Liv

Pisk ut det Student ID og motta disse 21 rabatter

Pisk ut det Student ID og motta disse 21 rabatter

Det kan virke rart å tenke på bedrifter som strever for oppmerksomheten til høyskolebarnene - tross alt er studentene ikke akkurat flush med kontanter.

Men bedrifter vet at det å komme på god side når du får uavhengighet, kan resultere i mye penger for dem over tid, og begynner på bare noen få år når du oppgraderer, får din første heltidslønn og finne ut hvordan du Administrer din egen økonomi. Plus, studenter er teknisk kunnskapsrike og elsker sosiale medier, noe som gjør dem til en fordel for bedrifter.

Savvy execs vet hvordan du får oppmerksomheten din: rabatter. Så ta tak i student ID og din .edu e-postadresse, og sjekk ut de mange tilbudene som er reservert bare for studenter.

Underholdning

College kids må ha det gøy. Hvorfor ikke koble dem tidlig med gode tilbud?

1. Billettbilletter

Kinoer som tilbyr studentrabatter inkluderer AMC Theaters (rabatter varierer fra sted til sted), Cinemark (rabatter varierer etter sted) og Marcus Theaters ($ 6 torsdager). Uavhengige teatre har ofte studentrabatter også, bare ring og spør.

2. The Arts

Studentene får rabatterte tilgang til museer, inkludert store som Metropolitan Museum of Art i New York City. Vil du splurge på en kveld på opera, symfoni, teater eller ballett? Disse organisasjonene tilbyr sannsynligvis rabatter også. Så sørg for å sjekke før du kjøper billetter.

3. Profesjonell sport

Noen profesjonelle lag tilbyr spesielle studentpriser eller tilbyr dem på bestemte datoer. Sjekk deres nettsteder for kampanjer før du går.

Også nettsteder som SeatGeek og StubHub kan hjelpe deg med å spare penger på billettkjøp. Sikkert, de er ikke student tilbud, men sammenligne dem for å se hvilken rabatt sparer deg mer penger.

Datamaskiner, programvare og utdanningssaker

Studentene trenger datamaskiner, gadgets og alle andre godbiter for å fullføre sitt skolearbeid. Nå er det perfekte tidspunktet for å få dem tilkoblet merket ditt med rabatter.

4. Maskinvare

Apple, Microsoft, Dell, Best Buy, HP og Lenovo tilbyr alle studentrabatter på utstyret, så det er ingen grunn til å betale full pris.

5. Programvare

Hvis du trenger programvare, vil du nok få en god del på din campus bokhandel eller IT-avdeling.

  • Microsoft Office 365 er gratis for studenter med gyldig skole e-postadresse
  • Adobe tilbyr studentrabatt for kreativ sky for $ 10 per måned i stedet for $ 50. Dette krever gyldig skole e-postadresse
  • Amazon tilbyr studentrabatter for programvare

6. Nyheter

Studentene kan spare på digitale og trykte abonnementer på aviser og magasiner som The Economist, The New York Times og The Wall Street Journal.

7. lærebøker

Selv når e-bøker og tabletter blir normen, trenger mange av klassene dine fortsatt grunnskole, fysiske lærebøker. Mange nettsteder hjelper deg med å finne gode tilbud på brukte lærebøker og selge din når du er ferdig. Barnes & Noble har selv en lærebok utleie program.

Reise og transport

Fra våren pause til bare å gå hjem for å se "leien, kan studentene spare stor på reiseutgifter med disse tipsene.

8. Overnatting og flybillett

Hvis du planlegger mye reise i løpet av høyskoleårene, bør du vurdere å få en student ID eller rabattkort. Se også på disse nettstedene som tilbyr flybillett og hotellrabatter til studenter.

9. Bilutleie

Vis din student ID hos de største bilutleieselskapene som Budget, Avis og Hertz for å få opptil 20% rabatt. Husk at det er noen aldersrestriksjoner når du leier en bil.

