Banker

10 bibelverser hver entreprenør trenger å lese

10 bibelverser hver entreprenør trenger å lese

Bibelen er fullpakket med livsleksjoner - historier om menneskehetens erfaring med Gud. Det er leksjoner for de som føler seg deprimerte, de som sliter med synd, de som arbeider med vanskelige mennesker - du heter det, det er der. Som en kristen er en av de viktigste leksjonene som Bibelen lærer meg, å stole på Guds nåde (det krever tro) og ikke mine egne gjerninger for å gjøre meg rettferdig i Guds syn. Men det er også andre leksjoner som også har vist seg å være viktige, ikke bare i livet som kommer, men i mitt liv i dag.

Jeg er en gründer som jonglerer mye ansvar. Heldigvis er det mange bibelvers om virksomheter som lærer noen svært verdifulle leksjoner. Her er noen av de beste versene i Bibelen som kan hjelpe gründeren i deg!

1. Lette hender gjør fattigdom, men flittige hender gir rikdom. - Ordspråkene 10: 4 (NIV)

Ordsprogene er fylt med alle slags fantastiske observasjoner om livet. Denne viser hvordan hvis du slår av, vil du bli møtt av fattigdom. Dette er fornuftig, ikke sant?

Jeg tror på å få mest mulig ut av hvert øyeblikk av dagen. Jeg jobber hardt, egentlig hard. Jeg tror at flid som fører til finansiell stabilitet. Som et resultat av mitt harde arbeid bygget jeg et fantastisk velværeforetak og en finansiell nettside (den du leser nå). Disse selskapene bringer inn mye mer enn den gjennomsnittlige amerikanske produsenten, og jeg er så takknemlig for mulighetene jeg har hatt for å bygge disse bedriftene.

Hvis du ønsker å komme videre i virksomheten, vær flittig. Du trenger ikke å klare deg selv, skjønt. . . .

2. Ikke sliter for å skaffe rikdom; Vær kresne nok til å avstå. - Ordspråkene 23: 4 (ESV)

Som nevnt jobber jeg ganske hardt. Men det betyr ikke at jeg ikke tar pauser. Det er mye viktigere ting i livet enn å bli rik. Ta familie, for eksempel. Hva skal jeg gjøre uten min kone og mine gutter?

Det er ingenting iboende feil med å være rik. Men det er noe galt med bruke deg selv å bli rik. Vi har alle hørt historier fra arbeideren som gjør en formue, men deretter forlater sine familier. Deres ekteskap faller fra hverandre og deres barn lider. Er du ute etter å bli rik, virkelig verdt disse konsekvensene? Selvfølgelig ikke!

Jeg vil hevde at du kan vokse deigen uten å løpe deg i bakken. Men stol på meg, jeg vet det er ikke lett. Jeg må se meg selv for å være sikker på at jeg ikke går overbord.

Jeg må til enhver tid holde min entreprenørånd i sjakk. En av de beste måtene å gjøre dette på er å lytte til din ektefelle. Hvis de forteller deg at du trenger å senke, må du senke.

3. Sluggards pløy ikke i sesongen; så på høsttid ser de ut, men finner ingenting. - Ordspråkene 20: 4 (NIV)

Her er en leksjon for gründere - alltid være på utkikk etter muligheter som fører til høst. Dette verset er sannsynligvis mer om fordelene ved å ha en vilje til å jobbe, men det snakker også om å jobbe i sesong. Med bestemte årstider kommer muligheter. Hvis disse mulighetene blir presset til side, kan du finne deg selv i nød, men ikke høste noe fordi du ikke jobbet! Husk at frukten kommer etter arbeidet.

4. Uansett hva du gjør, arbeid sterkt, som for Herren og ikke for menn, da du vet at fra Herren vil du motta arven som din belønning. Du tjener Herren Kristus. - Kolosserne 3: 23-24 (ESV)

Tenk deg å jobbe for den perfekte sjefen. Alt de sier og gjør er helt perfekt. De gjør de riktige valgene hver gang. De snakker de riktige ordene hver gang. De har rett - du gjettet det - 100% av tiden. Det høres ganske skremmende ut, ikke sant?

Ville du ikke tråkke spillet ditt hvis du jobbet for den perfekte sjefen? Ville du ikke være forsiktig med hvordan du håndterte pengene sine, deres tid og deres andre ressurser? Selvfølgelig ville du! Tross alt ser perfektion alt. Når vi jobber for menneskelige mestere, vet vi i bakhodet at det kan være plass til å slakke av. Men når vi jobber for Gud, er det ikke noe rom å kutte hjørner.

Ikke bare vil Gud være fornøyd med deg når han merker passformen og fullfører du legger inn i produktet eller tjenesten, men mest sannsynlig vil dine menneskelige herrer også legge merke til. Bare vær sikker på at du bryr deg mer om hva Gud tenker enn hva dine menneskelige mestere tenker. Gjør det, og dine menneskelige herrer vil nok også være glade hvis de er gudfryktige mennesker.

5. Forglemmelig reiser du tidlig og holder deg opp sent, tøff for mat å spise - for han gir søvn til de han elsker. - Salme 127: 2 (NIV)

Ved første øyekast synes dette verset å gi en generell uttalelse om at det er godt å sovne i stedet for å våkne tidlig og gå til sengs sent. Mens det er absolutt verdt å få sove, sier det kanskje noe mer. Her er det første verset i kapitlet:

Med mindre Herren bygger huset, arbeider byggerne forgjeves. Med mindre Herren ser over byen, står vakter forgjeves. - Salme 127: 1 (NIV)

Det er alltid godt å se på et verss sammenheng.Her snakker verset om hvordan Herrens hånd må være i noe for at den skal fungere skikkelig. Kan det også være at det stiger tidlig og oppholder seg sent, ikke bra hvis ikke Herrens hånd er i det? Kanskje det er en mulighet. I alle fall er det viktig å huske at vi skulle stole på Herren. Vi bør ikke stole på våre egne evner alene - Herren må være i hjertet av alt vi gjør.

