Penger

Pokemon Go er gratis - men vi fant 9 smarte måter å tjene penger på det

Pokemon Go er gratis - men vi fant 9 smarte måter å tjene penger på det


Dette innlegget har blitt oppdatert for å gjenspeile at en Lure kun kan plasseres i nærheten av en Pokestop.

Jeg bekjenner: Jeg vet ikke hva en Pokemon er, akkurat. Jeg vil heller ikke at noen skal forklare det for meg, men takk, uansett.

Men jeg vet at hvor det er en mani som tiltrekker seg tusenvis av mennesker i alle aldre, krefter, former og størrelser, det er penger å lage.

Så hvis du lurer på hva du skal gjøre i helgen, mens alle du kjenner, jager videospillmonster rundt i byen på smarttelefonene, er det noen gode måter å tjene penger på Pokemon Go og bli med på moroa - selv om du ikke spiller det.

1. Ta en lure eller røkelse på din Salg Salg eller Lemonade Stativ

Lokale detaljhandel bedrifter, barer og restauranter har fanget på fort.

De plasserer Pokemon Go Lures i sine butikker for å tiltrekke seg spillere (kalt "trenere", fordi de fanger, bryr seg om og trener Pokemon for kamp).

Selv om du ikke driver en bedrift, kan du og din familie tiltrekke seg noen beskyttere til helgensiden din ved å plassere en Lure hvis du er i nærheten av en PokeStop, eller bruker Røkelse hvor som helst. Disse tiltrekker Pokemon til din plassering.

De Pokemon vil i sin tur tiltrekke seg trenere, som kanskje vil ha en pause eller en rask forfriskning for å fylle på dagens jakt.

Hvis du leier et stativ på et lokalt bøndemarked eller loppemarked, kan du tiltrekke deg litt ekstra virksomhet på samme måte. Bare vær oppmerksom på at ditt stopp ikke oppfordrer ivrige trenere til å samle seg i veien for kunder som ønsker å nyte resten av markedet!

2. Kjør en Forfriskning og Ladestasjon

Hvis du ikke vil lokke spillere til deg, gå til dem!

Kjører rundt parker og nabolag hele dagen med et forstørret virkelighetsspill som kjører full blast er ikke snill mot telefonens batteri.

Hjelp å holde spillet -ing ved å sette opp en ladeplass i en populær park eller annen hotspot.

Sett opp et bord med en bærbar kraftbank (eller noen få), og lad litt penger for å la spillerne lade opp batteriene sine. Du kan til og med kjøre en skjøteledning til huset ditt eller garasjen, eller sette opp en generator utenfor hvis plassen tillater det.

Mens du er der, hjelper spillerne å lade opp også!

Tilbyr forfriskninger som flaskevann, granola barer, sti blanding og andre snacks. Lager opp i bulk på Sams Club eller Costco, og du kan gjøre en fortjeneste som videreselger dem.

Uten tillatelse må du kanskje stole på donasjoner for å tjene penger i stedet for direkte salg. Pass på å sjekke reglene i ditt område før du oppretter butikk.

3. Selg bilder og videoer av handlingen

Har du sett blogger, nyhetshistorier og sosiale medier som dekker Pokemon Go de siste ukene?

De trenger unike bilder av handlingen!

Nyt en ettermiddag på dine lokale parker, og ta bilder av spillere som samler - jeg lover at du får se dem. Ta kontakt med foto- eller bildeditoren på de lokale nyhetsbutikkene dine for å selge dem, eller last dem opp til Live News Market på Alamy.

Manien går ikke bort når som helst snart, heller, så vurder å selge noen bilder gjennom lagerfotograferingssteder for eviggrønn bruk, så vel.

Men vær sikker på at når du tar bilder av mennesker - selv i offentligheten - at du vet om din tilsiktede bruk vil kreve en modell eller eiendomsutgivelse. Kom forberedt med dokumentene dine i en modellversjonsapp.

