Penger

Denne enkle feilen kan koste deg en ekstra $ 14k på studielånene dine

Denne enkle feilen kan koste deg en ekstra $ 14k på studielånene dine

Når du er på college, kan studielån føles som et uendelig pengebasseng.

Truppens trang pizza på en torsdag kveld? Denne pizza fest er på deg.

En liten bil reparasjon? Du har det dekket.

En blowout spring break tur som sikrer at du ikke går glipp av ett sekund av collegeopplevelsen? Hvorfor ikke?!

Vel, jeg forteller deg hvorfor ikke: Overborrowing på studielån er en vanlig kilde til angst blant studenter fra college.

I en nylig studie undersøkte NerdWallet 522 bachelorgrader, og 48% sa at de kunne ha lånt mindre og fortsatt ga utdanning.

I gjennomsnitt, de som sa at de kunne ha tatt ut mindre innvilget til å overborrowing med $ 11 597 i løpet av sine studier. For kvinner var gjennomsnittet litt høyere på $ 13 455, mens menn sa at de tok ut gjennomsnittlig $ 9 915 mer enn de trengte.

Hvis du overborrowed med gjennomsnittlig beløp på $ 11 597, kan du ende opp med å betale opp på $ 14 000 når du har en faktor i renter i løpet av lånets 10-årige levetid. Det bryter ned til ytterligere $ 119 per måned, ifølge NerdWallets analyse av en typisk månedlig betaling på føderale studielån.

Hvorfor så mye?

En del av problemet er bare hvor lite studenter vet om lånene deres når de tar dem ut - til slutten av college.

Hvis låntakere fullt ut forstår graden av lånets tilbakebetaling, ville de trolig tenke to ganger om å bruke lånene sine for tilfeldige utgifter og morsomme penger.

Og det er det virkelige problemet. En nylig studie fra Student Loan Hero viste at 15% av studentene brukte studentlån på penger; 13% brukte det på restaurantutflukter; og 3% brukte sine lån til å finansiere ferier.

Men alt det ekstra utgifter kommer til en enorm pris nedover linjen en gang interesse sparker inn.

Hvis du går på kompromiss på en billig vårferds destinasjon som ikke vil bryte banken og motstå trang til å handle til du faller, står du for å spare store penger i det lange løp.

Så hvor mye burde du låne?

Det er egentlig ikke noe perfekt svar, men det er alltid bedre å holde lånebeløpene så lave som mulig.

Hvis du ender opp med mer enn du trenger, legg resten i et nødfond eller lagre det når du begynner å betale tilbake lånene dine. Jo raskere du kan betale dem, desto bedre.

Finn måter å holde utdanningsutgiftene dine lave, for eksempel å handle rundt for den beste prisen på lærebøker.

Sørg også for søke om stipend - og mange av dem. Du savner 100% av bildene du ikke tar, og du vil definitivt ikke motta stipendier hvis du ikke bruker.

Og hvis du er ferdig med skolen og sliter med å forstå studentlån, ta en titt på denne dybdeveiledningen for tilbakebetaling av lån.

Din sving: Har du tatt ut flere lån til skolen enn du virkelig trengte?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun var heldig nok til å gå på skole i alle ellers vårferie destinasjon.


Skrive Inn Din Kommentar