Penger

19 Super kreative rom Folk har oppført på Airbnb (det er ikke hus)

19 Super kreative rom Folk har oppført på Airbnb (det er ikke hus)

Bli en Airbnb-vert, sa de. Du vil tjene ekstra penger.

Hvis du er noe som meg, har du ikke engang plass til å snu deg rundt på kjøkkenet ditt, enda mindre et ekstra rom å leie.

Ikke vær redd. Du trenger ikke å ha ekstra rom - eller et ekstra hus - til tjene penger på Airbnb. Disse dagene blir verter super kreative og tilbyr litt av alt.

Vi fant 19 av de mest kreative Airbnb-oppføringene for å få deg til å tenke utenfor boksen - jeg mener rom.

1. Ridin 'Silo: En Wisconsin Glamping Getaway

Greit. Ikke alle har en silo sitter rundt i bakgården, men Jordan og Ashley i Helenville, Wisconsin gjør.

Paret har decked ut dette fem-etasjers "glamping tower" med alle nødvendigheter: TV, oppvarming og air condition, varmt vann og toalett. For å legge til intriger, har hver etasje en annen overraskelse. For eksempel inneholder fjerde etasje en hengekøye og en felle dør. (Det er ingen omtale av hva som ligger bak den fange døren ...)

Tårnet er oppført for $ 85 per natt, og det er også en tilstøtende låve til leie, oppført for $ 52 per natt.

2. Hideaway på det høye hav: En South Carolina Houseboat

Som en florida ser jeg marinaer på marinaer med flotte, men ledige båter. Hvis du eier en seilbåt, en fiskebåt eller i dette tilfellet en husbåt, opplist den på Airbnb når den ikke er i bruk.

Denne Charleston, South Carolina, husbåt ble slått og helt redone - og deretter omtalt på "FYI's Tiny House Hunters." Men det er ikke relatert. Båten sitter ved en privat glid ved Seabreeze Marina og har en feiende utsikt over Ravenel-broen.

Justin, verten, har plass oppført for $ 151 per natt. Og det ser ut som reisende bite (fiske ordspill ment) som oppføringen funksjoner 128 mest femstjerners vurderinger.

3. Ikke alt er større: En Vintage Airstream i Texas

Campere og RVs er veldig gøy, men for de som eier en, svarer meg på dette: Hvor ofte bruker du ditt? Hvis det ikke er ditt fulltidshus, og du har jobb, barn og alle de ansvarene, er svaret sannsynligvis "ikke så ofte som jeg vil."

Airbnb-vertene Jennifer og Gregory har et utrolig oppsett med sin vintage Airstream. Det sitter ved siden av en bekk i Wimberley, Texas, og har et badestamp, peis og utendørs dusj ("rom for to!" Oppføringslandene).

Airstream viser seg populært - det har blitt sett mer enn 500 ganger denne uken. Hver natt starter på $ 130.

4. Den Ultimate Ritz Bitz: En Florida Tiny Home

Så kanskje du ikke har et ekstra hus ... har du ekstra liten hus?

Møt The Ritz. Nei, ikke hotellet. Det er et lite hjem som ligger i Orlando, i Orlando Lakefront Tiny Home & RV Community. Adam, verten, er faktisk grunnlegger og eier av samfunnet og har flere andre små boliger tilgjengelig gjennom Airbnb.

The Ritz, spesielt, er oppført for $ 87 per natt.

5. Garage Band: En natt i Tennessee

Ansvarsfraskrivelse: Jeg bodde her i fjor, og det var en av mine favoritt Airbnb-steder. Det var koselig, rent og Nashville.

Denne private Nashville "hytta", som er garasje størrelse, ligger i verts bakgård. Studio-stil plass tilbyr alle nødvendigheter: en (super komfortabel) seng, en liten kjøkkenkrok og et bad (med den mest utrolige dusjen noensinne).

Oppføringen starter på $ 84 per natt, og jeg ville helt betale det igjen. (Takk, Debra!)

6. Ta meg hjem, landveier: en vest-Virginia skolebuss

Du vil bli overrasket over antall gamle skolebusser du finner for salg på Craigslist og eBay. Du kan fange en anstendig utseende '90s modell for litt over $ 1000.

Gjør så hva Airbnb-vert Will gjorde, og konverter det til et koselig sted for gjester å leie. Bussen fra 1997, som ligger i Shepherdstown, West Virginia, er utstyrt med en peisovn, en full størrelse seng og klimaanlegg for de varme sommermånedene.

