. mars.

Marine Assistant: $ 36,000 Lønn

Kjærlighet biologi, vitenskap og dykking? Dette kan være rollen for deg.

Den britiske antarktisundersøkelsen søker en marineassistent for å drive biologiske og oceanografiske programmer, inkludert vedlikehold av kjemiske laboratorier, prøvetaking av sjøvann, overvåking av biologiske data, observasjon av is, fangst av sediment og samling av prøver for forskere.

Du registrerer også folketalldata på marine pattedyr og sjøfugl, og utfører biologisk overvåkning ved SCUBA dykking og tar vare på akvarier. (Du leser det riktig: Du ville være SCUBA dykking i Antarktis.)

For å søke skal du ha en grad i marine vitenskap samt en passende dykkersertifisering (HMS IV eller Avansert europeisk vitenskapelig dykker, eller sportsekvivalenten, Redningsdykker).

Hvor mye kan du gjøre? Din lønn ville starte på £ 23 937 (ca $ 36 000) per år, med en økning etter et år og en 10 prosent bonus etter å ha fullført 18 måneders kontrakt. All trening, verktøy, utstyr, arbeidsklær og Antarctic innkvartering tilbys.

Påfør innen 3. mai.

Din sving: Vil du søke på noen av disse jobbene i Antarktis? Eller vil du ikke leve på The Ice for så lenge?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar