Liv

25 amerikanske byer som tusenårsdager kan gi råd til - og egentlig ønsker å leve i

25 amerikanske byer som tusenårsdager kan gi råd til - og egentlig ønsker å leve i

Glem San Francisco, Washington D.C. og New York City.

Dette er en liste for resten av oss tjue og trettito som ikke har råd til å bruke $ 2500 for å bo i et skap i Bushwick.

The Penny Hoarder har utviklet en endelig liste over de 25 beste og mest prisgunstige byene i tusenårene. Den er basert på en grundig analyse av boliger og lokale prisdata, økonomisk statistikk og noe som kalles Coffee Fanatic Score. Ja, du leser det riktig. (Takk SmartAsset!)

Du har sikkert ikke sett mange av disse byene på "Top Millennial City" lister før, og det er med god grunn.

Det er byer der ungdom som krølles med studielånsgjeld, faktisk kan finne arbeid og ha råd til en-roms leilighet, men også finne et nytt bryggeri eller vinbar i helgene. Deres tusenårige befolkninger vokser - eller allerede store - og de pleier å være bedre for å gå eller sykle til jobb. Noen av byene har verktøy som MetroMile for å gjøre pendler billigere hvis du trenger en bil og det hele forsikringssaken.

Har byen din gjort listen?

Nr. 1 - St. Louis

Rimelig pris: 2

Tusenårig lykkerangering: 4

Økonomi Helse Rang: 11

Elizabeth Semko vokste opp i en forstad til St. Louis som er teknisk plassert i Illinois, på den andre siden av Mississippi-elven.

Etter å ha besøkt Southern Illinois University, løp den nå 24-årige digitale redaktøren av Riverfront Times inn i et problem som mange tusenår har: den skremmende jobbsøkingen. Heldigvis var alternativet ukentlig ansatt, og hun flyttet til slutt inn i hjertet av St. Louis.

"Ikke å være forspent eller bragging på min by, men jeg var ikke i det hele tatt overrasket," sa Semko. Etter å ha blitt informert ble St. Louis kåret til den beste rimelige tusenårsbyen.

Du ser, sier hun, St. Louis har tilgang til mange gratis ting - og de elsker det. Det er The Muny, som tilbyr ledige plasser på baksiden, og du kan fange gratis konserter i Forest Park.

Pluss - restaurantene. Semko sa at hun har sluttet å spise på kjeder takket være de forskjellige nye uavhengige spisesteder på Cherokee Street og videre.

"Absolutt tror jeg St. Louis på mange måter er undervurdert," sier hun. "Du har alltid noe å gjøre, uansett hva du er i."

Ting å gjøre: Du kan spasere inn i Forest Park og bli hele dagen. Det er en skøytebane, museer, en dyrehage, et utendørs musikalsk teater og restauranter - høres ut som alle quirky tusenårige RomCom i historien. Sjekk ut et Cardinals-spill, ha litt stekt kylling på Byrd & Barrel og sprekk åpne en kald en med guttene på Earthbound Beer.

Nr. 2 - Grand Rapids, Michigan

Rimelig pris: 1

Tusenårig lykkerangering: 14

Økonomi Helse Rang: 5

Ashley Harvey, en 27 år gammel forfatter for hestepublikasjonen Heels Down Magazine, var litt overrasket over å finne Grand Rapids på listen.

"Det overrasker meg å vurdere det rimelig fordi boligmarkedet vokser så raskt," sa hun. "Men jeg antar at i forhold til enten kysten er det ikke dårlig."

Selv om leie for en roms leilighet er rundt $ 840, kostet alt annet pluss tilstrømningen av tusenårene presset Grand Rapids inn i nr. 2.

Det er på grunn av to ord: øl og jobber.

"Vi er kjent som Beer City USA. Du kan ikke gå mer enn et par kvartaler uten å se et bryggeri, "sa Harvey. "Det er også en stor tilstrømning av gode jobber."

På 3,4% og fallende har Grand Rapids en av de laveste arbeidsledighetene i landet.

"Det er også en rekke forskjellige musikk scener, så det overrasker meg ikke at det er et tusenårig hotspot," sier Harvey. "Østsidene sier at Grand Rapids overskrider Detroits comeback."

Ting å gjøre: Den 158 hektar Frederik Meijer Gardens & Sculpture Park kombinerer flere tusen år gamle darlings: samfunn, kunst, utendørs og musikk. Og som nevnt ovenfor er håndverk øl så stor i Grand Rapids, det er faktisk hotellpakker basert rundt den.

Nr. 3 - Indianapolis

Rimelig pris: 8

Tusenårig lykkerangering: 12

Økonomi Helse Rang: 3

Når det ikke er for fuktig og hun ikke har en mengde møter over hele byen, går Laura Granieri eller sykkel til sentrum av Indianapolis.

Den 27 år gamle kommunikasjonsansvarlig for Indyhub, en ideell organisasjon som knytter trettifem og tredemøter med frivillige, sosiale og jobbmuligheter i Indianapolis, sa sykkelbarheten er en viktig grunn til at byen har blitt kåret til flere topp tusenvis av lister over det siste tre år.

"Som en voksen som bor og jobber i sentrum, er Indy veldig forbundet," sier Granieri, som flyttet til byen for fem år siden etter å ha deltatt i Ball State University. "Det er lett."

Men fremfor alt sier Granieri at det brede spekteret av rimelige levealternativer for tusenår har vært nøkkelen til tilstrømningen av unge mennesker.

"En ung profesjonell som flytter til Indianapolis kan slags leve hvilken livsstil de vil," sier hun. De kan leie en leilighet høyhus sentrum, eller et hus hvis de ønsker en nabolag følelse.

Ting å gjøre: Millennials kan komme seg rundt i byen uten bil med åtte kilometer Indianapolis Cultural Trail, som forbinder seks kulturelle distrikter. Canal og White River State Park Cultural District har alt fra gondol turer til festivalen plass.

Nr. 4 - Columbus, Ohio

Rimelig pris: 7

Tusenårig lykkerangering: 8

Økonomi Helse Rang: 9

På en typisk helg i midten av juni var det så mange festivaler som foregikk i Columbus, Ohio, at den 36 år gamle Derek Grosso hadde problemer med å velge hvilke som skulle delta - Pride, sykkelritt Tour De Grandview, Zoofari i Columbus Dyrehage og akvarium.

"Du vil ikke gå glipp av det, men du kan bare gjøre så mange aktiviteter," sa Grosso, grunnlegger og administrerende direktør i Columbus Young Professionals Club.

Han flyttet til byen for 12 år siden på råd fra en venn, som sa at det var en stor vekstmulighet. Siden 2010 har andelen av tusenårene i området svømmet til mer enn 17% - en økning på 4%.

"Jeg tror levekostnadene er fremragende," sa Grosso. "Det er veldig bra for folk hvis de akkurat har startet sin karriere."

En annen fordel: jobber.

Det er 10 Fortune 1000-selskaper med hovedkontor i Columbus, og tegner et talent for unge talent fra hele verden, sa han. De inkluderer blant annet Nationwide og Big Lots.

Transport - en gratis sirkulasjonsrute levert av Central Ohio Transit Authority - og en spirende sentrum er andre høydepunkter Grosso citerer å utnytte Columbus som en rimelig. tusen år siden.

I tillegg er det bokstavelig talt et område i Columbus som heter Brewery District. Nok sagt.

Ting å gjøre: Millennials har mange nattelivsmuligheter i Columbus: levende musikk, destillerier og kunst. Gallery Hop i Short North er en lokal favoritt.

Nr. 5 - Pittsburgh

Rimelig pris: 9

Tusenårig lykkerangering: 1

Økonomi Helse Rang: 16

Tanken om Pittsburgh for de fleste folk sannsynligvis conjures grit av stålindustrien og hard-nosed sports franchises.

