Tilbud

Er Verizon Unlimited Data Plan verdt det? Her er hva vi fant ut

Er Verizon Unlimited Data Plan verdt det? Her er hva vi fant ut

Cutthroat konkurransen mellom amerikanske cellulære bærere er like intens som noensinne.

Og Verizon, landets største trådløse leverandør, har tatt et slag i sine mindre rivals TV-reklame for å ikke tilby kunder ubegrenset data.

I en nylig T-Mobile-annonse, sender sanger Nicki Minaj Verizon, forakt og sier: "Kom igjen, jente, la oss få oss en mann med ubegrensede data."

Under Super Bowl portretterte en ganske mørk Sprint-reklame en far som faktisk fakket sin egen død for å komme seg ut av en Verizon-kontrakt.

Nå sier Verizon, "Fine. Utfordring akseptert."

På samme måte tilbyr Verizon nå en ubegrenset dataplan.

Wall Street Journal gjorde det best: "Verizon Communications Inc. vil begynne å selge ubegrensede dataplaner på mandag, Første gang den har tilbudt en slik tjeneste siden 2011 og et tegn på at sterk konkurranse tvinger nasjonens største operatør til å svare.”

Verizon-kunder kan beholde sine nåværende planer eller bytte til ubegrenset dataplan. Verizon vil fortsette å tilby sine tradisjonelle dataplaner, som starter ved 2 GB.

WSJ og Bloomberg News sier at Sprint og T-Mobile har kuttet inn i Verizons kundebase siden de begynte å reklamere for sine egne ubegrensede dataplaner i fjor.

Så, hva betyr dette for deg?

Vel, dette er ytterligere bevis på at konkurransen er god, fordi den tvinger varer og tjenesteleverandører til å tilby forbrukerne flere og bedre valg. (Dagens historiske tidbit: Det er helt hvorfor kommunismen kollapset.)

Hvis du allerede er på Verizon, bør du bytte til ubegrenset dataplan?

Hvis du streamer mye data-hogging video på telefonen, bør du sterkt vurdere det.

"På $ 80 i måneden for en enkelt smarttelefon," rapporterer WSJ, "Verinsons nye ubegrensede plan er bare $ 10 mer enn en nåværende Verizon-plan som bare inneholder 4 gigabyte månedlige data."

Selv om prisen er litt høyere, betyr ubegrenset data at du ikke lenger kan betale de irriterende gebyrene for å bruke for mye data.

"Overage avgifter, som kan koste $ 10 til $ 15 per gigabyte per måned, har vært et sårt sted med kunder, spesielt de i familieplaner som tilbyr et basseng av felles data," rapporterer Sun Sentinel.

Du får bare prisen på $ 80 per måned hvis du registrerer deg for autopay, Lifehacker notater. Hvis du ikke gjør det, koster det $ 85 per måned.

Hvis du er i et konkurrerende nettverk, bør du bytte planer?

Ooooohhh, stor beslutning. La oss diskutere.

Vi starter med en grunnleggende månedlig prissammenligning av de fire største trådløse operatørens ubegrensede dataplaner.

Med en smarttelefon: Sprint, $ 60; T-Mobile, $ 70; Verizon, $ 80; AT & T, $ 100.

Med fire smarttelefoner: Sprint og T-Mobile, $ 160; Verizon og AT & T, $ 180.

Så, Sprint og T-Mobile er billigere.

Det er imidlertid en stor forskjell: Deres ubegrensede planer tillater bare for lavere kvalitet video streaming, med en lavere 480p oppløsning. I kontrast sier Verizon at ubegrenset plan tillater "HD-video-streaming."

Vi bør nevne at teknisk produkt gjennomgang nettsted Tom's Guide advarer om at betydningen av "HD" er uklar og sannsynligvis betyr 720p video i dette tilfellet, i stedet for en full 1080p. Uansett er det video av høyere kvalitet.

"En viktig forskjell i Verins plan er evnen til å se streaming videoer i high definition," tech nettsted CNET rapporter. "T-Mobile og Sprints ubegrensede planer justerer videoen slik at det tar mindre trafikk; Resultatet er en DVD-kvalitet-feed på telefonen, som de hevder er rikelig på en telefonskjerm. "

Å bytte, eller ikke å bytte? Det avhenger av om du ser mye video på telefonen, og om du vil at den skal være høy def. Verizons andre telefonkort er dets høye kvalitet.

"Selskapet er bransjens beste aktør i total kvalitet, nettverkssikkerhet og hastighet, data og ringer," rapporterer Bloomberg News.

Tom's Guide sammenlignet Verins ubegrensede dataplan med de av Sprint, T-Mobile og AT & T. Dens konklusjon: "Gå med Verizon hvis du er en heavy hotspot-bruker eller vil ha høyere kvalitetsvideo, men gå til T-Mobile One Plus hvis du helst vil ha en mindre forvirrende regning og lignende funksjoner for en oppladning."

Gizmodo konkluderer med sin gjennomgang slik: "Hvis du bruker mer enn 10 GB per måned med data, er det definitivt verdt å undersøke."

Hva om min telefon?

En siste ting: Som en del av sin nye kampanje tilbyr Verizon en gratis telefon til nye kunder hvis de handler i en kvalifiserende telefon.

Verizon tilbyr de nyeste telefonene fra Apple, Samsung, Google, Moto og LG.

Kvalifiserte innkommende telefoner inkluderer: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 kant +, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 kant, Samsung Note 5, LG G5, LG V20 og HTC 10.

Din sving: Hvor mye data bruker du?

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han prøver ikke å trenge ubegrenset data.


Skrive Inn Din Kommentar