Annen

12 ting som du ikke visste (men nå vet) om Jeff Rose

12 ting som du ikke visste (men nå vet) om Jeff Rose

Da dette innlegget går live, begynner jeg min reise til den mest forventede hendelsen i året.

Du kan tenke at jeg snakker om jul eller vi skal til Super Bowl.

Nei, dette er mye mer spennende.

Det er FinCon, ellers kjent som Financial Blogger Conference.

Ja, jeg er en finansnær!

Jeg skal på vei til St. Louis for å gni albuer med noen av de beste økonomiske bloggerne i verden som driver et ostelig smil på ansiktet mitt hvert skritt av veien.

I år er det enda mer spennende fordi jeg får mulighet til å snakke igjen.

I fjor er temaet mitt "Slik bruker du video for å klippe merkevaren din“.

I år er jeg snakket mitt med tittelen "Hvordan ble jeg dumpet av Google og fortsatt klarte å få 5 millioner besøkende til bloggen min (og levde lykkelig noen gang etterpå)“.

Forutsatt at mange av deltakerne ikke har vært der en stund, syntes jeg det ville være hensiktsmessig å få et innlegg som ga en nærmere titt på hvem Jeff Rose egentlig er.

Så vær så snill, her er 12 ting du kanskje ikke vet om meg:

1. 9 år i hæren National Guard.

Tilbake i 1997 gikk jeg bokstavelig talt ikke noe sted i mitt liv, og jeg trengte noe for å gi meg et raskt spark i rumpa. Siden min mor er filippinsk og bare 4'11 ", kan hun ikke engang komme til rumpa, så jeg måtte søke et alternativ.

Det åpenbare valget var militæret.

Jeg anløp, sendt av for å støte leiren, fikk hodet barbert, og ble en hærinfanterist.

Samlet sett tilbrakte jeg ni år, gjorde en tur i Irak og pensjonert med rangen av Staff Sergeant.

Jeg føler meg fortsatt tvunget til å bruke hærskriken "Hooah!" Hver gang en stund, og hvis du noen gang er ved siden av meg på lengre tid, er det en sjanse jeg kan synge litt kadence.

2. Ekstra, ekstra, ja, det er meg i bakgrunnen.

Jeg var i Hollywood. Vel, snill ... ..

En av de kuleste, men lavest betalte jobbene jeg noensinne har hatt i mitt liv, var å være en ekstra på ulike TV-programmer og noen få filmer.

Jeg var i bakgrunnen av TV-programmer som Beverly Hills 90210. Jeg husker et sett hvor Jennie Garth var freaking ut på make-up dame fordi sminke hun hadde brukt gjort henne huden oransje.

Jeg får en chuckle ut av den.

På Sabrina, Teenage Witch, fikk jeg faktisk sjansen til å spille hacky sekk med Melissa Joan Hart og resten av casten.

Jeg var på Boy Meets World og Buffy the Vampire Slayer. Jeg husker å snakke med Alison Hanigan på håndverkstabellen, da han ikke visste at hun var en av de største stjernene i showet. Woops.

Filmen Farsdag med Robin Williams og Billy Crystal. Robin Williams er en av de kuleste dudene noensinne. Han gikk rundt og snakket med alle som ga "Nanu, Nanu" fra Mork og Mindy. Hvis du ikke har noen anelse om hva det betyr, Google det. 🙂

Jeg var bare minimumslønn, men det var den enkleste jobben jeg noensinne har hatt og definitivt befalt noen gode braggingrettigheter.

3. HUGE In-N-Out Burger fan.

Moren bor for tiden i Las Vegas, og hver sjanse jeg går til å besøke henne, min første stopp er ikke hennes hus, absolutt ikke, min første stopp er In-N-Out Burger for to, noen ganger tre cheeseburgers - ingen løk, frites, en milkshake og en cola.

Det kan være et sted i nærheten av 3000 kalorier, men jeg bryr meg ikke fordi jeg krever det.

Jeg bor nå i Midtvesten og må betale seg for fem gutter, noen hevder faktisk Fem gutter er bedre; de er selvsagt delirious og bør umiddelbart søke legehjelp.

4. Jeg liker å kutte et teppe ....

Når jeg var i ungdomsskolen, husker jeg å se Grind på MTV og ønsket å være en god danser. Vel det skjedde egentlig ikke, men det hindret meg ikke på å komme ut på dansegulvet. Selv i midten av 30-tallet, liker jeg fortsatt å bryte ned enhver sjanse jeg kan.

Nedenfor er et videoklipp fra en nylig bryllupsmottak hvor jeg og missen brøt den ned.

#ingen skam

5. Jeg har vært gift to ganger ... .. til samme kvinne!

Her er en finere vri på den kommentaren; Den første gangen var i Vegas. Som de sier, hva skjer i Vegas i Vegas, vel kanskje ikke helt. Kort historien er at jeg hadde planlagt å foreslå min kone en gang i 2005. Da endte jeg med å få ordre om at min National Guard-enhet ble deployert til Irak. Det satte seg raskt frem på engasjementet, så jeg endte med å foreslå på Halloween, da jeg var kledd som Tin Man og hun var Dorothy.

Vi spredte mer eller mindre som vi gikk for å besøke min mor, som (som nevnt ovenfor) bor i Las Vegas, så vi trodde det var bare hensiktsmessig å gifte seg mens vi var der. Vi gjorde det med den forståelsen at når jeg kom hjem sikkert fra Irak, ville vi ha en større seremoni med en mottak for å fornye våre løfter.