Men for den 36 år gamle Christopher Bajgier, en senior produktleder hos PNC som har tilbrakt mesteparten av sitt liv i "Burgh", blir området stadig mer definert av en voksende teknologisektor.

"Google og Uber har flyttet inn, i stor grad for å dra nytte av nærheten til (Carnegie Mellon University) og det tekniske talentet der," sa han. "Det er flere oppstart inkubatorer og et sunt (venture capital) samfunn i byen, og det tekniske samfunnet fortsetter å vokse."

Med sitt brede spektrum av nattelivscener - fra college-orienterte Southside til oppskalere Shadyside - pleier unge som er født i og rundt Pittsburgh å "boomerang" tilbake til området for å dra nytte av de lave levekostnadene og ledigheten.

Og selv om det ikke er så walkable som andre på listen (takk, frodige vintre) MetroMile er tilgjengelig for å gjøre forsikringsaspektet ved å eie en bil rimeligere.

Men forvent ikke at byen skal miste sin Rust Belt-sjarm når som helst snart.

"Folk her er ned til jorden, uten de grove kanter og forhastet oppførsel du finner i store byer som Philadelphia og [New York City]," sa Bajgier. "Det er en hardt arbeidende by smittet fra arbeidets etikk i vår industrielle fortid."

Ting å gjøre: Andy Warhol Museum er det største museet i Nord-Amerika dedikert til en enkelt kunstner - og hvilken kunstner. Med tre idrettsstadioner i umiddelbar nærhet er det alltid et spill å ta inn. Pittsburghers bor, jobber og spiller i Strip District.

Nr. 6 - Colorado Springs, Colorado

Rimelig pris: 19

Tusenårig lykkerangering: 6

Økonomi Helse Rang: 2

Ting å gjøre: En lav nøkkel, ikke-gå-ut-og-bli-gal tusenårig by, Colorado Springs er for utendørs-elskende unge folk. Få din naturfiks - sammen med en sunn treningsøkt - ved å gå på Pikes Peak. Før du går, ta litt java fra Loyal Coffee, en tusen årlig hangout, og hvis du fortsatt sparker på slutten av dagen, ta en punkshow på Black Sheep eller lær å svinge dans på Loftet (jeg sverger dette er kommer tilbake).

Nr. 7 - Nashville, Tennessee

Rimelig pris: 12

Tusenårig lykkerangering: 8

Økonomi Helse Rang: 8

Ting å gjøre: Musikk, mat og mer musikk - det er Nashville tross alt. Det synes alltid å være en musikk- eller matfestival som skjer i byen. For å vaske ned noen av den berømte varme kyllingen fra Hattie B, ha en kald en på Jackalope Brewing Company, Fat Bottom Brewing Co. eller et av de andre tallrike hophusene i Nashville.

Nr. 8 - Boulder, Colorado

Rimelig pris: 18

Tusenårig lykkerangering: 11

Økonomi Helse Rang: 1

Ting å gjøre: Ta en tur ned på Pearl Street Mall. Dette er ikke noe lukket, forbrukerkjøttkutterkompleks - du tar utendørs og blander med turister og studenter. Få grub på i det Bon Appetit magasinet kalt "den matigste byen i Amerika" med en middagsmatstur. Og hvis du føler deg stilig, sjekk ut Boulder Museum of Contemporary Art - det er bare en bukk en person!

Nr. 9 - San Antonio, Texas

Rimelig pris: 13

Tusenårig lykkerangering: 7

Økonomi Helse Rang: 13

Ting å gjøre: Hvis du føler deg artsy - selv i hjertet av Texas - sjekk ut Blue Star Arts Complex, som inkluderer et bryggeri, minst 10 kunstgallerier og en selvproklert restaurant fra gården til pizza, Stella Public House.San Antonio har også en blomstrende matbil scene - prøv den meksikanske maten.