Til dags dato har bussen mottatt 342 anmeldelser, og oppføringen har blitt sett nesten 350 ganger denne uken.

Gjester betaler $ 52 per natt for å oppleve Magic School Bus. (OK, det gjorde jeg ikke.)

7. Unbelieveabubble: En boble i California Clouds

Jeg mener, jeg ville ikke velge favoritter her, men jeg tror prisen for "Most Creative Airbnb Host of 2017" går til Monic for hennes "sosiale sirkel kontemplasjon."

Oppføringsloven vil du "komme til en ren oppvåkning gjennom dette unike møtet med naturen."

Virkelig, det er en gigantisk boble på en lapp av grønt gress i Malibu. Skyer del kommer fra det faktum at det er på toppen av Mount Shangri og ligger faktisk i skyene. I boblen sover gjestene på en luftmadrass - naturlig.

Minst en gjest (per vurderinger) har vært villig til å betale $ 295 per natt noteringspris.

8. Vi sender deg ikke: En fraktbeholder i North Carolina

Tiny home, møt din nyeste spillekammerat: fraktbeholderen.

Ta kreative notater fra Shelby, en Airbnb-vert som leier ut sin fraktbeholder hjemme i Carolina Beach, North Carolina. På 320 kvadratmeter, beholderen inneholder en seng, en sovesofa og et bad.I tillegg har den to soldekk.

Denne oppføringen har mottatt mer enn 500 visninger denne uken. Priser starter på $ 125 per natt.

9. Hang in There: Suspended hengekøyer i Missouri

Admittedly, vi kjennetegnet denne Airbnb hotspot på vår liste over unike Airbnbs under $ 100. Men hvordan kunne jeg ikke inkludere det her også?

Dette, vennene mine, er hva Airbnb-vertene Benka og Keith kaller hammer. Det er camping - i en hengekøye. Kan du bli mer kreativ enn det? (I tillegg til bobleoversikten over ...)

Park Hills, Missouri, stedet består av to vanntette hengekøye telt, en brann pit, LED lamper, en grill - og alle dine camping nødvendigheter. En bygning i nærheten inneholder toalettet og en kaffetrakter (de viktige tingene ...).

Utgangsprisen for disse hammerne (?) Er $ 49 per natt.

10. Ta på deg: En rustikk Montana-vogn

Fikk en gammel dekket vogn rundt? Oppgi det på Airbnb, og folk kan bare være villige til å betale $ 100 per natt å sove i den.

Jeg mener, det burde nok også være fint inni, som denne fårherdevognen i Beograd, Montana. Det ligger på en familie fårgård, naturlig, og er omgitt av fjell.

I tillegg kommer det bare med det som er nødvendig: en seng. Utenfor vil gjestene finne et dusjhus og et komposteringshus.

Tjen bonuspoeng hvis du kan gi dine gjester geiter, en llama og mini-muldyr.

11. The Chug Life: Et tog i Illinois

Amy, verten (eller dirigent?) Av dette toget, er en grunnskole lærer. I denne oppføringen gir hun oss en historieleksjon.

Togbilen hun leier ut i Plano, Illinois, ble bygget i 1905 og var tilsvarer dagens Air Force One for presidenter Warren G. Harding og Woodrow Wilson. Og mann, denne tingen er statelig. Den har fire rom, et observasjonsdekk og en spisestue.

Hun forklarer ikke hvordan familien hennes fikk hendene på bilen, men hun er i stand til å gjøre $ 189 per natt å oppgi det på Airbnb.

12. Bor i "Present Telt": En Michigan Telt

Invester i et telt, legg det i bakgården og gi det et kreativt navn!

Det var det Jim gjorde i Ignace, Michigan. "The Hidden Outpost" inneholder en luftmadrass og to fullstendige lenestoler. Og nei, det er ikke en av de små klaustrofobiske teltene. Det er ganske darn stort. I tillegg er et bad i nærheten. Utsikten over Lake Michigan er heller ikke dårlig.

Jim ser $ 95 per natt for denne bakgården hengende.

13. mai Skogen være med deg: et New York Treehouse

Da jeg var et barn, bygde pappa et trehus for min bror og meg. Lite visste han at han kunne ha tjent penger på den tingen.

(OK, det var ikke så fint som denne oppføringen jeg skal nevne. Ingen forseelse, pappa. Det hadde ikke et tak!)

