Investere

11 måter å investere 100.000 dollar med tillit

11 måter å investere 100.000 dollar med tillit

En kul $ 100 000 treffer kontokontoen din. God dag.

Før du går bananer og kjøper en Tesla med automatisk lane-skiftende evner, vennligst ta et dypt pust - for min skyld. Det siste jeg vil se deg, er å blåse alle pengene dine på sportsbiler eller dårlige investeringer.

Måter å investere $ 100 000 med tillit:

 1. DIY Investering
 2. Boring Stuff
 3. Investering med en garanti - ingen bekymringer
 4. Stock Market Alternativer
 5. Søker hjelp

Enten jeg erinvesterer $ 1000, $ 100.000 eller $ 1.000.000, det er noen få skritt jeg vil følge først. Du kan lese mer om disse trinnene i artikkelen min om hvordan du investerer en million dollar.

Denne artikkelen handler mer om hva man skal gjøre med en stor sum penger (som å betale av gjeld og bygge et nødfond) - dette vil hjelpe deg med å lære om en rekke investeringer, investeringsmetoder og investeringsverktøy som reduserer risikoen. Så ta tak i $ 100K og invester deg med selvtillit!

DIY Investering

Tenk deg deg selv hendig? Gjør det selv investere kan være det beste alternativet for deg, og du vil nok bli hyggelig overrasket over hvor lett det er!

1. Peer-to-Peer Utlån

Økende i popularitet, er peer-to-peer-utlån en relativt ny form for lån og utlån hvor enkeltpersoner låner penger til hverandre for profitt.

To selskaper som tilbyr peer-to-peer utlån er Prosper og Lending Club - og jeg satte dem på prøve som resulterte i imponerende avkastning.

Selv om begge plattformene gjorde det, hadde Lenneklubben blitt min kjære for å investere i P2P-lån. Du kan til og med investere så lite som $ 25 i et enkelt lån, så hvis du vil få føttene våte, anbefaler Lending Club å starte med en investering på $ 2500, slik at du kan kjøpe inn 100 forskjellige lån og virkelig spre enhver risiko. Med $ 100k å spre seg rundt, ville jeg starte en nybegynner med en investering på $ 5k og rampen det opp derfra. Du kan bruke P2P utlån til å diversifisere porteføljen din bort fra aksjer og andre investeringer.

Hvis du ønsker å investere direkte i andres liv, investerer du med LendingClub en flott måte å gjøre det på.

2. Bedre

Anser du deg selv høyteknologisk? Kjører du over enkelhet? Liker du lave avgifter? Forbedring kan være ditt svar.

Bedre grad økte fra null til $ 500 millioner på under fire år, og med god grunn. Deres programvare er så lett å bruke, det er nesten vanskelig å ikke prøve det ut. Om lag 50% av deres ansatte fokuserer på teknologien bak Betterment, og det er tydelig tydelig på deres hjemmeside. Jeg startet med bare å investere $ 1000 for å se hvordan plattformen fungerer og få en følelse for den, fortsatt litt skeptisk, investere $ 100 og sett ditt sinn rolig. Etter noen spørsmål var det helt hender og gjorde 6,2% med ganske konservative innstillinger.

En av de kuleste tingene med bedre er at du raskt kan justere hvor mye penger du har investert i ETFer i forhold til en kurv av statsobligasjoner. Ønsker du å redusere volatiliteten din? Invester mer i obligasjoner.

Hvis du lurer på hvordan bedre fungerer sjekk ut vår anmeldelse som viser hvordan det er et fantastisk alternativ for de som leter etter en rask måte å investere på.

3. Motiv - Invest med en ekspert (men ikke ekspert priser)

Motif endrer måten menneskene ser på lager investerer. I stedet for å bruke en finansiell rådgiver til å forsøke å undersøke alle de beste alternativene for å diversifisere porteføljen, gir Motif deg en mer praktisk tilnærming uten å være en investeringsekspert.

Hva er så annerledes om Motif? Med Motif velger du ikke enkelte aksjer å investere i, du velger motiver (derav hvor de fikk navnet). Et motiv består av 30 forskjellige aksjer som alle sirkulerer rundt en ide, som industrielle løsninger eller medisinske applikasjoner. Ikke bare vil dette gjøre det enkelt å investere i, men det gir også automatisk porteføljen din noe spredning.

Det er 150 motiver som er bygget fra investeringsfagfolk som du kan velge mellom. Men hvis ingen av de 150 passer til din fancy, kan du velge blant et av de 180.000 motivene som ble designet av andre Motif-brukere. Hvis ingen av de 180.000 motivene er det du leter etter, ikke bekymre deg, du kan bygge din egen.

En annen god fordel for Motif er den lavere handelsavgift for handel med de buntene. I stedet for å betale en latterlig avgift for hver aksje handlet, betaler du $ 9,95 for alle 30 aksjer, som oversetter til 0,33 dollar per aksje, du kommer ikke til å slå det hvor som helst. Du kan lære detaljene i systemet deres i vår Motiv Investing review.

4. Kjøp som Buffett

Warren Buffett har noen super enkle råd du kan implementere deg selv:

"Sett 10% av kontanter i kortsiktige statsobligasjoner og 90% i et svært rimelig S & P 500-indeksfond."

Wow. Dette er så enkelt, det er overraskende.

Du kan åpne en E * Trade-konto og spare store penger på avgifter - men vær oppmerksom på Warren gjorde ikke milliarder ved å kjøpe et indeksfond.

Julie Rains fra Investing to Thrive tilbyr et lignende forslag til hvordan hun ville investere $ 100k:

Hvis jeg hadde en ekstra $ 100.000 å investere, ville jeg investere mesteparten av pengene i markedet, noen av pengene i meg selv, og beholde en kontant reserve. Her er min sammenbrudd og resonnement:

 • $ 50 000 i indeksfond, investert på egen hånd eller ved å kjøpe en administrert portefølje eller engasjerende tjenester av en automatisert rådgiver hos et firma som Vanguard, Schwab, TradeKing, Betterment eller TD Ameritrade;
 • $ 20.000 investert i en slags kontokonto, først og fremst slik at jeg kunne få tilgang til midler til å kjøpe aksjer i en nedgang uten å måtte selge nåværende beholdninger;
 • $ 20.000 i individuelle aksjeseleksjoner bare fordi jeg tror å investere i selskaper er interessant og morsomt, og kan være lønnsomt;
 • $ 10.000 investert i meg selv eller et personlig prosjekt; for eksempel kan jeg bruke penger til å forbedre virksomheten min, for eksempel et webdesign, eller foreta noen reparasjoner på hjemme eller bil som kan tillate meg å generere inntekter via Airbnb eller Uber.

Heldigvis har jeg ikke boliglån eller annen gjeld til å betale seg, så jeg vil fokusere på å øke pengene mine hovedsakelig gjennom eksterne investeringer. Interessert i å åpne en E * Trade konto? Lær mer i vår gjennomgang av E * Trade.

Boring Stuff

Det er noen investeringer som bare er kjedelige. Dermed mener jeg at de ikke virkelig gir gode avkastninger, men i det minste er de bedre enn å begrave en koffert med penger på bakgården. Ta en titt . . . .

5. High-yield Savings Accounts eller CD-er

Det beste med høyavkastningsregnskap er deres garanterte utbetalinger. Men ikke la termen "høy avkastning" lure deg - disse regnskapene gir ikke god avkastning på pengene dine.

Virkelig, årsaken til at de kalles "høy avkastning" sparekontoer er fordi de gir høyere avkastning enn de fleste sparekontoer.

Jeg har personlig brukt en Capital One 360 ​​sparekonto i årevis for å sikre at jeg får bedre avkastning enn gjennomsnittlig murstein og mørtel bankkonto.

Hvis du har $ 100 000 og ikke er sikker på hvor du skal sette pengene dine, er en høyavkastningskonto bedre for kortsiktig investering.

6. Pengemarkedsregnskap

Vil du spille det trygt og investere samtidig? Pengemarkedsregnskap er bare billetten.

Men la meg advare deg: de er kjedelige. Jeg mener, veldig kjedelig.

