Liv

Vil du spare penger i ditt gyldne år? Har noen barn, denne studien sier

Vil du spare penger i ditt gyldne år? Har noen barn, denne studien sier

Vi hører alltid om hvordan barna er så dyre dyrt.

Fra sykehusavgift til collegeundervisning og alt i mellom, kan kostnadene virkelig legge opp.

Men her er et område hvor å ha barn, kan hjelpe deg med å spare: pleiehjem koster.

EN ny studie viser at barn har en betydelig reduksjon av kostnaden for pleiehjem, Rapporterer Bloomberg.

Den langsiktige økonomiske effekten av å ha barn

Når det gjelder å spare for å dekke fremtidige kostnader for sykehjem omsorg, anslår studien en 57 år gammel uten barn bør ha om lag $ 8 900 satt til side.

På den annen side, hvis foreldrene har opptil tre barn, skal de ha lagret rundt $ 6.400, mens en forelder med fire eller flere barn bare trenger å ha ca $ 5 500 spart, ifølge forskningen.

"Å ha barn påvirker ikke sjansen for å ha et sykehjem," rapporterer Bloomberg, "men barn har en tendens til å forsinke en foreldres oppføring til et sykehjem eller hjelpe en overordnet overgang ut av en raskere.”

Studien indikerer at barnløse eldre amerikanere vil tilbringe gjennomsnittlig 279 dager i sykehjem over livet, mens foreldre på en til tre barn vil tilbringe i gjennomsnitt 233 dager. Foreldre med fire eller flere avkom vil bare tilbringe 206 dager i sykehjem omsorg.

Hvem har fått deg tilbake?

Studien viste også at døtre over sønner gjør en forskjell. Forskningen indikerer en 57 år gammel med døtre burde ha lagret $ 6,100 for fremtidige kostnader utenfor sykehjemmet, mens en 57-årig uten døtre bør sette bort $ 6,700.

I tillegg viste studien at menn bruker mindre penger på sykehjem omsorg i gjennomsnitt - og også mindre tid i sykepleie - enn kvinner gjør. Det er fordi de har sine koner å ta vare på dem.

Snakk om jentekraft.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun vil ha om lag fire barn.

Skrive Inn Din Kommentar