Ta notater fra denne rustikke residensen plassert i trærne i Argyle, New York. Det er utenfor rutenettet, noe som betyr ingen strøm eller Wi-Fi. (Og ingen regninger for verten!) Men det kommer med vakker utsikt og en koselig gass komfyr.

Folk søker et utendørs eventyr snag dette stedet for $ 155 per natt.

14. Golden State of Mind: En plattform i California

Hvis du ikke har snekkerferdighetene til å bygge et trehus, kan du kanskje bosette deg på en plattform.

Vert Tammy Sioux lister på hennes "Avocado Deck" eller en campingplattform, for Joshua Tree, California, besøkende. Den er bred nok til et fireperseltelt og holder det trygt fra grunnelementene. (Jorden blir kald der ute om natten.) Hun dekorerte stedet med gamle sofaer, hengekøyer, en gigantisk seesaw - til og med en trampolin.

Plattformen starter på $ 45 per natt.

15. O Hellig natt: En kirke i Colorado

Du kan bli overrasket over hvor mange kirker du ser oppført på Airbnb ... Jeg var.

Her er et eksempel: Det er en kirke bygget på 1930-tallet i Denver som er omgjort til en Airbnb-suite med to master soverom. Totalt har plass til opptil 10 gjester.

Priser starter på $ 449 per natt, og mange anmeldere har elsket det for store sammenkomster. (Selv om en kirke kanskje ikke er det beste stedet for en vill bachelorette fest.)

16. Kjærlighetsklemmer: En Alaskan Camping Experience

Yurts, som er bærbare rundt telt nomader camped i, er også alt raseri på Airbnb. Det er i utgangspunktet den mest hipster-versjonen av et telt, etter min mening.

Du vil se hva jeg mener med dette yurt-eksemplet i Talkeetna, Alaska. Plassen er oppvarmet med en vedovn, og gjestene er innen gangavstand fra varm kaffe. Det er strøm i denne yurt (noen har det ikke), men det er ikke rennende vann - bare et uthus.

Alaskan yurt har 237 anmeldelser, og verten starter nattlig priser på $ 85.

17. Raise the Roof: A Pennsylvania Attic

Hva er din loftet situasjon som? Ærlig talt er det sannsynligvis ingen vende tilbake med familien min, men noen blir velsignet med de raske filmene.

Som denne i Honey Brook, Pennsylvania. Det er faktisk litt av filmene som det var plasseringen av en Urban Outfitters photoshoot. Uansett blir den konverterte loftet markedsført som et koselig og / eller romantisk reisemål for par eller reklamer.

Verter Christopher og Claudia har stedet oppført for $ 99 per natt.

18. Plen og orden: En lapp av gres i Vermont

Du sitter her og tenker: Vel, jeg har ikke tilgang til noe av dette. Og jeg kan ikke sette sammen et telt uten å ha angstangrep; Jeg kan ikke bygge en yurt, enn si et trehus; og hvor finner jeg en dekket vogn?

Ikke bli panikk.Du kan alltid opprette en greskopp som Airbnb Host Jinny i Royalton, Vermont. Gitt, det er et fint stykke gress, men det er likevel bare et sted for noen å parkere teltet sine for et par netter i stedet for å scoping ut en overfylt campingplass. Hun tilbyr også grunnleggende fasiliteter som et piknikbord og en firepit.

Oppføringen starter på $ 25 per natt.

19. Gjør som en potet: en sofa i Ohio

Skraper fortsatt hodet fordi du ikke engang har en bakgård? Vel, du har en sofa ... ikke sant?

Columbus, Ohio, vert Luke lister opp sin italienske skinnsofa på Airbnb for $ 15 per natt. Gjester får tilgang til sitt kjøkken, bad og "en stor rump smart 3D-TV."

Han har seks vurderinger, så du vet at det er noen type marked for sofaer der ute.

Så der har du det: 19 av de mest kreative romene vi kunne finne på Airbnb. Tror du kan gi dem en løp for pengene sine? (Men egentlig ... penger. Det er stort potensial for det gjennom Airbnb.)

Her er noen tips for å tjene penger på Airbnb:

  1. Lag ledig plass under høye etterspørselstider i ditt område. Tenk: konserter, konvensjoner og sportsbegivenheter i ditt område.
  2. Vær en god vert, og sørg for at stedet er fylt med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
  3. Vær personell. Mange reisende vender til Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.

Her er lenken for å registrere deg som en Airbnb-vert.

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun kan bare planlegge sin neste ferie rundt den fraktbeholderen i North Carolina ...

Skrive Inn Din Kommentar