Nr. 10 - New Orleans, Louisiana

Rimelig pris: 15

Tusenårig lykkerangering: 2

Økonomi Helse Rang: 17

Ting å gjøre: Når det gjelder Big Easy, kan det være lettere å bare ha en liste over ting ikke å gjøre. Men lokalbefolkningen vet Colosseum Square og Lower Garden District er stedet å være for unge mennesker. Freret Market er et must-miss-reisemål. Handle på butikker, gawk på de greske revival herskapshusene, ta en brunsj om morgenen eller et par øl om natten. Verden er din østers ... er, languster.

Nr. 11 - Savannah, Georgia

Rimelig pris: 14

Tusenårig lykkerangering: 16

Økonomi Helse Rang: 7

Ting å gjøre: Det kan være en gammel by - en virkelig, virkelig gammel by - men det er nok for tusen år å gjøre i Savannah. Ta en øl på Veteran-Run Service Brewing Co., og gå langs restaurantene og barene som glir langs Savannah River for en cocktail med utsikt over den historiske byen Rocks on the Roof. Jepson Center for The Arts tilbyr en moderne enklave i området, og med et Telfair Museer-medlemskap kan du sjekke ut en rekke andre interessante kunst og arkitektur.

Nr. 12 - Roanoke, Virginia

Rimelig pris: 5

Tusenårig lykkerangering: 18

Økonomi Helse Rang: 15

Ting å gjøre: Roanoke Valley Greenways kombinerer to ting tusenvis av bryr seg om når man vurderer en ny by: utendørs og walkability. Roanoke har også et vell av parker: Utforsk Park, Mill Mountain Park og stier langs Roanoke Mountain. Du trenger ikke engang din egen sykkel - og hvis du har bil, kan MetroMile gjøre dine forsikringsbetalinger mer overkommelige.

Nr. 13 - Charleston, South Carolina

Rimelig pris: 17

Tusenårig lykkerangering: 15

Økonomi Helse Rang: 10

Ting å gjøre: Full avsløring, jeg hadde min bachelor party i Charleston. Det er fordi det har en god balanse mellom natteliv, mat og ute. King Street er stedet for brunsj, shopping og barer og restauranter. Revelry Brewing Co. er et høydepunkt av den allestedsnærværende ølscenen. (Har vi nevnt årtusener som øl?) Og som med en tusenårig vennlig by, er det et bøndemarked.

Nr. 14 - Virginia Beach, Virginia

Rimelig pris: 21

Tusenårig lykkerangering: 10

Økonomi Helse Rang: 14

Ting å gjøre: Den 68-acre Bayville Farms Park tilbyr en viltvoksende hundepark (vi elsker våre doggos) og disk golf. Faktisk har byen mer enn 4.000 hektar parkområde. Det er en rask tur til stranden for stille revitalisering, og Veterans United Home Loans Amfiteater bringer inn store musikalske handlinger fra hele USA. (Vans Warped Tour gjør det enda et stopp her.) Og du kan aldri gå galt med et moderne kunstmuseum .

Nr. 15 - Columbia, Missouri

Rimelig pris: 3

Tusenårig lykkerangering: 24

Økonomi Helse Rang: 18

Ting å gjøre: Rose Music Hall og Blue Note både gir en rekke alternative land og blues band, og vert hendelser - "E.T." vil bli omtalt på Movies in the Park neste måned. Lokalbefolkningen og høyskolene flokker til Logboat Brewing Co. Også, det er en høyskoleby, så det er nok av kule kaffeplasser for å slappe av og jobbe

Nr. 16 - Portland, Maine

Rimelig pris: 22

Tusenårig lykkerangering: 17

Økonomi Helse Rang: 6

Ting å gjøre: Millennials elsker stand-up paddleboarding, og Saco River i Portland gir gode muligheter for SUP, gitt det er sommeren. Men hvis en kjerne trening og forlegenhet over å være i stand til å faktisk stå opp, er ikke din ting, slå opp det lokale belgiske bryggeriet eller ta en flykule på Hadlock Field. Det er også noen kule stier på Mackworth Island.

