Penger

Her er en smertefri måte å få penger tilbake til prisendringer på dine kjøp

Her er en smertefri måte å få penger tilbake til prisendringer på dine kjøp

Hvis du er noe som meg, har du det vanskelig å holde orden på alt.

Jeg mener, det er bare altfor mange ting for meg å holde tritt med: regninger, oppgaver, jobb, matlaging, mine venner på sosiale medier. Så tar det vare på familien min, mitt hjem, min bil, kjæledyrene mine.

Derfor, selv om jeg jobber på The Penny Hoarder, er jeg ikke der ute og gjør en mengde utførlige økonomiske trekk. Ting som belønninger programmer, kupong stabling, online shopping hacks - mann, jeg har ikke tid til det - jeg har ikke plass i hjernen min for det.

Da fant jeg Earny. Det krever ingenting fra meg. Jeg betaler det ingen oppmerksomhet overhodet.

Denne tjenesten får meg penger tilbake på kjøp jeg gjør online når det er en prisendring. Det fungerer for en mengde forhandlere, inkludert Amazon, Gap, Jet, Kohl, Nordstrom, Old Navy, Overstock, Target, Walmart og Zappos.

Her er den søteste delen: Alt du trenger å gjøre er å holde dine e-kvitteringer. Annet enn det, gjør du ingenting. Ingenting i det hele tatt.

Bare et personlig notat om meg: Jeg er veldig god til å gjøre ingenting. Kanskje er du også.

Prisendring? La denne botforhandle på din side

Slik fungerer det:

  • Registrer deg Earny gratis her.
  • Earny skanner e-postarkiver for kvitteringer. Den finner kjøpene dine fra noen av mer enn 50 store forhandlere og overvåker prisene.
  • Det sporer disse elementene for å finne prisfall. Deretter utnytter det forhandler- og kredittkortselskapers lite brukte prisbeskyttelsespolitikker for å forhandle penger tilbake på dine vegne.

Igjen, gjør du ingenting etter at du har registrert deg. Dette kalles en "sett-og-glem" -app. Earny er en travel liten bot, og den trenger ikke hjelpen din.

Det forhindrer deg også i å miste tennene dine i frustrasjon når du kjøper noe fra Amazon, og prisen faller uventet en dag senere. Aarrrgghh, jeg hater det.

Kaller det kjøperens anger. Etterkjøp depresjon.

Nesten ingenting er mer irriterende enn å finne en nylig kjøpt vare tilgjengelig for en billigere pris. Det er som det motsatte av å finne penger på gata.

Earnys prisbeskyttelses magiske krefter er gode i 90 dager etter kjøpet.

Teoretisk sett kan noen av oss gjøre det samme Earny gjør. Men la oss bli virkelige: Vi kommer ikke til. Amerikanske forbrukere går bort fra mer enn 50 milliarder dollar i prisfall hvert år, ifølge forskning fra Mastercard.

Det er fordi vi ikke er klar over billigere tilbud, eller fordi å få en av disse refusjonene krever generelt mye innsats og kjedelig papirarbeid.

Så her er hva du gjør:

  1. Gjør handlekurven din på nettet, peke bort på din bærbare datamaskin.
  2. La Earny gjøre sine ting. Når appen får deg en tilbakebetaling, tar det 25% kutt av pengene du samler inn for deg. Du får en epost om refusjonen, og pengene vises på kredittkortoppstillingen.
  3. Gå om virksomheten din. Andre ting krever oppmerksomhet.

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han elsker å gjøre ingenting.

Skrive Inn Din Kommentar