Ikke forvent stor avkastning. Mange ganger kan du få mer ut av en pengemarkedskonto enn en CD (depositum), men jeg lover at pengene ikke kommer til å strømme ut av kranen din - selv om du investerer hele $ 100.000.

Investering med en garanti - ingen bekymringer

Visste du at du kan investere og få en garantert avkastning? Utrolig, ikke sant? Her er noen investeringer som absolutt vil betale:

7. Annuities

Annuities, som alle andre investeringer, er fantastiske i noen situasjoner og fryktelig i andre.

Men hvis du vil ha garantert avkastning, er faste livrenter en vakker ting. Du kan ha tillit til at en del av eller hele din $ 100.000 vil være trygg i en fast livrente. Men som pengemarkedsregnskap er de ganske kjedelige når det gjelder avkastningen.

Ett år hadde jeg en klient som egentlig ikke ville ha noe med børsvolatiliteten, og fordi CD-er betalte stort sett ingenting, fant jeg ham en femårig fast livrente som betalte 3%. Det er knapt å gjøre inflasjon, folkens. Men hei, i det minste var det en garantert retur.

En annen form for livrenter som tilbyr garantier er faste indeksrenter (FIAs og også referert til som egenkapitalindekserte livrenter). Disse livrenter ligner faste livrenter i de tilbyr hovedbeskyttelse. Hvordan de er tydelig forskjellig er hvordan du tjener penger. FIA bruker en kombinasjon av sporing av ulike markedsindekser og rentekapsler for å beregne totalavkastningen. De kan bli veldig forvirrende og prøver å forstå dette er grunnen til at jeg ikke liker dem.

Det jeg liker om dem, er den "pensjonslignende" fordelen som kan betale og inntektsstrøm for resten av deg og din ektefelles liv. Denne kontraktsgarantien som forsikringsselskapet tilbyr, kan redusere stresset som følger med å investere i aksjemarkedet.

Annuiteter er også nyttige når du ikke kan få livsforsikring eller du vil ha noen langsiktige omsorgsfordeler, men har ikke penger til å betale for det utenom lommen.

Husk at livrenter har fordeler og ulemper. Tenk gjennom alternativene dine før du registrerer deg!

8. Kasseverdi livsforsikring

Hvis du snakker med en forsikringsagent om å investere, er det en 99,9% sjanse for at de vil spørre deg om du ønsker å kjøpe en form for kontantverdi livsforsikring. Dette kan være en hel livspolitikk, universell livspolitikk, eller til og med en indeksert universell livspolitikk.

Du hører dem si ting som:

 • "Du har investeringen hele livet ditt!"
 • "Du har noen livsforsikring for å beskytte deg og dine arvinger i tilfelle noe skjer med deg!"

Hei, de kan til og med tilby noen grunnleggende beskyttelse!

Og mens dette ser ut som en god avtale på grunn av de fine utbyttene, vil kostnaden for forsikring spise ute på den fra begynnelsen.

Det er liksom å betale et boliglån - du betaler mye mot interesse først og veldig lite mot rektor. Det samme gjelder for hele livet eller noen universelle politikk.

I de fleste tilfeller er jeg ikke en stor fan av kontantverdi livsforsikring som et rent investeringsspill. Det kan definitivt være fornuftig for noen eiendomsplanleggingsformål, men det gjelder bare for en minoritet av befolkningen.

Imidlertid er det ett tilfelle jeg kan tenke på hvor en universell livspolitikk gir mening. Si at du legger inn $ 100 000 og din rektor er beskyttet.Forsikringsselskapet kan betale et utbytte på 3% som er ganske attraktivt i forhold til rentene som nå er tilgjengelige hos din lokale bank eller til og med i CDer på nettet - men ikke glem forsikringsprisen! Etter at du har betalt utbyttet på 3%, må du trekke fra forsikringsprisen som tilsvarer ca. 1,2% netting, og du får totalt 1,8%.

Selv om det kanskje ikke høres veldig attraktivt, er det sannsynligvis bedre enn det du kunne få fra en CD.

Den kicker er at du aldri vil gjøre mindre enn 1,8% - men det er en indeks knyttet til policyen som en egenkapitalindeksrente hvor hvorvidt den underliggende indeksen går opp, kan du gjøre mer.

