Penger

Våre favoritt elektroniske tilbud på svart fredag: Spar opptil 58% på TV, iPads, bærbare datamaskiner og mer

Våre favoritt elektroniske tilbud på svart fredag: Spar opptil 58% på TV, iPads, bærbare datamaskiner og mer

Har du en TV eller nettbrett på din handleliste? Kanskje familien din kunne bruke en ny bærbar PC, eller kanskje du bare vil oppgradere til en ny PS4 for deg selv.

Svart fredag ​​har hundrevis - nei, tusener - av tilbud på elektronikk. Alt fra MacBooks til Xbox One er på salg.

Så når du kommer ut av Thanksgiving Food Coma, vil du kanskje vurdere å stoppe av din lokale forhandler. Eller bli satt i pyjamasene dine og bare hoppe online for salg.

Her er noen av våre favoritt tilbud på årets hotteste elektronikk.

1. PlayStation 4: $ 249 på Best Buy eller Walmart

Enten du er på vei til Walmart eller Best Buy this Black Friday, kan du få 500GB-konsollen komplett med "Uncharted: The Nathan Drake Collection" - alt for under $ 250.

2. iPad Mini 2: $ 199 på Walmart

iPads er en av de hotteste gaver rundt, og denne iPad fra Walmart er en stjele på $ 199. Det er en besparelse på 26%, som er uvanlig høy for Apple-produkter.

3. 55 "Westinghouse 1080p LED TV: $ 249.99 på Target

Hvem trenger kino når du har dette i stuen din? I motsetning til prisen er denne TVEN MASSIV. Du kan ta den i person på ditt lokale mål for 58% avslag.

4. Dell Inspiron 15,6 "bærbar PC: $ 279,99 på stifter

Du finner mange bærbare avtaler der ute, Black Friday, men vi liker denne Dell Inspiron-bærbar PC fra Staples fordi den har god prosessorkraft og er laget av et anerkjent merke. Og til denne prisen, det er 37% avslag!

5. Xbox One Bundle: $ 299.99 Fra GameStop

Denne Xbox One-pakken fra GameStop kommer med konsoll, en fullstendig spill nedlasting av "Gears of War: Ultimat utgave," de Superstar Cole multiplayer hud og tidlig tilgang til Gears of War 4 Beta.

6. Apple MacBook Pro 13-tommers: $ 899.99 ved best kjøp

Det er vanskelig å finne en billigere MacBook Pro enn denne fra Best Buy. Regelmessig priset til $ 1.099, dette er en besparelser på 18%.

Opplysning: Noen av koblingene i dette innlegget er tilknyttede lenker. Vi ville likevel ha delt dem med deg, men en sann "penny hoarder" ville være en idiot, ikke å ta selskapets penger. =)


Skrive Inn Din Kommentar