6. Så hva du ønsker at andre vil gjøre for deg, gjør også med dem, for dette er loven og profetene. - Matteus 7:12 (ESV)

Forretninger som Gud godkjenner krever en solid forståelse og forståelse av etikk. Heldigvis forenklet Jesus mye av hele emnet for etikk i bare noen få ord, kjent som den gyldne regelen. Når vi, som gründere, setter oss inn i andres sko, er vi mer sannsynlig å behandle disse menneskene som vi ønsker å bli behandlet. Her er noen forretningsspørsmål du kan bruke til å gjøre det beste for kundene dine:

  • Hvis jeg var kunde, ville jeg være fornøyd med min fart i tjenesten?
  • Hvis jeg var kunde, ville jeg sette pris på hvordan virksomheten min kommuniserer med meg?
  • Hvis jeg var kunde, ville jeg fortsette å gjøre forretninger med min bedrift?

Disse spørsmålene kan hjelpe deg med å forbedre kundetilfredsheten. En av måtene jeg hjelper kundene mine på Alliance Wealth Management er å tilby tilpassede løsninger. Jeg skjønner at hver eneste av mine klienter er annerledes. Mens det kan være noen overlapping i deres behov, er hver person unik. Noen av klientene mine ønsker å sette-det-og-glemme det, og andre vil ha detaljerte forklaringer og noen som vil jobbe tett med dem for å gjøre tilpasninger og justeringer av pensjonsplanen.

Tenk på virksomheten din. Hvordan kan du tilpasse dine produkter og tjenester til kundene dine? Hvordan kan du få hver kunde til å føle seg som den mest verdsatte kunden? Det begynner med å gjøre til andre hva du vil ha dem til å gjøre.

7.Visdomens begynnelse er dette: Få visdom, og hva du får, få innsikt. - Ordspråkene 4: 7 (ESV)

Jeg utdanner meg kontinuerlig om alt økonomisk. Jeg deltar på presentasjoner og gjør mye forskning. Forståelse er av stor verdi i min virksomhet, og jeg har vært villig til å gjette det også i din. Visdom inkluderer ikke bare kunnskap og erfaring, men inkluderer også å kunne bruke den kunnskapen og erfaringen på en forsvarlig måte - det innebærer en riktig vurdering.

Legg merke til verdien av forståelse: "Selv om det koster alt du har, får du forståelse." Det er riktig, forståelse er verdt alt du eier. Nå må du sannsynligvis ikke gå og selge alt du eier for å ta et kurs som koster tusenvis og tusenvis av dollar, men dette verset belyser absolutt verdien av forståelsen.

Gjør en oppriktig innsats for alltid å være en elev. Verdiutdanning. Lær hvordan du bruker din kunnskap i næringsliv og liv. Det er verdt mye, venner.

8. I all trening er det fortjeneste, men bare snakk er bare fattigdom. - Ordspråkene 14:23 (ESV)

Tilbake da jeg begynte min karriere med A.G. Edwards & Sons i 2002, var jeg i en treningskurs, inkludert ca 55 personer. Etter treningen et år senere ble vår klasse redusert til mindre enn 27 personer. På mitt femårsjubileum var bare fem av oss igjen. Grunnen til at så mange mennesker ikke gjorde det, var fordi de ikke var egentlig villige til å sette inn det harde arbeidet som kreves. De var alle snakket, ingen handling.

Du har sikkert hørt at «handlinger snakker høyere enn ord». Men mange tror det betyr at du må handle og snakke. Hva om du bare gjorde det rette uten å kunngjøre det til verden? Man kan hevde at det kan føre til mindre ansvar, men hvis du faktisk følger gjennom på målene dine uten å snakke, vil det vise en ydmykhet kombinert med en dedikasjon til å jobbe hardt.

Arbeid hardt, og du kan overvinne mange forretningsutfordringer.

9. For hva tjener det en mann til å vinne hele verden og miste sin sjel? - Markus 8:36 (ESV)

Jeg har ganske mye penger i banken og investeringene. Du kan ringe meg vel, hvis du ser på min nettoverdi. Jeg kjenner andre som er ganske velstående også. Men la meg fortelle deg at tallene ikke betyr noe i forhold til den gaven som min Herre Jesus ga til meg på korset. Hvis du ikke er en kristen, ber jeg deg om å se på Kristi liv. Hør, vi har alle slått opp. Vi har alle gått ned av Guds fullkommenhet. Vi er syndere! Men Gud elsker oss så mye at han kom ned til denne planeten for å redde oss fra de åndelige konsekvensene av våre handlinger. Hans navn er Jesus.

Hvis du er en gründer - eller noen andre - som ikke har et forhold til Kristus, søk først Guds rike. Rikdom er svikefull, og det betyr ikke noe i forhold til de herlige rikdommene i Kristus.

10.Den flittige planlegger sikkert til overflod, men alle som er forhastede, kommer bare til fattigdom. - Ordspråkene 21: 5 (ESV)

Diligence betyr å vise omsorg - mange ganger over lang tid. Viser du flid?

Bedrifter må være nøye bygget. Ikke vær forhastet. Husk at det kan ta år å se suksess. Hvis du går for en rask seier, kan du finne deg selv med en rask fiasko.

Det er så mange bibelske vers om virksomheten og entrpreneurship. Jeg oppfordrer deg til å legge inn dine favoritter i kommentarene nedenfor. Nå skal du tjene penger, men legg Gud først!

Skrive Inn Din Kommentar