Det stemmer, mer!

La oss si at nåværende cap på denne policyen er 13%. Hvis markedet er opp 13% kan du gjøre det, men forbi at du ikke kunne gjøre noe mer. Hvis markedet da mistet 12%, ville du være tilbake til 1,8%.

Denne typen investering kan være fornuftig for deg hvis du har ekstra penger på en bank-CD. Men husk at dette er livsforsikring, så du må gå gjennom en forsikringsprosess. Og du gjør ikke dette for dødsfordelen, så du vil ikke se på noen million dollar livsforsikringer for å overføre en ekstra arv.

(Merk: Denne typen politikk eksisterer, men kan endres raskt med renten.)

9. Super-Size Din veldedige gaver

For personer som ikke lenger er i akkumulasjonsmodus, men planlegger hvordan å maksimere sin eiendom for sine barn og / eller organisasjoner de støtter, vurder "investering" av en livsforsikring.

La oss si at en 69 år gammel enke kvinne har kalt sin kirke i sin vilje for å motta en $ 100,000 veldedighetskampanje.

Da disse pengene er øremerket for kirken, og for å sikre at midlene ikke er i fare, har hun satt $ 100.000 til side, og investerer det i CD-er som betaler 2%.

Men hva om hun kjøpte en enkelt premie livsforsikring med de pengene i stedet, og kalt kirken som mottaker?

Slik penner det ut ...

Som en ikke-røyker i god helse, hun kunne kjøpe en $ 300.000 policy, betalt for livet, for en enkelt premie på $ 99.879.

De aktuarmessige tabellene for trygdeordninger anslår at hun vil leve til 86 år gammel.

I løpet av hennes 17 års forventede levetid vil hennes investering på $ 100 000 i CD-en vokse til rundt $ 140 000. Ved å kjøpe livsforsikring i stedet, hun skal skape en ekstra $ 160.000 gave til sin kirke.

Faktisk ville hun måtte tjene 6,7% årlig (etter skatt) for resten av hennes forventede liv for å spare 300.000 dollar i en alternativ investering for å matche den interne avkastningen på livsforsikringspolitikken.

Å donere livsforsikringsgaver til veldedighet har mange andre fordeler:

 • Livsforsikringsprovenu er betalt til veldedighet uten forutgående forsinkelser
 • Velferden mottar vesentlig mer penger, noe som kan hjelpe dem med å finansiere større prosjekter
 • Publisitet fra store gaver kan bidra til å tiltrekke seg andre givere
 • Livsforsikring gaver er private; en bequest i en vilje er offentlig post
 • Gården mottar et skattefradrag for donasjonen, og reduserer mengden av boet som er underlagt føderal eiendomsskatt.

Det er en absolutt slam dunk!

Stock Market Alternativer

Hvis du er redd ut av tankene dine når det gjelder å investere i aksjemarkedet, er det alternativer.

10. Eiendom

Et godt alternativ er eiendomsmegling. Jeg satte meg nylig sammen med en eiendomsinvestor som delte noen av hans tips for å komme i gang.

Jeg har en annen kompis, Brandon Turner, som er en eiendomsinvestor og VP for vekst hos BiggerPockets.com. Her er hva han sier du kan gjøre med $ 100.000 i fast eiendom:

"$ 100 000 kan gjøre noen ting for deg i eiendomsområdet, avhengig av risikonivået ditt. Du kan kjøpe et fint hus i forstedene for rundt $ 100.000 og bare samle kontantstrømmen på det hjemme uten å måtte betale en bank. Eller, hvis du vil bruke litt av innflytelse på pengene dine (dermed øke både risiko og potensiell fortjeneste), kan du sette det $ 100 000 og kjøpe mer enn $ 100 000 verdt av fast eiendom. For eksempel kan du kjøpe et boligkompleks på 500 000 dollar og sette din $ 100 000 som en 20% forskuddsbetaling. Eller du kan kjøpe fem $ 100.000 hus og sette 20% nedbetaling på hver. Personlig ville jeg gå på leilighetskomplekset, men det er mitt brød og smør. Dette er flott ting om investering i fast eiendom - det er så mange flotte alternativer som passer til forskjellige personlighetstyper, steder og inntektsnivåer! "

Flott råd Brandon! Som du kan se, er det så mange ting du kan gjøre med eiendomsmegling - jeg anbefaler at du vurderer hans råd.