10. Busser, tog og fly

Amtrak og Greyhound tilbyr studentrabatter, selv om Greyhound-rabatten krever at du kjøper et Student Advantage-kort. Noen offentlig transportmyndigheter, som MTA i Chicago, tilbyr også reduserte priser for studenter. Hvis du planlegger en tur over hele Europa, er en Eurail-togpass diskontert for reisende under 27 år.

11. Biler og forsikring

Å kjøpe en bruktbil er sannsynligvis din beste innsats. Men hvis du er i markedet for en ny bil, sjekk inn General Motors studentrabatten. De fleste store bilforsikringsselskaper tilbyr også tilbud til studenter, så sørg for at du sammenligner dem alle for å finne de beste prisene.

Andre shopping

Lagring på daglige gjenstander er en stor del av en høyskoles elevs liv. Slik kan du spare noen penger her og der.

12. Upromise

Hvis du trenger å lagre for kommende undervisning for deg selv, barnet ditt eller en annen slektning, eller allerede har studielån gjennom Sallie Mae, kan du bli med på Upromise Shopping-programmet for å tjene penger mot disse kostnadene. Du kan til og med dele handlekoblingen med venner og familie for å tjene raskere.

13. Amazon

Ta en titt på Amazon.coms studentprogram for gratis to-dagers frakt og spesialrabatter på enkelte varer. Sammen med gratis frakt får du også Twitch Prime, Prime Video og mer.

14. Klær og detaljhandel

Mange klærbutikker tilbyr studentrabatter. Bananrepublikken og J. Crew er bare noen få som kan hjelpe deg med den første jobben eller praktik. Her er en nyttig liste over studentvennlige butikker.

Bank, Budsjett og Kreditt

Riktig håndtering av penger er bare en del av å vokse opp. Her er noen få steder som hjelper elevene å lære nettopp det på det billige.

15. Banking

Hvis du trenger en ny kontroll- eller sparekonto, finner du mange flotte bonustilbud, og noen er studentspesifikke, som for eksempel ved Bank of America, US Bank and Chase. Vær imidlertid oppmerksom på vedlikeholds- og kortsiktig avgift - de vil koste deg mer på lang sikt.

16. Kredittkort

Mange banker tilbyr kredittkort bare for studenter, men ikke la deg lure av innledende tilbud. Den faste renten er viktigere.

17. Budsjettering

Du trenger et budsjettbudsjettprogramvare er gratis for studenter i et år, så det er ingen unnskyldning for ikke å bruke den.

Freebies på Campus

Noen ganger trenger du ikke engang å gå bort fra campus for å få en god avtale. Her er noen avtaleforslag du kan score i nærheten av dorm.

18. Mat

Betaler du for en matteplan for campus? Pass på at du får pengene dine verdt! Ta litt frukt eller frokostblandinger på vei ut for å ta hjem for senere, hvis din spisestue tillater dette. Du finner også annen ledig mat på campus på åpne husarrangementer, offentlige forelesninger og klubbaktiviteter.

19. Hendelser

Du vet sikkert allerede om campusunderholdningsmuligheter som pep rallies og intramural sport, men ikke glem at du også har tilgang til gratis pedagogiske arrangementer og forelesninger.

20. Helse og Fitness

Du vil ikke få fri tilgang til den fine campus-recenteret etter eksamen, så sørg for å bruke den nå. Også dra nytte av høgskolens helsesentertjenester, sammen med komplementære bandasjer, kondomer og vev.

21. Salgsfremmende artikler

Her er et merkelig tips: De fleste akademiske avdelinger på campus har sine egne salgsfremmende penner - du kan starte en ganske samling! Hold øynene dine også åpne for muligheter for gratis T-skjorter og annet åndsutstyr.

Husk: Du er bare en høyskole student i noen år. Det gjør aldri vondt for å spørre om en bedrift tilbyr studentrabatt, så hold alltid din ID hendig.

Lindsay Luebbering er frilansskribent og tidligere journalist som bor i Cincinnati, Ohio. Hun hjelper folk og bedrifter til å kommunisere på klare, konsistente og overbevisende måter.

Skrive Inn Din Kommentar