Nr. 17 - Minneapolis

Rimelig pris: 24

Tusenårig lykkerangering: 3

Økonomi Helse Rang: 19

Ting å gjøre: Når du tenker på Minnesota, tenker du sannsynligvis ikke på stranden. Men når isen og snøen tiner, kan du finne ekte Minneapolis-årtusener på deres favoritt sommerferie: Den skjulte stranden på Cedarsjøen. Når du er ferdig med å roame gjennom stiene som fører bort fra "stranden", finner du en bondes marked med lokale spesialiteter, eller bli med på en bryggeriet smaksprøvegruppe. Frederick R. Weisman kunstmuseum er det perfekte stedet å oppstå kulturelt litteratør på en første date.

Nr. 18 - Ann Arbor, Michigan

Rimelig pris: 23

Tusenårig lykkerangering: 20

Økonomi Helse Rang: 4

Ting å gjøre: En annen høyskoleby, kan du besøke Kerrytown District for ulike arrangementer hver dag, inkludert bønder markeder, mat lastebil rallyer (vi elsker matvarer), utendørs filmer og mer. Ann Arbor har også en høy konsentrasjon av uavhengige bokhandlere og en offentlig kunstutstilling langs elven Huron. Oh, og FootGolf. Ja, det er en ting.

Nr. 19 - Omaha, Nebraska

Rimelig pris: 11

Tusenårig lykkerangering: 13

Økonomi Helse Rang: 24

Ting å gjøre: Ikke å hente øl igjen, men Thrillist i fjor kalt Omaha en av de 10 uutnyttede ølbyene som er klar til å sprenge seg. Og fra Bright Eyes og Jenny Lewis til en ny avling av band og rappere, er Omahas musikkscene virkelig juvelen. Noen av de beste up-and-coming bandene svinger gjennom Slowdown.

No. 20 - Durham, North Carolina

Rimelig pris: 16

Tusenårig lykkerangering: 21

Økonomi Helse Rang: 12

Ting å gjøre: Brightleaf-distriktet er stedet å gå hvis du vil se historisk arkitektur og oppleve nattelivet i tidligere tobakkslagre.Hvis natteliv ikke er din scene, gå over til Duke Lemur-senteret for å henge ut med noen indianere fra Madagaskar.

Nr. 21 - Lawrence, Kansas

Rimelig pris: 6

Tusenårig lykkerangering: 23

Økonomi Helse Rang: 21

Ting å gjøre: Utforsk Massachusetts Street i hjertet av Lawrence sentrum, hvor du kan beundre viktoriansk arkitektur, ta en øl på et lokalt bryggeri eller kjøle deg ned på Mass Street Soda, hvor de lager over 1000 sodavarianter. Lawrence er også hjemmet til Prairie Park Nature Center, et 100 hektar stort naturreservat som er gratis å komme inn på. Parken tilbyr turstier, samt en sjanse til å se bever, hjort og bobcats. Hvis naturen ikke er din ting, besøk en av byens kunst- eller historiemuseer.

Nr. 22 - Fargo, North Dakota

Rimelig pris: 4

Tusenårig lykkerangering: 22

Økonomisk helse rangering: 25

Ting å gjøre: Basert på alle ting å gjøre i Fargo, virker det umulig å aldri kjede seg. Fargo har en spillekafé, innendørs skateboarding og til og med en klassisk pinball-arkade. Fang et show på det historiske Fargo Theatre, som viser utspillinger, komikere, store navn musikalske handlinger som Gavin DeGraw og filmfestivaler.

