Liv

12 ting du kan gjøre med tørketrommel foruten bruk dem for klesvask

12 ting du kan gjøre med tørketrommel foruten bruk dem for klesvask

Kommer inn på mindre enn $ 10 for hundrevis, tørketrommelplater er en utrolig billig husholdningsvare.

Men vet du om de mange bruksområder for tørketrommelark enn å gjøre klesvasket mykere og luktende frisk?

Vi skure på internett, og Apartment Therapy, Real Simple, All You og Curbly tilbød en rekke måter å bruke tørketrommelark i tillegg til i tørketrommel. Noen er ganske åpenbare alternative bruksområder, mens andre er mer imponerende hack.

12 bruker for tørketrommel som ikke er klær

Neste gang du blir klar til å vaske, lagre noen ark for å prøve ut noen av disse 12 ideene selv - eller vent til de har gått gjennom tørketrommelen. Noen av disse tipsene fungerer best Brukt tørketrommel ark!

1. Støv

Tørk en tørketrommel over dine persienner og møbler overflater, samt fjernsyn, bærbare og andre elektroniske apparater. Forkrøt tyder på dusting med brukte ark.

2. Lag rom lukt bra

Tørkeplater kommer i alle slags dufter, fra friskt sengetøy til lavendel til flere versjoner av blomster. Stikk et ark i stinkende mellomrom - som gymnastikkposen, vaskehindre, søppelbøtte, bleiepose eller til og med bilen din - for å holde ting luktende frisk.

3. Ryd opp dyrehår

Hvis katten din eller hunden kaster over sengetøyet, bruker du og dine møbler en tørketrommel for å tørke bort svarte hår.

4. Reduser Statisk

Hvis kroppen din ser ut til å generere mye statisk elektrisitet, tørk håret og klærne med et tørketrommelark for å redusere det irriterende problemet. Apartment Therapy anbefaler at du bruker et brukt tørketrommelark.

5. Rengjør Gunk av et jern

For å bli kvitt gunky oppbygging på stryket, anbefaler Real Simple at du setter jernet til lavt innstilling og gni det over en tørketrommelplate til resten er borte.

6. Luftkjøler

Hopp over sprayene, plug-ins og lys! Forkrøyd foreslår at du taper et tørketrommelark til luftluftene dine - eller til tak eller bærbare fans - for å holde luften sirkulerende i ditt hjem luktende frisk.

7. Polsk Chrome

Hold krom elementer - som VVS-armaturer eller dekkfelger - ser skinnende ut ved å polere dem med et tørketrommelark.

8. en syhjelp

Hold tråden i klemme mens du syer ved å gni den med et tørketrommel, anbefaler Apartment Therapy.

9. Hold feilene unna

Duften av tørketrommel ark kan holde noen pesky insekter unna. Apartment Therapy sier å holde et brukt ark i beltesløyfen. Alt Du sier å plassere tørketrommelark i hjørner av rom eller hvor spindelbaner har en tendens til å kaste seg opp. Curbly sier å plassere dem under plen møbler eller til og med gni dem rett på huden din.

10. Hold gnagere unna

Selv om vi tenker tørketrommel lukter godt, kan mus, rotter, ekorn og andre gnagere bli slått av fra å gjemme seg i kjelleren, loftet og garasjen hvis tørketrommelarkene er der. Apartment Therapy foreslår at tette opp noen hull hvor gnagere kan få adgang til hjemmet ditt med et brukt ark.

11. Skrubb potter og panner

Alt Du foreslår at du fjerner stakk på mat fra gryter og panner ved å sette en tørketrommel i parabolen og slikke den i vann over natten for enkel rengjøring neste morgen.

12. Rengjør briller

Denne seks pakken med mikrofiber rengjøringskluter for briller er for tiden på salg for $ 8,98 på Amazon. Bruk tørketrommelark til å tørke flekker av brillene i stedet, og du kan ha mer enn 200 ekstra vaskekluter til omtrent samme pris.

Opplysning: Her er en skål til de tilknyttede koblingene i dette innlegget. Må vi alle være bare litt rikere i dag.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun kjøper ikke alltid tørketrommel, men når hun gjør, kjøper hun den uskrevne typen.

Denne artikkelen inneholder generell informasjon og forklarer alternativer du måtte ha, men det er ikke ment å være investeringsråd eller en personlig anbefaling. Vi kan ikke personliggjøre artikler for våre lesere, så situasjonen din kan variere fra den som diskuteres her. Vennligst søk en lisensiert profesjonell for skatterådgivning, juridisk rådgivning, økonomisk planlegging råd eller investeringsrådgivning.

Skrive Inn Din Kommentar