Penger

Din anbefaling for sparing: Hvordan spare penger på Walgreens, Rite-Aid og CVS

Din anbefaling for sparing: Hvordan spare penger på Walgreens, Rite-Aid og CVS

Aa-choo! Gesundheit - denne kalde og influensasongen holder bare på å gi. Hvis du er som meg, har du brukt mer tid på apotek på det siste enn du vil innrømme. Min far, bror og niese har alle passert rundt en feil eller en annen i de siste ukene. Så turer til apoteket har blitt en ukentlig prøvelse (i det minste).

Høres kjent ut? Ikke bekymre deg; det er gode nyheter. Utstyrt med noen nyttige tips, kan du gjøre disse kjedelige turene til pengerbesparende muligheter - eller hvis du kjører dette æret for andre, selv en måte å tjene penger på.

De store tre apotekene

De tre vanligste apotekene er Walgreens, CVS og Rite-Aid, ifølge Drug Store News. Disse selskapene konkurrerer om at du skal fylle reseptene dine på apotekstellerne, men de har mer å tilby enn bare hostemedisin og Kleenex.

Disse stoffhandlerne prøver også å tjene penger i deres bekvemmelighet. De store fordelene de annonserer er enkel parkering og kortere linjer enn din lokale supermarked - et stort pluss hvis du bare trenger å plukke opp noen raske varer. Men det er de raske inn-og utreiser som ofte kan påvirke budsjettet på en stor måte. Prisene på ikke-apoteksprodukter på disse apotekene er sjelden budsjettvennlige - i det minste hvis du betaler klistremerkeprisen.

Derimot, Hemmeligheten til å handle på apoteket tapper inn i hver butikks "spareordning". På Walgreens er det balansebelønninger; ved CVS er det ekstra pleiepenger; på Rite-Aid er det velvære +. Slik får du mest mulig ut av disse programmene for å spare penger i alle tre butikkene.

Hvordan spare penger på Walgreens

Først må du registrere deg for et gratis balansebelønningskort ved kassen. Prosessen er ganske rask, og dette enkle lojalitetskortet hjelper deg med å begynne å lagre umiddelbart.

Hvis du ser på pris klistremerker og sirkularer, vil du legge merke til at mange gode tilbud og spesialpriser inkluderer notatet "med kort". Du vil også tjene poeng basert på kjøpene dine, som legger til kreditt i butikken (5.000 poeng = $ 5 i Registerbelønninger).

Deretter må du registrere deg for en online Walgreens-konto og koble til favorittsporingen din, enten det er en Fitbit eller en app som RunKeeper. Med bare noen få museklikk, tjente jeg 250 poeng for å koble Fitbit til Walgreens-kontoen min. Nå hjelper mine daglige trinn også med å spare penger: Medlemmer tjener 20 poeng per kilometer (og 20 poeng per daglig logg), som tjener 5000 poeng en tur i parken.

Pass på å hente Walgreens månedlige kupongbok. Denne lille perlen har hundrevis av dollar verdt kuponger hver måned - Februarheftet inneholder mer enn $ 370 i kuponger. Den beste delen er at du ikke trenger å kjøpe søndagspapir eller klippekuponger - bare hente et hefte på forsiden av butikken.

På et nylig besøk i min lokale butikk lagret jeg $ 10 på en $ 40-vare ved å lese "i butikken kupong" -informasjonen på taggen og spørre om rabatten på forsiden av butikken (siden de hadde gått tom for kupongbøker) . Kassereren så rett og slett opp kupongen i kopien av heftet hun holdt i registret, skannet strekkoden, og det var det - jeg lagret $ 10 uten å kutte en enkelt kupong!

Til slutt tilbyr Walgreens også papirløse kuponger du kan "klippe til kortet ditt" i stedet for å bekymre deg for å bære rundt en liten bunke med papirkuponger med deg (eller verre, glemme kupongene dine hjemme). Bare velg avtalene som samsvarer med handlelisten din, og klikk på "Klipp til kort", og du får øyeblikkelig tilgang til enda flere besparelser uten å få et par saks.

Hvordan spare penger på CVS

Etter mange års kupong og å være en budsjett-shopper, er min favorittapotek CVS fordi de har et "Kupongsenter" i ekstra omsorg når du går gjennom døren. Kortinnehavere går rett og slett opp til maskinen, skanner deres frie lojalitetskort og maskinen skriver ut verdifulle kuponger på stedet - ingen kutting nødvendig!

Kupongene er mange ganger de samme som de du finner i søndagspapiret, men ukentlige kuponger er ofte BOGOer (buy-one-get-one-gratis) eller til og med gratis elementer ($ 0,79 av en $ 0,79 godteri, for eksempel ). Du finner kanskje ikke disse avtalene andre steder, så dette er en stor fordel.