Nr. 23 - St. Paul, Minnesota

Rimelig pris: 25

Tusenårig lykkerangering: 5

Økonomi Helse Rang: 23

Ting å gjøre: Grav inn i ekte italiensk mat og varer på den berømte Cossetta Alimentari, eller ta en historisk tur gjennom Wabasha Street Caves - som sett på History Channel - mens du lærer om St. Pauls beryktede historie. Como Park Zoo og Conservatory har vakre hager å beundre. Lokalbefolkningen flocker til Bulldog, som serverer både tyske og lokale brews. Jeg mener, byens offisielle nettsted har en brunsjguide .... Bare nevner det'.

Nr. 24 - Rochester, Minnesota

Rimelig pris: 10

Tusenårig lykkerangering: 25

Økonomi Helse Rang: 22

Ting å gjøre: Få din daglige dose koffein med lokalt tilberedt kaffe og te på Kutzky Market, og ta en øl og pizza til lunsj fra Forager Brewery. For en mer avansert følelse, sip på en egendefinert cocktails på The Doggery - en forbuds-epoke speakeasy (nei, dessverre tror jeg ikke hunder er tillatt). For litt trening, reis langs 12,5-mile Douglas Trail og nyt "landlige landskapet, traversing noen av de rikeste jordbruksmark i Minnesota."

Nr. 25 - Salt Lake City

Rimelig pris: 20

Tusenårig lykkerangering: 19

Økonomi Helse Rang: 20

Ting å gjøre: Sugar House District er det unge hipstedet i Salt Lake City, med alt fra brygge puber (ja, selv i Salt Lake City) for å ta opp butikker. Eller du kan handle på City Creek Center, så sett deg ned for en matbit og litt lokal brygge på Squatters. Du kan også nyte noen autentiske meksikanske retter (og tilsynelatende dreper margaritas) på Røde Iguana.

metodikk

For det første, mens vi vet at tusenårene liker å holde seg foran kurven, liker de også å være med den kule publikum. Uansett hvor billig en by skal bo i, hvis det ikke er en god mengde ungdommer der - eller på farten der - vi ikke ønsker å bo der. "Fellesskap" var et ord som kom opp mye under forskning, noe som betyr at vi bruker avokado-toast, Chili's og Applebee-drap ungdommer vil være med våre jevnaldrende.

Så vi så på hvert fylke * i USA og fant den totale og gjennomsnittlige årlige endringen i andelen 25- til 34-åringer i fylkets befolkning fra 2011 til 2015, sammen med den nåværende andelen av den aldersgruppen. Vi tilordnet hver av disse variablene en standardisert score og rangert gjennomsnittet. Vi inkluderte bare fylker med befolkninger over 70.000, og valgte deretter de 200 største fylkene som utgangspunkt.

Nå kom de virkelige, strenge matte-tingene. For å spare deg for å tilbringe resten av uken, krysse øynene dine, er det et grunnleggende trekk over hva vi vurderte i analysen:

  • Gjennomsnittlig endring og total endring i ledighetsnivå fra 2011 til 2015
  • Regionale priser, leie og hvordan hver by stablet opp sin statlige medianinntekt
  • Millennial lykke: Gjennomsnittlig og total forandring i andelen av 25- til 34-årige i hver befolkning fra 2011 til 2015, gangbarhet (med pris på Walk Score) og de 100 beste byene for kaffe fanatikere (med SmartAsset-stil)

Deretter valgte The Penny Hoarder-staben topp 25 basert på overkommelig pris, og hvis vi faktisk ville bo der. De 25 byene mottok en tusenårig lykkeposisjon, overkommelig pris og økonomihelse rangering, basert på en annen analyse som bruker de samme faktorene ovenfor.

Og der har du det!

* Fylkene ble brukt som utgangspunkt for å fange forsteder rundt byens sentre. Det tillot oss også å samsvare opp arbeidsledigheten med hver region.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Han er en knust tusenårig bor i en by som bare knapt savnet på denne listen.

Skrive Inn Din Kommentar