4. Coach Lokale bedrifter på Hvordan tjene penger

Er virksomheter i din by som ligger bak denne trenden? Tilbyr å fange dem opp.

For en liten avgift kan du forklare fenomenet til lokale bedriftseiere og lære dem hvordan - og hvorfor - å plassere en lure for å tiltrekke seg trenere. Hvis du lærer dem godt, vil de forstå hvor raskt de kan få pengene tilbake.

Hjelpe grupper av lokale bedrifter samarbeider med pub crawls eller scavenger hunter å tiltrekke seg lånere over hele byen.

Avgiften er opp til deg. Avhengig av ditt forhold til bedriftseieren kan du be om $ 25- $ 100 i 30-60 minutter av tiden din. Eller ta et gratis måltid eller et par drinker.

5. Tilbyr å se barn eller kjæledyr

Du kan også tilby å se på barn, eller gå eller feed hunder til vennene dine som vil ha et par gratis timer å jakte på Pokemon.

Tjen $ 20- $ 40 for en ettermiddag med å henge med en annen sjel som ikke bryr seg om spillet. Hvis du ikke kjenner noen med barn eller hundebarn hjemme, kan du prøve DogVacay for å finne dyrearbeid i ditt område.

På baksiden kan du chaperone grupper av yngre spillere, så motvillige foreldre trenger ikke tilbringe lørdag ettermiddag på jakt etter Pika-hvaevers når de nok kunne bruke litt hvile.

6. Tjen penger på din Pokemon-Jakt

Uansett hvilket spill, vil du alltid finne spillere som ønsker å komme fram så fort som mulig uten bekymring for reisen. Og de er villige til å betale for det.

Hvis du tilfeldigvis er en førsteklasses Pokemon trener, kan du selg dine tjenester til andre som ikke har tid eller energi til å jakte på egen hånd.

Eller du kan gi opp kontoen din helt for en pen penny. En Pokemon-lastet konto solgt for $ 1500 på eBay, rapporterte Gizmodo. Men de hadde Magikarps, så vet du. Du må være god.

7. Kjør spillere rundt

Sikker, frisk luft og mosjon er store tilfeldige fordeler med et videospill som inkorporerer dine virkelige omgivelser.

Men noen spillere kan ikke gå i lengre perioder på grunn av skade, funksjonshemming eller andre faktorer - og du kan hjelpe!

Tilbyr kjøringstjenestene dine via gig-nettsteder som Craigslist, TaskRabbit eller Fiverr - eller send det bare på Facebook. Drivere i større byer belaster rundt $ 20- $ 30 per time, ifølge Gizmodo.

8. Få de beste spillene

Hvis du ikke allerede har dem, kan du opprette kontoer med Amazon's Mechanical Turk og TaskRabbit.

Arbeidet er forskjellig mellom disse nettstedene, men strategien for å tjene penger er det samme: Finn gode betalinger som du kan fullføre raskt.

Jo mer arbeid du kan snu, desto mer penger vil du gjøre for tiden din.

Mens andre Taskers og Turkers er opptatt av Pokemon Go, benyt anledningen til å kreve noen av de beste spillene og tjene ekstra penger i helgen.

9. Selg Custom Walking Sticks

Husk alt det jeg snakket om? Legg til at det er rustikk og kunstnerisk så inn akkurat nå, og du har et førsteklasses marked for walking sticks!

Harvestfritt tre fra din egen eller en venns eiendom eller offentlige land, og whittle one-of-a-kind design å appellere til Pokemon Go-spillere.

Tilbyr dem til salgs på en ladestasjon, eller ta tilpassede bestillinger for å matche hver trener karakter. Avhengig av ferdighetene som er involvert, kan stavene dine gå fra hvor som helst mellom $ 8- $ 10, eller opp til $ 60 hvis du finner en ekte dødelig fan av båten.

Din sving: Hvordan blir du involvert i Pokemon Go mani?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar