Penger

17 Personal Finance Podcasts: morsomme måter å lære om penger

17 Personal Finance Podcasts: morsomme måter å lære om penger

Er det noe bedre enn en podcast? Kanskje jeg er litt sen på denne bandwagon, men det er litt magi i pendling samtidig som lære, eller gå hunden min og høre en historie.

Enten du har et tomrom der serie~~POS=TRUNC en gang eksisterte eller du er i desperat behov for litt penger råd, her er våre favoritt personlige finans podcasts for å hjelpe deg med å tjene, spare og investere mer penger.

1. The Clark Howard Show

Med nye episoder utgitt daglig, har Clark Howard Show lett fordøyelige podcaster som dekker måter å bruke mindre og spare mer på.

Emner pleier å fokusere på forbruksutgifter og sparing, fra reisetilbud til fast eiendom til langsiktige investeringer. Howard er også kjent for å hjelpe deg med å unngå ripoffs, og vil ofte berøre de siste svindelene (tenk skattesvikt, Craigslist og gavekort) for å hjelpe deg med å holde pengene trygge.

2. Consumerism Kommentar

I sin dag var dette ukentlige personlige finansprogrammet vert for tidligere Wall Street Journal podcaster Tom Dziubek og Jay Frosting. Dessverre stoppet nye episoder i april 2014, men hele back-katalogen er tilgjengelig gratis på iTunes og er absolutt verdt å høre.

Forvent fascinerende intervjuer og konkrete råd som klarer å forbli relevant og hold oppmerksomheten hele veien gjennom.

3. Dave Ramsey Show

Dave Ramsey har en fortell-det-som-det-tilnærming til pengehåndtering, lander ham som "Amerikas mest betrodde pengekspert."

Som en del av Ramsey s syndikerte show, dreier denne podcasten rundt noen grunnleggende styringsbegreper, som nødfonde, betalende gjeld og investeringer. Han knytter disse enkle leksjonene om og om igjen, ved å bruke ekte livshistorier for å spike hans poeng hjem. Det er denne praktiske måten å se på penger som har gjort hans show så vellykket.

4. Dough Roller

Denne populære finansbloggen-turnerte podcasten inneholder nyheter, intervjuer og tips om et bredt spekter av emner. En dag lytter du til dagens hendelser, den neste er det daglig pengehåndtering. Det er så mange opplysninger at hvis en episode ikke er din kopp te, er du sikker på å finne flere i arkivet som appellerer til deg.

5. Hør, penger saker!

"Ikke faren din kjedelige økonomi show" er hvordan unge whippersnapper vertene Andrew og Thomas beskriver Lytt, Money Matters! Det er mer som en samtale med venner enn et all-out rådsshow, men det er det som gjør det bra. Denne podcasten er så morsom og jordnær, du kan binge-lytte til episoder uten å bli kjedelig.

6. Tusenvis av penger

Et annet stort show rettet mot en yngre demografisk, Millennial Money drives av CFP Shannah Compton Game og fokuserer på personlig økonomi for det yngre settet.

Mine favorittepisoder er de der lytterne skriver inn med sine spørsmål. Å høre hva andre sliter med, gjør at du føler deg mindre alene og har hjulpet meg med å innse at folk flest ikke har noen anelse om hva de gjør når det gjelder pengestyring. Denne utrolig informative podcasten skal kreves å lytte til en student (og trolig for de fleste av oss ute av skolen også).

7. Money Girl

En del av Quick and Dirty Tips imperiet, disse korte ukentlige nuggets er informative og til poenget. Money Girl adresserer dine brennende penger spørsmål på en måte som er fordøyelig, selv om du er på farten. Ledet av personlig økonomi ekspert Laura Adams, populære episode emner inkluderer "hvordan å få et lån med dårlig kreditt" og "PayPal eller kredittkort - som er tryggere?"

8. The Money-Guy Show

Rikshåndterer Brian Preston og Bo Hanson tilbyr denne to ukers podcasten for å "gjenopprette orden til ditt personlige økonomiske kaos". Hver av disse episodene er full av verdifulle takeaways, og deres jordiske stil er utover tiltalende.

Min favoritt aspekt av denne podcasten er deres tendens til å hoppe rett inn og gå. Det er ingen å sitte gjennom lange ranger eller intro sanger; du kommer bare inn og tar deg ut.

9. Money Mastermind Show

Denne (slags) ukentlige podcast takler pengeproblemene vi alle står overfor. En rundvisning av vanlige eksperter og spesielle gjester snakker aktuelle hendelser og aktuelle problemer (tenk å komme seg økonomisk etter skilsmisse) som ofte kan bli bølle. Du kan også se showet live på deres nettside onsdag kl 9. CT.

10. MoneyPlan SOS

Hvis du er en "hverdags amerikansk" på jakt etter bedre kontroll over pengene dine, er denne podcasten for deg. Vert Steve Stewart er en økonomisk velvære-trener som dekker temaer som for det meste dreier seg om gjeld og besparelser med sporadisk markedsføringsspill kastet inn.

Steves unike bakgrunns- og rådgiver-mentalitet gir ham luften til fyren ved siden av. Det føles som om han er i rommet med deg, noe som gjør hans tips bemerkelsesverdig tilgjengelig. Du finner nye episoder noen ganger per måned.

11. Penger for resten av oss

Er du ivrig etter å lære innspillene i å investere og økonomien? J. David Stein er din mann, etter å ha vært i bransjen i 20 år. Han er en fantastisk lærer, og forklarer kompliserte økonomiske begreper på en måte som alle kan forstå.Han er sjarmerende, og legger til elementer fra hans personlige liv for å unngå at du føler deg overveldet.

12. Radikal Personlig Finans

Om dine økonomiske mål innebærer å senke skatteregningen eller kuttutgiftene, gir Joshua Sheats en unik tilnærming i denne podcasten. Sheats kan undersøke de økonomiske vaner av en hjemløs person som bor i bilen sin eller diskutere hvorfor hjem eierskap er en forferdelig investering. Forvent ekte snakk og en og annen spesiell gjest for å holde ting friskt, med flere nye episoder hver uke.

13. Rik pappa

Robert Kiyosaki, forfatter av Rik pappa, dårlig pappa, tar ingen fanger. Hans stil er utfordrende, men nødvendig i en tid da så mye motstridende informasjon er tilgjengelig for hånden.

Kiyosaki og hans gjester snakker penger på en måte som er ny og forfriskende. Den eneste ulempen er at ikke alle podcaster er tilgjengelige (du får bare de 25 siste episodene), så abonner nå, så du ikke savner noe!

14. Så penger med Farnoosh Torabi

Prisvinnende finansstrateg Farnoosh Torabi er vert for denne daglige (ja, daglige) podcasten hvor hun intervjuer heavy-hitters du vil høre. Tenk Tony Robbins, Tim Ferriss og Robert Kiyosaki. Disse samtalene forteller hvordan de mest suksessfulle forretningssessene styrer sin økonomi, samt dypere innsikt i livet deres.

Farnoosh er en mester høyttaler og historieforteller som ble laget for å ha sitt eget show, og så penger er en glede å lytte til hver dag.

15. Suze Orman Show

Vi kan ikke snakke penger uten å snakke om Suze Orman. Og hvis du aldri har hatt muligheten til å se Suze Orman Show i sitt originale videoformat, trenger du nå ikke. Denne lydversjonen av showet hennes er like lett å fordøye, og du får det samme gode innholdet mens du holder øynene på veien (eller etter at du har kuttet ledningen).

16. Stacking Benjamins

En ukentlig show vert for hverdagens gutter Joe og OG. De fører jevnlig økonomiske økonomiske personligheter til å snakke om dagens trender og deler rare ideer dine andre podcaster kan ikke gi deg.

I ordene til en korrekturleser, "hardt slående finansnyheter, er dette ikke", men det er morsom og jeg kommer alltid bort etter å ha lært noe nytt. Det er en god balanse mellom solidt innhold og quirky samtale.

17. Du trenger et budsjett

Min favorittapp av all tid har nå en podcast! Jesse Mecham, grunnlegger av YNAB, vert for disse super korte utbruddene av økonomisk kunnskap, om han anbefaler sin favorittbok eller vokser lyrisk om hvorfor alle par skal kombinere sin økonomi.

Mens du kanskje trenger litt kontekst på YNABs "fire regler", er det ikke nødvendig å nyte showet sitt. Det er en av mine favoritter gitt mangelen på tidsforpliktelse som trengs for å få gode nøkkelferier fra hver episode.

Din sving: Hva er din favoritt personlige finans podcast? Hva er det du liker med det?

Opplysning: Noen av koblingene i dette innlegget er tilknyttede lenker. Vi ville likevel ha delt dem med deg, men en sann "penny hoarder" ville være en idiot, ikke å ta selskapets penger. 🙂

Marian Schembari er en forfatter, reisesjef og fellesskapssjef med base i San Francisco.

Skrive Inn Din Kommentar