Som medlem av ExtraCare samler du 2% av kostnadene tilbake i ExtraBucks, som du kan søke om fremtidige kjøp. Du kan også samle ekstra ExtraBucks ved å utnytte tilbud som "fylle 10 resepter, tjene $ 5" eller "bruke $ 50 på skjønnhetsprodukter, tjene $ 5" for å få ekstra poeng for kjøp du vil gjøre i alle fall.

I tillegg tjener kortinnehavere kvartalsbelønninger basert på utgifter i løpet av de foregående tre månedene. Den samme "magiske røde boksen" som skriver ut ukentlige kuponger, skriver også ut kuponger som kan brukes som kontanter mot kjøpene dine.

Hvordan spare penger på Rite-Aid

Rite-Aid veide inn på nummer tre i Drug Store News rapporten fordi den stier bak Walgreens og CVS når det gjelder reseptbelagte salg.Rite-Aid har imidlertid lignende besparelser / belønningsprogrammer, så hvis du tilfeldigvis er en lojal kunde, finner du gode tilbud her - noen av dem enda bedre enn de to øverste.

Rite-Aids lojalitetskortprogram kalles wellness +. Imidlertid er fordelene ("+ Up Rewards") litt annerledes enn Walgreens og CVS. Medlemmer tjener ett poeng for hver dollar som tilbys på ikke-reseptbelagte kjøp og 25 poeng for hver resept fylt, med noen utelukkelser.

Her er en stor fordel: "Medlemmer som når 1000 poeng, kan spare 20% rabatt i hele året! " Tjue prosent av butikken for et år ?! Rått! Selv om det er "gullnivået" (1000 poeng), tilbyr Rite-Aid også sølv (500 poeng, 10% rabatt i hele året) og bronsestatus (250 poeng, 10% rabatt på Rite-Aid-merke i et år og en 10 % engasjementspassering).

Når du har låst opp et rabattnivå, kan du spare på alt du kjøper i butikken: husholdningsvarer, rengjøringsartikler, leker, batterier, kosmetikk og til og med gratulasjonskort. Du kan selv finne deg selv å lage noen av dine vanlige supermarkedskjøp her i stedet!

Velvære + -programmet tilbyr også tilleggstjenester som 24/7-tilgang til livsråd fra apotek, e-post med flere penger og tilbud om å laste e-kuponger til kortet ditt (i tillegg til kortsparing i butikkene).

Insider Tips for å få mest mulig ut av dine besparelser

Snarere enn å erstatte kupong-clipping vanen helt med disse strategiene, kombinere dem for de største besparelsene. Stakk på kupongene i kupongen med din kappede produsentens kuponger og gå bort med dypt diskonterte eller til og med gratis elementer! Hvis du har kuponger igjen, kan du alltid selge dem på nettet.

Høres det ut som for mye trøbbel? Nettsteder som Couponing 101 tar gjetningen ut av kupong ved å legge ut ukentlige "kupongkonkurranser" for disse apotekene (i tillegg til andre butikker).

I tillegg er Blogger Amy av Amy Loves vert for en utfordring på $ 5 for CVS og en for Walgreens, hvor shoppere ser hvor mye de kan kjøpe på et apotek som er bevæpnet med bare $ 5, deres lojalitetskort og utskrivbare kuponger fra lenker Amy gir. Utskriftsplanene for hver uke skisserer hvordan du håndterer flere transaksjoner og er en fantastisk ressurs.

Til slutt, her er et tips for å hjelpe deg med å holde deg organisert - det er ikke noe poeng i å prøve å spare penger på denne måten hvis det kommer til å legge til mer stress! Belønningsprogrammene er flotte, men alle de forskjellige lojalitetskortene kan begynne å ta over nøkkelringen eller lommeboken. Det er der apps som Nøkkelring kom inn. Disse innehavere av digitale lojalitetskort lagrer den skannede informasjonen for flere kort, og eliminerer behovet for å bære rundt plastversjonene.

Slå apoteket ditt til besparelsesmuligheter

Med svært liten ekstra innsats, vil du være på vei for å få gode tilbud på badeprodukter, rengjøringsmidler, kosmetikk og snacks, mens du venter på at dine resepter skal fylles. Kombinerer ærend og sparer penger? Høres ut som en seier for meg.

Din sving: Handler du hos din lokale apotek for å spare penger? Mistet jeg en av dine favorittstrategier?

Leah Thayer er en Nashville-basert forfatter og lærer. Hun liker shopping, organisering, kupong og skriving om sine pengerbesparende opplevelser.

Skrive Inn Din Kommentar