11. Din utdanning

Et annet godt alternativ er å investere i deg. Du har hørt meg riktig:du!

Enten det er å lære en ny ferdighet, gå på college, eller være en praktikant, kan du investere i deg selv, gi store utbytter. Glen Craig fra FreeFromBroke.com har en flott artikkel som viser hvordan utdanningen din kan sikre seg mot inflasjon. Så, vurder å ta litt av det $ 100K og investere i deg selv - du vil være glad du gjorde.

Søker hjelp

Noen ganger trenger du litt hjelp. Det er ok! Faktisk kan det til og med hjelpe deg med å få bedre avkastning. Hvis du ikke har tid eller vilje til å studere aksjemarkedet, la det være til ekspertene. . . .

Du kan også sjekke ut noen av våre andre gode investeringsvurderinger: TradeKing Review og OptionsHouse Review.

12. Investeringsrådgivere

Investeringsrådgivere, som dine virkelig, kan hjelpe deg med å navigere kompleksiteten i å investere, slik at du er mer sannsynlig å få en god avkastning og beholde mer av det også.

Enten du bare begynner å investere, er du allerede i pensjon, eller noe i mellom, en investeringsrådgiver og hjelp.

Hør, hvis du er i nærheten av pensjon, har du noen store beslutninger fremover fremdeles. Timing spiller en stor rolle i pensjonering. En investeringsrådgiver kan hjelpe deg med det.

Det er mange typer investeringsrådgivere. Jeg er en CERTIFIED FINANCIAL PLANNER ™ -utøver, som betyr at jeg har et fidusiært ansvar for å gjøre det som er i din beste interesse - og du vet at jeg ville gjøre det uansett!

13. AssetLock ™

AssetLock ™ er et verktøy som er utformet for å hjelpe deg og din investeringsrådgiver avgjøre om du trenger å selge midler på grunn av en nedgang i markedets ytelse.

Slik beskriver AssetLock det:

AssetLock ™ er proprietær programvare som overvåker porteføljer og har en forhåndsbestemt ulempe som kan justere på de dagene aksjemarkedet handler, så du er alltid klar over hvordan porteføljen din står.

Dette er ikke en stopp-tap strategi.

Stopp-tap strategier er hvor kjøp og salg av mål er forhåndsbestemt og skjer automatisk. I stedet kan AssetLock ™ varsle deg om ulike ugunstige markedsforhold, og utløse rådgiveren din til å kontakte deg for å få en samtale om porteføljen din.

AssetLock ™ bruker det de kaller en AssetLock ™ -verdi som er et forhåndsbestemt prispunkt som utløser bestemte handlinger.

Når du når din AssetLock ™ -verdi, vil en porteføljeforvalter fra FormulaFolios overvåke markedet, og hvis det gjenopprettes, blir ingen handler plassert. Hvis markedet ikke gjenopprettes, vil porteføljen din bli flyttet til sikkerheten til kortsiktige amerikanske statsobligasjoner ved utgangen av virksomheten en dag etter at du har oppnådd AssetLock ™ -verdien.

Jeg er en AssetLock ™ godkjent rådgiver. Jeg elsker absolutt hva FormulaFolios gjør med AssetLock ™ -programvaren, og det sikrer at jeg kan hjelpe kundene mine til å unngå store tap på grunn av markedskrasj som vi har sett i år tidligere.

Klikk her for å få din gratis AssetLock-rapport

Som du kan se, er det så mange måter å investere 100.000 dollar med tillit. Du kan velge en bestemt sti, eller du kan velge mange. Bare vær sikker på å investere på en eller annen måte slik at du kan kompensere for inflasjon - din lommebok vil takke deg for det!

**Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at hvis du klikker på en av produktlinkene, får jeg en liten provisjon hvis du bestemmer deg for å drive forretning med den tilknyttede partneren.

Skrive Inn Din Kommentar