Sikkert nok sa vi at jeg ikke bare var i delstaten Nevada, men også i staten Illinois. Det gjorde meg lurer på hvilken jubileum vi feirer, og i utgangspunktet planla vi å feire begge til vår første sønn skjedde å bli født på samme dag som den andre seremonien.

Forsøker å forklare vår sønn at vi trenger å feire vår bryllupsdag i stedet for bursdagen hans, bærer ikke mye vekt, så nå vinner bursdagen sin og vår første bryllupsdato er merkedagen.

6. Mine tre sønner + 1

Min kone og jeg har blitt velsignet for å ha tre sunne, unge gutter, som jeg tror kunne konkurrere i WWE Wrestling-kamper akkurat nå. De gir mye moro og mye stress, men vi ville ikke ha det på noen annen måte. De fleste foreldre tror vi er looney for å ha tre barn, men vi bestemte oss for at tre ikke var gal nok, så vi legger til en fjerde. Men # 4 kommer med en liten vri.

Min kone hadde den fine ideen om å adoptere et barn fra Filippinene, og med Filippinene i blodet tok jeg til ideen. Vi begynte prosessen med å vedta og vil forhåpentligvis få et nytt barn i det neste år eller to. Du kan lese mer om adopsjonsprosessen på min kone blogg.

7. Garfield, mannens beste venn.

Hvert barn har sitt favorittfylte dyr som går overalt med dem; vent, var jeg den eneste? Da jeg var 3 eller 4, kjøpte min far meg en utstoppet Garfield på den lokale matbutikken, og han ble min lille kompis. Se adorably søt bilde nedenfor.

Jeg hadde Garfield frem til jeg var bokstavelig talt på college og jeg vet at han fortsatt er rundt et sted i kjelleren; Jeg elsker fortsatt den lille fyren.

8. Jan hvem?

Den eneste tingen jeg aldri forstod om foreldrene mine, var navnet de ga meg. De fleste kjenner meg som Jeff, men hvis du så et visittkort, ville du se at jeg har den første J før navnet mitt. For noen grunn unbeknownst til meg, fortalte foreldrene meg Jan; Ja, Jan Jeffrey Rose er mitt lovlige navn.

Som barn ble jeg kalt J.J. (Legg merke til bursdagsbildet nedenfor).

Jeg vet ikke hvorfor de kalte meg Jan; Jeg har aldri blitt kalt Jan, men likevel er det mitt juridiske navn. Alt jeg vet er at jeg nyter grundig når folk refererer til meg eller ringer meg og ber om fru Jan Rose. IKKE!

9. 6 fot og slitasje størrelse 13 sko

Hvis du får sjansen til å se meg personlig, vil du se at jeg er 6 fot, ha en anstendig bygg og ha en størrelse 13 sko. Det kan ikke være så unikt, men du må innse hvor jeg kom fra. Min far var 5'9 "og hadde en størrelse på 10 1/2. Hva gjør byggingen enda mer imponerende er at moren min er 4'11 "og kjøper skoene sine i kiddy-avdelingen.

Merk: Hun kjøper vanligvis Sketchers som har den virkelig store sålen for å få henne til å virke som om hun er 5'2 ".

Alt jeg vet er at jeg føler meg velsignet at jeg ikke er 5'6 ", 160 lbs. Når jeg møter mange av mine filippinske kusiner, ser jeg virkelig ut som Andre Giant i forhold til dem alle.

10. Super Size That?

Det er definitivt ikke så kul som å være en ekstra på TV-programmer, men en av de første jobbene jeg noensinne har jobbet på, var McDonald's. Når jeg ser tilbake, aner jeg ikke hvorfor jeg satte meg gjennom den elendigheten, men jeg likte det fordi jeg trengte pengene.

En av mine favorittminner var en eldre dame som bestilte en kylling fa-ji-da. Jeg måtte spørre henne igjen, "Jeg beklager, hva ville du ha?" Hun er som, "du vet, en kylling fa-ji-da." Det tok meg et øyeblikk å innse at, fajita, fikk det. Bare et annet godt eksempel på å bo i Midtvesten.

11. Besatt av G.I. Joes

Min far pleide å skjemme meg og kjøpe meg hver eneste G.I. Joe jeg noen gang ønsket. Stol på meg, jeg klaget ikke!

Jeg hadde (flere) Snake Eyes, Cobra Commander, og den gigantiske 6 fotflybåten. Jeg husker selv å ta et familiebilde der jeg holdt en G.I. Joe.

Har jeg mistet den kjærlige følelsen? Nå i midten av 30-tallet, absolutt ikke! Faktisk, bildet du ser nedenfor er 25 års jubileum G.I. Joe som jeg nettopp kjøpte i fjor.

Jeg vil si at det var vanskelig da jeg fortalte min 6 år gamle sønn at han ikke kunne spille med pappas nye G.I. Joe.

12. No Way Jose!

Som min besettelse av G.I. Joe har slitt av noe, jeg fant en ny besettelse - baseball kort. Dette var en tid da Jose Canseco var stor og som barn ble han min helt. Hvordan var det for en fryktelig valg for en rollemodell? Geesh ....

Da jeg først begynte å samle kort, gjorde jeg det til et oppdrag for å få hvert eneste Canseco-kort jeg kunne finne. Ved den siste tellingen hadde jeg over 520 forskjellige Jose Canseco kort. Min far pleide å fortelle meg at de ville være verdt en pen penny.

Vel, han hadde rett. De er verdt rundt en krone. 🙂

Takk for at du leste!

Skrive Inn Din Kommentar